А не страшно було їздити по лісі на таких великих дисках і низькій підвісці?
Да, а чому диски продаєте? Ваша омега на них дуже класно виглядає.
Відео, те що на декілька постів вище, разів 100 передивлявся
.
Доречі, що за трек?
Опубликовано 09 Октябрь 2013 - 12:05
Привіт всім.
Готуюсь до зими.
В планах підварити пару дирок в багажнику, там де запаска стоїть.
Диски продаю...
Чому? Навіть не знаю що й написати.
Напишу так:
Всі ми дивимося на дуже гарних дівчат (модельної зовнішності) і хочемо з ними замутить, але коли ти її отримуєш спочатку дуже радуєшся ( мол дивіться що я шп...каю), але її тра водити в дорогі ресторани, вдівати в дорогі речі, забирати і завозити на дорогому авто, вона не хоче готувати, прибирати бо в неї нохті, шейпінг....
Так само з цими дисками.
Для них тра дорогу підвіску, ( думаю поліуретан) вони швидше її убивають бо великі віліти, за ними тра постійно дивитись, форбувати, полірувати...
Хоча хто зна, мо весною я знову зхочу "дівчину модельної зовнішності" ( якщо звичайно воне від мене не піде за той час).
Хто зрозумів той молодець, а хто ні тому скажу проще: Хочу диски з ЕТ 30-35 можна навіть R18
Изменено: bag25, 09 Октябрь 2013 - 12:06
Опубликовано 17 Октябрь 2013 - 14:26
Привіт всім.
Завтра буду заварювати дирки в багажнику ( те на чому стоїть запаска ).
Поїздив по розборкам, хотів знайти коритце і вварити, а кукіш-накіш, з трьох кузовів що я бачив вирізати не було чого. ( їхня болячка )
Це у мене роздлупано: ![]()
До речі. Так сталось що я продаю авто:
http://auto.ria.ua/a...a_12191318.html
Якщо до кінця місяця не продам то буду їздити далі ( сильно не розстроюсь, тим паче що все зроблено, залишилось тільки міняти масло і заливати бензин).
Продаю через авто батька - Тойота Авенсіс 2008р. 2,0 АКПП ( елеганс) 54000км. Він здурів і хоче собі щось більше ( кемрі, лехус, єшку 211), а цю машинку з сім'ї випускати не хочеться бо знаю її...
Опубликовано 17 Октябрь 2013 - 15:54
Рівненські клубні її знають.
А фоток вже зараз немає. При нагоді зроблю.
До речі в них нема шкіряних салонів взагалі, а той що є то в рік по три рази в хімчистці. Дуже маркий. А в мане два сина зроблять з нього жах за одну поїздку в село і назад.
Скоріш за все Омежка залишиться. За тиждень жодного дзвінка. Я правда і на ринок не їздив. Щось не горю бажанням. Всеодно ніхто не оцінить.
Тому не кажіть гоп....
Опубликовано 17 Октябрь 2013 - 19:04
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 09:14
Привіт всім.
Дирки у багажнику були заварені, шви замазані шовним герметиком, потім все буде замовілено.
Ось одна фтока:
Витрачено:
Робота 100грн.
Герметик 38грн.
Балон піни 58грн. ( ще позадував обвіси на зиму )
Всього: 196грн.
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 13:01
Хоч авто і продане всеодно роблю.
В середу буду прощатись з авто але не з клубом ![]()
Скоріш за все БЖ - закриється.
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 13:10
Да.
Залишились титани.
Кому по бросовій ціні. ![]()
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 13:18
Угу
![]()
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 13:33
если будут в продаже...
Це ти правильно підмітив.
А ти ж вроді на 18-ті мітив ( Ірмшери)?
Изменено: bag25, 21 Октябрь 2013 - 13:33
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 13:36
Це ти правильно підмітив.
А ти ж вроді на 18-ті мітив ( Ірмшери)?
Визуально мне очень спортстары нравятся! И цена адекватная, но, блин, не представляю как по нашим направлениям ездить на 40 профиле(((( А так взял бы, конечно! А может еще и возьму... Но, блин, и броки покоя не дают))) Короче, пора мне к моим коллегам в белых халатах мозг подлечить)))))
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 13:47
Короче, пора мне к моим коллегам в белых халатах мозг подлечить)))))
Я в своєму БЖ так не один раз писав.
Як би не таракани то б і в машині крім кузовщини робить нічого не потрібно булоб.
А то люди прийшли куплять, а я їм і те круте і те круте і глушник і спойлера і судухі, а вони навіть на яму не схотіли заїжджати.
А яж то похвастатись хотів :(
Короче при продажі ніхто цього "тіпа" не цінить хоча чомусь не йдуть дивитись на сток, а його на ринку - пруд пруди...
Опубликовано 21 Октябрь 2013 - 13:55
Я ж з клубу не уходжу.
І хто зна яке авто у мене буде після Авенсіс. Повір для моєї сімї з двома дітьми ( 6р. та 1,8р.) такого дорогого авто не тра ( вони його змажуть в салоні швидко). Жінка каже, що їз за нього ми на море не поїдемо...
Тому взять дешевше щоб ( мо ) продать дорожче теж не поганий варіант ![]()
Изменено: bag25, 13 Ноябрь 2013 - 16:26
Опубликовано 23 Октябрь 2013 - 19:39
Опубликовано 23 Октябрь 2013 - 20:03
Брокі теж продані... Сьогодні отримав гроші за авто і віддав ключі. Шкодувати не шкодую, але в душі пустота. Сумно навіть пити з друзями не пішов.
я думаю... стільки сил і часу витрачено на неї.
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 24 Октябрь 2013 - 19:52
що далі буде? йопель?
Продаю через авто батька - Тойота Авенсіс 2008р. 2,0 АКПП ( елеганс) 54000км. Він здурів і хоче собі щось більше ( кемрі, лехус, єшку 211), а цю машинку з сім'ї випускати не хочеться бо знаю її...
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 13 Ноябрь 2013 - 12:56
І так Авенсіс пройшов через мої руки, я заробив 2 000$ і купив собіііііі - Audi A6 C4 2.6 qattro 1997р.в.
Авто рік на Україні.
Так от. Думаю мо продовжити вести бортовік тут бо за тиждень вже вложив дель 500$, а де писати про це незнаю.
Ауді клуб - мертвий, драйв2 залишається.
Що скажете не сильно мене будуть сварити? Привик я вже до Опель клубу і з Рівненськими клубнями дружу не залежно від авто.
Знаю, що посипляться запитання, а чому ж не купив рестайл. Не знаю...не захотів сідати в Опель з якого щойно виліз. Напевно захотілось іти далі, а Audi я з дитинства поважав. Колись у батька була 90-ка 2.3 квадро тоді й закохався. Правда тоді батько її заправляв
Ось фото авто з ріа
http://auto.ria.ua/a...6_12144673.html
З задоволенняв вислухаю всі думки і критику. ![]()
Опубликовано 13 Ноябрь 2013 - 14:22
bag25, Молодец
машина -отличная, с интересом буду следить за БЖ от "властелина колец"
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ 
М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 13 Ноябрь 2013 - 15:49
Ну що ж...
Заручившись підтримкою 6-ти клубнів почінаю нову історію про не нове авто.
Після неочікуваної швидкої продажі Омежки я дізнався від батька що віy взяв задаток за Авенсі ( бо теж не вірив, що я його так швидко продам і бачив, що я не маю великого бажання його продавати). Мене взяв шок. Машину я продав, а ту яку мав взяти уже продали за 17 800$ ( я її мав забрати у батька за 14 000$).
Батько побачивши мій розпач, дав мені 2 000$ і сказав " ну ти мені ще дякую скажеш, що збувся цього ржавого авто. А то вєчно його ремонтуєш" на, купи тепер щось нове і не ладь".
І почали ми на випередки шукати машини, він собі ( Тойота Кемрі 2010р., Ауді А6 2007р., Ауді А8 2007р., Мерседес Е220 211кузов 2007р. ), а я рвати на голові волосся і стояти перед вибором в 10 000$ ( Омега 2001р., А6С4, чи новіші Лансер9 2006р., Фокус 2006р, дизульна Фієста 2006р.-дуже хтіла жінка, Лачетті 2006.) Короче без авто я був більше трьох тижнів. Дружина тягнула одіяло на новіші авто зі словами: "навіщо було продавати Опель 1996р. якщо ти хочеш Ауді 1997р., і взагалі мені там салон не подобається він старомодний, а в нашій була шкіра
". Я ж хотів Авді але знайти неубиту було тяжко. Допомагав мені в цьому розборщік Олександр ( розбирає Авді А6,А8, Фолькси Пасати, Течікі, Омежкі 95-03р.). Я йому возив авто, а він мені рокказував їхню історію. От він мені і порадив цю з поміж інших які я привозив. Сказав: "Діма в Авді головне кузов і щоб свіжопригнана, а решта ти зможеш поставити..." - розборчік.
Тепер про це авто:Audi A6 C4 2.6 Quattro. 1997р.в. З наворотів не рахуючи стандартних - задні склопідйомники
, ключ з кнопками- відк. закр. ну і Quattro. Стартувало 9 500$ купив за 8 500$+ в под. зимня резина 3012р. ( торгувався два тижні) мужик - перший власник, авто рік в Україні. Сам вдарився в мисливство і вирішив купити піля цієї паркетника ( купив зразу Нісана ікс-трейла). За рік, гад трохи, чуствую їй жизні по лісам дав. Чому? Бо після того як я її купив і проїхав 250км. полетів диск щеплення. Юбки бамперів в почовганому стані, де-ніде тріснуті.
Так, тепер що встиг зробити з моменту придбання (07.11.2013р.)
Поки гнав авто з Кузнєцовська в Рівне - 150км. то помітив, що не робить омивайка і щітки 2шт. під заміну, і ближнє світло перегоріла одна лампочка.
Став в Костополі - 40км. до Рівне і того:
рідина омивайка (після заливання виявилось що не робить моторчик
) - 55грн.
Щітки Bosch 2шт. - 100грн.
Світло ближнє Osram +60% 2шт. - 100грн.
При покупці відразу БК показував помилку АВС. Приїхав, зняв на круту снанцію "Тачкі" і замінила пару лампочок в приборці і в задньому стопі, що в вікні - 160грн.
Спитав чому так нестабільно робить двигун на холостих - супер майстер каже то свічки і ВВ провода тра поміняти. Я поняв, що більш туди ніні.
Знайшов моторчик бачка він у мене трьохконтактний а у всіх двох. Я так зрозумів просто розумний пише на БК що йому мало житкості- долий - 150грн.
Ну і ще взяв нижній завіс вод. дверки ( мій розбитий) - 120грн.
Перевзувся на зимню резину, літня була накачана аж на 1,6атм.
диски шиномонтажник Петя рівняв з йопаками але не грів і не катав ( систама молоток - кувалда) - 270грн.
Лампочки підсвітки кнопок кліми 3шт. - 21грн.
Доручення в нотаріуса на 5р. - 285грн. :smile: ( можна було і не писати)
Зразу залив повний бак, щоб побачити розхід. По трасі ( 120-130км/год) взяла 8.3л.
А от город на 130км- 18.5л.
тому і іпусь зараз з діагностикою мотору ( це напишу нижче.)
Субота ( 08.11.2013р.) полетіло щеплення. Злякався думаю ну от тобі кватро і на зараз попаду на ЛВ.
Зняли коробку ( а в кватро це не так і легко, тра зняти все щоб добратися до коробки) і розтин показав заміну тільки диска щеплення.
Поки знімали трохи наломали болтів...
І так: робота по зняттю і встановленню ( два дні) - 500грн.
Диск + болти до корзини короткі та довгі 15шт. б/у - 350грн. ( і в подарунок значок "Квадро" в решітку радіатора :smile: ).
Також захотілось мені щоб ручнік робив
. Задні супорта закипіли і рем комплект 1шт. десь біля 400грн. Вирішено було купити два супорта ( теж квадро відрізняються від звичайних) 2шт. - 800грн.
З тросами проблема б/у в Рівне та Рівн. обл. не знайшов ( теж квадро відрізняються від звичайних), а нові ( на диво) завалялись в Рівне на складі 2шт. - 600грн.
Але нічого не поробиш тра купити раз вже почав. Завдяки одноклубнику Mishka ціна зменшилась до - 400грн.
![]()
Сьогодні ( 13.11.2013р.) була зроблена нова діагностика авто вже з уклоном на мотор ( його роботу) виявлено вихід газів з картера ( вроді) (штука яка над мотором
) - 160грн.
Завтар його будуть знімати, розбирати, замість прокладок садити на герметик і знову перевіряти робота- 400грн.
Потім знову перевіряти роботу і лямди і всього іншого.
І побалував себе обшив руль шкірою - 270грн. зі зняттяв і встановленням.
Було багато варіантів і з перферацією і шкіра карбон, але я просто обтянув. Вийшло гарно і скромно. Чомусь з перфорацією виглядало якось дешево і наче з дермонтину.
Всього витрачено з моменту придбання не рахуючи бензину і нотаріуса: 3 056грн.
Завтра на 12:00 устраняю гази ( щоб не пучило) і мо заміна лямди - 650грн.
Ще в планах реставрація передніх нижніх рибагів- шарові 2шт. - 400грн.
Заміна задніх тормозних шлангів 2шт. -?грн.
Зробити замок запалювання - після заведення не відкидає ключ назад - ?грн.
Покупка тросів ручніка 2шт.-400грн.
Робота по зняттю і встановленню ричагів і ручніка і завіса вод. дверки. - ?грн.
Далі буде. Фоти теж ![]()
Изменено: bag25, 13 Ноябрь 2013 - 16:09
Опубликовано 13 Ноябрь 2013 - 16:04
Как всегда классно написано ![]()
Вітаю,давай картинки!+1
але треба було Опеля брати
ага, он и взял(Дим, извини за офф)
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ 
М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 13 Ноябрь 2013 - 16:14
А забув ще одну головну цяцьку - Наклейка Опель та Омега клубу на заднє скло.
Не шутю. Про "Омега" вже домовився.
А тут почався повний ОФФ
Може ще й забанять мене ![]()
Я вже придумав назву теми "Бортовік авто bag25 Рівне"
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых