Виходить що зі Львова до Охріду з кордонами він доїхав за 22 години? Це 1600 км .
Скільки часу простояв на кордоні з Угорщиною? І скільки з Сербією?
Розхід в мене такий же на 2.0 дсг, якщо їхати рівненько до 100км/год, але то якось зовсім не швидко їхав? Хоча там і перевали є до кордону і по Македонії нічого собі гори) як це так вклався? )
эе
Я скопирую его текст - чтоб не ошибиться, машина - 7 Гольф :
Отож, сімейна подорож планувалался ще минулого року, але через COVID-19 все скасувалося. Цього року забукав готель в м. Борш (Албанія) ще в березні і став готуватися. Зробив ТО, зелену карту, страхівки на 4-ьох осіб (дружина і 2-оє дітей), віньєтку угорську. Тести не робили взагалі. 17.06. в 20:00 виїхали в сторону кордону з Угорщиною. Перед КПП Лужанка заправив повний бак дизеля і вперед. На кордоні було 6 машин, наш кордон — 10 хв, угорський — 2 год. Штучно затаягують час.
2:00 виїхав з кордону в напрямі на Будапешт. Хороший автобан і 110-130 км/г на круїзі і в 7:30 ми вже на кордоні з Сербією, машин 15 в черзі, 15 хв і ми прямуємо в сторону Белграду. На кордоні Сербія-Македонія простояли хвилин 40.
18:00 добралися до готелю в м. Струга (Північа Македонія), повечеряли і я завалився спати після 18-ти годин за кермом :)
Зранку поснідавши, 9:00 вирушили в Албанію, м. Борш. Албанія дуже красива, море і гори.
По Албанії наїздили 600 км по серпантинах в подорожі до Блакитного Ока і термальних джерел Беньє.
Назад поверталися тим же шляхом, тільки ночували в м. Куманово (Півнвчна Македонія).
По авто:
Розхід на всю поїздку 4,4 л/100 км по бортовому, 57 годин і 4065 км. Кондер олвейс он. На дволітровому двигуні комфортно долати перевали і впевнено почуваєшся на обгонах. Заправлявся 2 рази до повного (+/- 100 л) в Македонії і літрів 20 загалом в Албанії і Сербії. Реально проїхати 1050 км на одному баці і ще 150 км запас ходу.