Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Киевская мэрия утвердила дату и место первого гей-парада

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
129 ответов в теме

Shusha

Shusha

.

• Сообщений 40115
  •  

Опубликовано 17 Апрель 2012 - 19:59

Толик13, так чо, клуб на парад не идёт???? :blink:
  • 0
Размещенное изображение Размещенное изображение
Мне глубоко пофиГ, что вы обо мне думаете..... я о вас вообще не думаю!
Кто-то довольно мудрый сказал: "Никогда не спорь с идиотом! Этим самым ты опускаешься до его уровня, где он неминуемо задавит тебя своим опытом". (с)

Толик13

Толик13

ортодокс

• Сообщений 15046
  • Авто:Mercedes-Benz M-Class ML 250 BlueTEC 4MATIC Особая серия
  •  

Опубликовано 17 Апрель 2012 - 20:11

Толик13, так чо, клуб на парад не идёт???? :blink:

Отдельные участники найдут где потусить в тему.
Но нас там не будет.

Изменено: Толик13, 17 Апрель 2012 - 20:11

• 0
Льву, всё равно, что думают овцы.
список игнорируемых: Andre_71, Sergey78,KVS, M*A*S*H, Player, Leka,Кнапик, Шусман

Voron Юля

Voron Юля

Ice outside & hot inside

• Сообщений 5618
  •  

Опубликовано 18 Апрель 2012 - 17:46

Serge, все в топку...а ты глянь сколько подпольных подглядывало ...вон адин, Толик13, разочарованый откликнулсО )))))
Димка,я думаю мы на Фесте свою тусовку тоже буим наблюдать))) ты вспомни мальчиков в лосинах с прошлого феста,их можна в рекламных целях,главное шоб они не узнали...как мы их телесами приторговываем :rofl:
  • 0

Не судите о человеке по его друзьям. У Иуды они были безупречны.
Кто уклоняется от игры, тот ее проигрывает.

vlad9201

vlad9201

Авторитет

• Сообщений 29956
  •  

Опубликовано 19 Апрель 2012 - 11:15

я вот думаю...

когда киевскую елку 2012 ставили, видать шота про парад знали

Размещенное изображение

Размещенное изображение

:sm13_: :sm13_: :sm13_:

А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)

... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...

Спойлер

Anima

Anima

Оно мне надо?!

• Сообщений 7004
  •  

Опубликовано 19 Апрель 2012 - 11:27

vlad9201, а у нас над городом вчера радуга была. К чему бы... :-)))))

Изменено: Anima, 19 Апрель 2012 - 11:28

"Чтобы слицемерить, схитрить или сделать подлость, надо иметь хоть какой-то ум; чтобы нахамить – никакого ума не надо"
Размещенное изображение

Толик13

Толик13

ортодокс

• Сообщений 15046
  •  

Опубликовано 19 Апрель 2012 - 11:36

Юль перещитай цвета.
  • 0
список игнорируемых: Andre_71, Sergey78,KVS, M*A*S*H, Player, Leka,Кнапик, Шусман

Holostjak

Holostjak

...освежитель памяти )))

• Сообщений 10573
  •  

Опубликовано 19 Апрель 2012 - 12:24

это привет от киевских винницким... :sm13_:
  • 0

Koleso

Koleso

бегемотовод - хранитель баянов ))

• Сообщений 7871
  •  

Опубликовано 19 Апрель 2012 - 12:38

Первый гей-парад в Ялте? Перед ралли? :sm12_:

если еще не переДралли, то передеррут :sm13_: :sm13_: ... сначала идею, потом и друг друга :sm13_:
  • 0
Выключайте свет! Всё подытожено! Результатов нет, как и положено.
От общей демагогии до дела далеко и всем опять, конечно, не легко....

Anima

Anima

Оно мне надо?!

• Сообщений 7004
  •  

Опубликовано 19 Апрель 2012 - 12:55

Толик13, серьезная такая радуга была. 5 цветов четко видела.

Holostjak, интересно, от кого и кому конкретно :-)))
"Чтобы слицемерить, схитрить или сделать подлость, надо иметь хоть какой-то ум; чтобы нахамить – никакого ума не надо"
Размещенное изображение

Толик13

Толик13

ортодокс

• Сообщений 15046
  •  

Опубликовано 19 Апрель 2012 - 13:27

Толик13, серьезная такая радуга была. 5 цветов четко видела.

Международная эмблема ЛГБТ общества радуга без голубого цвета. Я имел в виду в сообщении 109 пощитай, там голубого не хватает. зеленый и сразу синий.
  • 0

vladkrot

vladkrot

Авторитет

• Сообщений 4913
  •  

Опубликовано 21 Май 2012 - 16:51

МВД намерено возбудить уголовное дело по факту избиения организаторов гей-прайда в Киеве

Управление МВД в Днепровском районе Киева решает вопрос о возбуждении уголовного дела по факту нанесения телесных повреждений организаторам первого гей-прайда в Киеве.

Менты должны "рыть землю" ведь "ихних" побили :rofl:

Изменено: vladkrot, 21 Май 2012 - 16:52

• 0
мне вчера сказали: сволочи живут долго, а ТЫ будешь жить Вечно...

Yurec-8

Yurec-8

Авторитет

• Сообщений 2655
  •  

Опубликовано 21 Май 2012 - 19:15

А шо уже было? :blink:
  • 0
Катал такие Опеля: Калибра 2.0 , Омега А 2.0 (караван) , Омега Б 2.0 (караван)

Shusha

Shusha

.

• Сообщений 40115
  •  

Опубликовано 21 Май 2012 - 21:30

Yurec-8, прапустил??? :sm13_:
  • 0
Кто-то довольно мудрый сказал: "Никогда не спорь с идиотом! Этим самым ты опускаешься до его уровня, где он неминуемо задавит тебя своим опытом". (с)

!Pivas!

!Pivas!

Авторитет

• Сообщений 5818
  •  

Опубликовано 21 Май 2012 - 21:43

Не ну я как бы гомосеков не поддерживаю, но как бы пиздить бить ногами по организму и лицу ))) это уж слишком, если сами конечно не нарываются - если честно :smile:
Но как бы такие парады в нашей стране уж точно перебор. Какашками в лучшем случае забросают.
  • 0

Yurec-8

Yurec-8

Авторитет

• Сообщений 2655
  •  

Опубликовано 21 Май 2012 - 22:41

Yurec-8, прапустил???

Ну, от я лошара :sm13_:
  • 0
Катал такие Опеля: Калибра 2.0 , Омега А 2.0 (караван) , Омега Б 2.0 (караван)

Shusha

Shusha

.

• Сообщений 40115
  •  

Опубликовано 21 Май 2012 - 22:53

Yurec-8, ничо, уже меньше года осталось до следующего .... :sm13_:
  • 0

lame

lame

Авторитет

• Сообщений 28055
  • Гос. номер:AA7233EP
  •  

Опубликовано 24 Май 2012 - 13:28

А шо уже было? :blink:

Юра, европарламент уже резолюцию по этому случаю принял,
а ты все проморгал... :sm12: :sm12_:
Европарламент призывает Киев запретить дискриминацию по сексуальной ориентации
( http://korrespondent...lnoj-orientacii )
  • 0

SPZ

SPZ

корейський шпигун

• Сообщений 2710
  •  

Опубликовано 24 Май 2012 - 13:38

Як американські бренди пропагують гомосексуалізм [ФОТО, ВІДЕО]
9 травня президент США Барак Обама відкрито висловився за легалізацію одностатевих шлюбів. Тема ставлення держави до представників сексуальних меншин все частіше спливала останнім часом в американському суспільстві, тому заява президента не стала великою несподіванкою. Із змінами в ставленні держави до геїв змінюється і ставлення до них масових брендів.
За останній рік у представників американських сексуальних меншин був не один привід відсвяткувати чергову перемогу в боротьбі за свої права. З 20 вересня 2011 гомосексуалістам дозволено служити в збройних силах США. У липні 2011 року стало дозволено реєструвати одностатеві шлюби в штаті Нью-Йорк. У лютому 2012 року подібні шлюби дозволили в штаті Вашингтон (закон вступить в силу в червні 2012 року). У тому ж місяці суд Сан-Франциско (в Каліфорнії, де одностатеві шлюби заборонені) визнав неконституційною частину закону, яка забороняє легалізацію одностатевих шлюбів – інцидент, який потенційно дозволяє представникам сексуальних меншин вигравати справи про утиск своїх прав. Із загальної статистики вибивається тільки Північна Кароліна, де в травні 2012 року був прийнятий закон про заборону одностатевих шлюбів.
Зараз одностатеві шлюби, крім Нью-Йорка і Вашингтона, про які сказано вище, дозволені в Айові, Вермонті, Коннектикуті, Нью-Гемпширі, Массачусетсі, Нью-Йорку – і в столичному окрузі Колумбія.
Настільки популярна громадська тема не могла не позначитися на рекламі, якою за своєю природою має тримати ніс за вітром.
Геї для моди
На одному з плакатів фірми одягу Gap, що з’явилися в США на початку травня, зображений американський актор Рорі О’Мейлі зі своїм бойфрендом Джерольдом Шредером. Фотографія молодих людей, що просунули голови в горловину однієї футболки, супроводжувалася написом “Будь одним цілим”. Провокативна рекламна кампанія Gap була покликана “оживити” бренд, який, за словами експертів фешн-індустрії, втратив свої позиції на ринку в порівнянні з 90-ми роками, коли одяг Gap був на піку популярності.
В середині квітня фірма з виготовлення окулярів Ray Ban запустила кампанію на честь свого 75-річчя. Була випущена серія плакатів у ретро-стилістиці під загальним слоганом “Ніколи не ховайся”, з протестними сюжетами: хіпі, що цілуються під час заворушень у Вашингтоні в 1971 році; парочка, що танцює рок-н-рол в Бронксі в 50-е; білий репер , який виступає в “чорному” клубі на Лонг-Айленді. На одному з плакатів кампанії була зображена пара чоловіків в костюмах, що йде за ручку по мегаполісу 40-х років. Хоча на створення цього знімка рекламників надихнув реальний персонаж, письменник Тейлор Мід, очевидно, що образ геїв тут був узятий лише як один із абстрактних прикладів непокори стандартам суспільства.
Рекламний постер до 75-річчя Ray Ban. Зображення з сайту adsoftheworld.com
Геї і мами
Тоді ж, у квітні 2012 року, бренд Urban Outfitters розмістив в своєму каталозі фотографію двох дівчат, що цілуються, чим відразу ж викликав обурення консервативної асоціації, що підтримує традиційні цінності, “Мільйон мам”. Мами закликали всіх, кому на пошту прийшов каталог марки, негайно викинути його з усіма речами Urban Outfitters і ніколи більше не заходити в цей магазин. Невідомо, чи намагалися представники марки викликати сильний резонанс своєю фотографією – все-таки надрукована вона була не на обкладинці, а на 12 сторінці каталогу – але увага до свого бренду вони точно підвищили.
В ногу з Urban Outfitters йде марка JC Penney, яка викликала гнів “Мільйона мам” вдруге поспіль за останні три місяці. У лютому 2012 року “Мамам” не сподобалося, що JC Penney зняли в новій серії своїх рекламних роликів відому американську провідну-лесбіянку Еллен Дедженерес, хоча нічого “лесбійського” в роликах не було. Після цього JC Penney, мабуть, вирішили “докрутити” тему, розпочату Urban Outfitters, і помістили у свій травневий каталог, приурочений до Дня матері, не просто лесбійську пару, а одружену лесбійську пару за 30 з двома дітьми. (Цікаво, що головний офіс JC Penney знаходиться в Техасі, де одностатеві шлюби не дозволені). І в цьому випадку галас “Мам” зіграв брендові на руку: як зазначає портал brandindex, рейтинг магазина тільки підвищився після публікації “Мамами” своїх гнівних послань.
Лесбійська пара із каталогу JC Penney. Зображення з сайту brandchannel.com
Гомосексуальність в кожен дім
Звичайно, можна згадати цілий ряд реклам, які експлуатують гомосексуальну тематику, – наприклад, канадський ролик для Toyota
або французький – для McDonalds.
Звичайно, багато компаній відкрито підтримують сексуальні меншини – починаючи від провокаторів American Apparel і закінчуючи корпораціями Apple і Microsoft. Але здебільшого “гейського” реклама зустрічалася все ж в області фешн-індустрії, причому класу “люкс” – справді, кого здивуєш модною фотосесією з подібними елементами. “Гомосексуальні” рекламні постери можна було зустріти у Versace, Dolce & Gabbana, Calvin Klein.
Випадки ж останніх проявів “гейської” реклами формують помітну тенденцію: одностатеві відносини починають підтримувати масові марки одягу. З рекламою Urban Outfitters популяризація гомосексуальних відносин прийшла в сферу юних хіпстерів, з рекламою Gap прогейська мода ступила на територію мідл-класу, а з JC Penney – вийшла до найширшого споживача. Треба розуміти, що JC Penney – це зосереджені у великих містах універмаги для покупців із середнім достатком, тобто того великого прошарку людей, до якого, швидше за все, і належать люди, що розділяють консервативні настрої “Мільйонів мам”.
Тут би і мало б замкнутися коло – але президент Обама візьми та й благослови одностатеві шлюби. Причому, можливо, те, що гомосексуалізм офіційно стане нормою для всіх соціальних інститутів в країні, не зіграє на руку обом сторонам. Цінності “Мільйонів мам” перестануть мати успіх, а бренди, що експлуатують гейського тематику, більше не зможуть нарощувати на ній свою популярність – тому що вона вже ні для кого не буде забороненим плодом.
Марина Зенкіна
Джерело: Lenta.ru

http://ia-prometei.org.ua/?p=22348
прикол в тому, щоб робити світ кращим, а близьких - щасливішими ;-)

Holostjak

Holostjak

...освежитель памяти )))

• Сообщений 10573
  •  

Опубликовано 24 Май 2012 - 19:07

... :sm13_: ....четыре страницы живого интереса...... :sm13_: ...
  • 0

Shusha

Shusha

.

• Сообщений 40115
  •  

Опубликовано 24 Май 2012 - 21:31

... :sm13_: ....четыре страницы живого интереса...... :sm13_: ...

Часто заходишь??? :ad_new: :sm13_:
  • 0

Holostjak

Holostjak

...освежитель памяти )))

• Сообщений 10573
  •  

Опубликовано 24 Май 2012 - 21:44

...только когда вижу, что ты отписался.... :sm13_:
  • 0

Shusha

Shusha

.

• Сообщений 40115
  •  

Опубликовано 24 Май 2012 - 22:59

Holostjak, маньяк .... :blink:
  • 0

lame

lame

Авторитет

• Сообщений 28055
  • Гос. номер:AA7233EP
  •  

Опубликовано 26 Май 2017 - 13:07

"разноцветные" опять решили привселюдно демонстрировать,

шо они "равнее" среди всех равных... :smile8: :smile44:

http://kiev.pravda.c.../5927ccb86cdda/

• 0

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37263
  •  

Опубликовано 19 Сентябрь 2021 - 08:26

Киевская мэрия утвердила дату и место первого гей-парада

Главное управление по вопросам внутренней политики и связям с общественностью рассмотрело заявку о проведении масштабного гей-парада, который украинские сексуальные меньшинства планируют провести в Киеве в мае

Об этом сообщила начальник главного управления по вопросам внутренней политики и связям с общественностью Мария Хонда.
По ее словам, в КГГА об этом стало известно из письменного сообщения от главы организационного комитета Международного Форума-Фестиваля ЛГБТ «КиевПрайд 2012», поступившего 19 марта.
Согласно заявке, парад состоится в Киеве 20 мая по маршруту: перекресток ул. Сагайдачного и ул. Боричев спуск – ул. Сагайдачного – Контрактовая площадь.
«По времени шествие займет всего час в промежутке между 15:00 и 16:00. Количество участников акции – 400-500 человек», - отметила чиновник.
Хонда также добавила, что о проведении демонстраций и митингов органы исполнительной власти или органы местного самоуправления только извещают. Запретить же такие мероприятия может только суд – с целью предотвращения потасовок и преступлений, для охраны здоровья населения и защиты прав и свобод других людей.
В Украине такое шествие запланировано впервые. На форум приедут представители ЛГБТ не только с Украины, но и из Европы.

19 сентября 2021 г. ожидается до 10 тыс. участников.

https://ukranews.com...bt-soobshhestva

До маршу приєдналися дипломати Канади, США, Швеції.

Хода відбулася без суттєвих порушень громадського порядку. За інформацією організаторів, в Марші рівності взяли участь близько 7 тисяч осіб.

"разноцветные" опять решили привселюдно демонстрировать,

шо они "равнее" среди всех равных... :smile8: :smile44:

http://kiev.pravda.c.../5927ccb86cdda/ цього року у марші візьмуть участь до 5 тисяч учасників.

Начали при Янеке, Порох и Зеля подхватили. 

Изменено: ШВАРЦ, 19 Сентябрь 2021 - 20:15

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37263
  •  

Опубликовано 19 Сентябрь 2021 - 09:05

Не перепутать бы ...

Сьогодні у Києві білоруси проведуть марш національного прапору.
КИЇВ. 19 вересня. УНН. У Києві, у неділю, 19 вересня, пройде Марш національного прапора Білорусі.

“Друзі! Цієї неділі, 19 вересня, ми запрошуємо вас взяти участь у Марші національного прапора, який розпочнеться о 15:00 на Майдані Незалежності”, — йдеться в повідомленні.

... У посольстві РФ в Києва та в Генконсульствах Росії у Львові, Одесі та Харкові відкрилися виборчі дільниці для виборів депутатів Держдуми РФ.

Про це повідомляється на сайті Посольства РФ в Україні.

Дільниці відкрилися о 8 ранку 19 вересня.

Изменено: ШВАРЦ, 19 Сентябрь 2021 - 09:41

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

0 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых