Прикольно получилось, ничем не хуже заводских на некоторых моделях.
Реклама

помогите определится
Опубликовано 23 Апрель 2013 - 08:10
ИМХО, по любасу попадаєш під пункт ПДР:
31.4.3 Зовнішні світлові прилади:
a)
кількість, тип, колір, розміщення і режим роботи зовнішніх світлових приладів не відповідають вимогам конструкції транспортного засобу;
Інша справа, що це ніби ще не смикають.....
"Біда Україна в тому, що нею керують люди, яким вона не потрібна." М.С.Грушевський
Помни, ватная скотина, “Крим – це вільна Україна”
Опубликовано 24 Июль 2013 - 09:27
парни привет...
еще один вопрос, хочу свои светодиоды превратить в поворитники, но не знаю как это сделать, и что для этого нужно?
Значит так, светодиоды у меня включаются вместе с габаритами и горят постоянно, я хочу сделать так что бы, допустим, при включении правого поворота правые светодиоды мигали а левые светились постоянно и наоборот. Как это воплотить в жизнь, и что для этого нужно?
Обусловлено это тем, что я собираюсь поставить широкие реснички на фары, а они закрывают поворотники. Хотя фара хромирована внутри и поворотник видно
Изменено: kostjaxa, 24 Июль 2013 - 09:27
Опубликовано 14 Август 2013 - 09:50
Релюху треба ставити. Але, вра[CENSORED], що поворотніки мають бути жовтого чи оранжевого кольору!
Думаю,що слід додатково реснічки обклеїти з внутрішньої сторони фольгою для світловідбивання.
І ИМХО, краще з габаритами взагалі не заморачуватися, а зробити поряд з реснічками повторювач повороту, теж світлодіодний, - буде більше толку.
Реснічки вже придбав?
"Біда Україна в тому, що нею керують люди, яким вона не потрібна." М.С.Грушевський
Опубликовано 15 Август 2013 - 08:27
да, реснички уже купил выкрасил и прилепил, поворотники немного видно, в темное время суток вообще без проблем. как сделаю норм фото выложу.
І ИМХО, краще з габаритами взагалі не заморачуватися, а зробити поряд з реснічками повторювач повороту, теж світлодіодний, - буде більше толку.
а с этого момента поподробней...
Опубликовано 15 Август 2013 - 09:53
Варіантів реалізації може бути кілька, аж до скритого вклеювання в саму рєснічку яскравих світлодіодів.
Можна по задньому краю фари і по краю від капота пустити світлодіодну оранжеву стрічку, чи дискретні світлодіоди.
Щоб світили вгору, або у скло самої фари для розсіювання, тут вже треба примірятися, пробувати, експериментувати.
+ в поворотнік замість штатної лампочки можна вставити потужний світлодіод, що лупитиме в рєснічку, і потік від неї буде розсіюватися на бокові незаклеєні ділянки фари, ну і на всю поверхню фари.
Изменено: Maister, 15 Август 2013 - 10:05
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых