я там купил какое-то дешевое вино за 189 грн, там голова (схематично) буйвола типа была, просто хотел на лавочке под дождем в парке ВДНХ расслабиться с микс орешками, там оно оказалось классное и никаких даже намеков на похмелье. Хз, что за вино было.
Реклама

Клуб анонимных алкоголиков
Опубликовано 23 Июль 2025 - 22:18
в черговий раз ввечері "готуючись до сну",
звернув увагу, на пляшках акцизні марки відсутні, жодної літери українською...
невже "війна в країні" аж настільки?!...
Так давно вже нема марок
Ухвалений Радою 30 листопада податковий закон 5600 передбачає скасування акцизних марок для звичайних (неігристих) вин та тестових зразків алкогольних напоїв - ця норма набуває чинності з 1 січня 2022 року.
"Не йдеться про скасування сплати акцизу, лише про те, що у виробників відпадає необхідність закуповувати цю марку у податківців та клеїти її (якщо приклеїли неправильно - це автоматично штрафні санкції від Податкової)"
https://epravda.com....1/12/30/681103/
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 24 Июль 2025 - 09:47
Так давно вже нема марок
дякую, мені в різних тц та гастрономах ще досі час від часу трапляються
(мабуть коли акціями старі запаси розпродають)
а щодо проінформованості споживача?!
тільки в магазині табличка про назву, страну походження, міцність, місткість пляшки...
чи вистачає цього для виконання вимог законодавства?!
хоча кому зараз діло до таких дрібниць
Изменено: lame, 24 Июль 2025 - 15:36
Опубликовано 24 Июль 2025 - 12:46
Такий дорослий, а не знаєш.
Це коли на останні гроші купляєш кавові зерна викакані яким небуть маленьким звірятком або дорослим слоником...
А ще краще зранку кава і цигарка в прикуску.
Це років двадцять тому вроді називалося синдром тридцятилітньої незаміжньої жінки. Хоча це я вже "прикрасив", а суть залишилася та...
Опубликовано 24 Июль 2025 - 18:30
Коли я сам готую , то заварюю грамів двісті з хвостиком , потім маленькими чашечками її випиваю - це раз .
Другий як прийдеться , потім тягне на третій , четвертий і ввечері вдома п'ятий ( на сон мені не впливає ) . Але треба обмежуватися двома за день .
І давайте без сексуальних фантазій .
Опубликовано 24 Июль 2025 - 19:40
Тобто жінки (35 років) поруч немає?
По інструкції 30
тридцятилітньої незаміжньої жінки.
Коли я сам готую , то заварюю грамів двісті з хвостиком , потім маленькими чашечками її випиваю - це раз .
200г кави, ти її у відрі заварюєш?
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 24 Июль 2025 - 22:18
Пив сьогодні каву порціон у в'єтнамській ресторації . Нормальна кава , нічо , пішло . А на барній стійці у них в скляних банках всіляке зілля стоїть - чай , бур'ян якийсь , щось червоне , порошок , і гриби в банці . Питаю що це таке , це що , чай із них . Кажуть так , гриби шитакі , до них ще щось додають і чай заварюють . Не знаю яке воно , не наркомівське , вертольоти кажуть не літають , національний напій . Отаке . Чого тільки не буває .
Изменено: Шусман, 24 Июль 2025 - 22:18
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых