якщо осаду нема, то й з ним нічого...
п.с. якщо орендну плату не потрібно, то хай стоїть не на світлі....
Осаду нема
Шафа оренду не вимагає стоїть в картонному ящику
тільки роки масандри не айс...
А шо з ними не так?
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 19:20
якщо осаду нема, то й з ним нічого...
п.с. якщо орендну плату не потрібно, то хай стоїть не на світлі....
Осаду нема
Шафа оренду не вимагає стоїть в картонному ящику
тільки роки масандри не айс...
А шо з ними не так?
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 19:38
тоді вже дещо барижили і фарбували...
Може бодяжили? Брав і на розлив, наче непогане було, купувалось у фірмовому магазині
і фарбували...
Біле наче не фарбують
Изменено: paa, 03 Апрель 2025 - 19:39
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 20:26
воно жовте від початку...
Тіко жовтим його чомусь не назвали
їхній херес взагалі був айс.... з інших для порівняння і не пригадаю схожого
Не взяв, знав би, то набрав би весь асортимент
Сандеман рулит
Сижу, смакую, ну так, середнячок, може 10-ти річний буде краще
Опубликовано 04 Апрель 2025 - 21:56
Треба порада, є пляшка Массандрівського Кокур Десертний Сурож 2 роки витримки, розлитий в травні 2012р так от питання - відкорувати і випити, чи зберігати далі з невідомим результатом?
Предлагаю продать мне недорого, я продегустирую и напишу честный отзыв)
Опубликовано 30 Июнь 2025 - 11:50
З роками смак вина змінюється хто що б не казав . Це невідворотній процес
в зависимости от того, кто сидит напротив
а иногда и что)
а есть же еще разного сорта недоброды,
то для отчаянных голов
у нас с соседями по забору традиция вторник и четверг - ужин у мангала, дык чередуем в основном 4 напитка : виски (чаще Томатин 12лет) , текилу, бренди (кардинал мендоза как то вкуснее заходит) и сухие хорошие вина, из последних, открытием для меня стало вообще недорогое вино My Wine by Eduard Gorodetsky Odesa Black червоне сухе 0.75 л 13%
это бренд моего приятеля из Одессы, был проездом - пробовал, узнал некоторые тонкости изготовления, понравилось
Изменено: трой, 30 Июнь 2025 - 11:53
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 30 Июнь 2025 - 12:57
любителям вин можу порадити вино від власника БРСМ-Нафти (власні виноградники, власне виробництво).
Вишукані італійські вина
Родзинкою наших маркетів на АЗС є вишукані італійські вина TM Viticcio і ТМ Cavalli Neri, що виробляються в самому серці Тоскани. Вони постачаються на полиці наших маркетів з місць виробництва в рамках власного імпорту автозаправної мережі АЗК «БРСМ-Нафта».
Шедеври винного мистецтва ви можете придбати не лише в маркетах «БРСМ-Нафта», а й у нашому інтернет-магазині winecard.com.ua
https://brsm-nafta.com/markets-2
Изменено: 27REGION, 30 Июнь 2025 - 12:58
Опубликовано 30 Июнь 2025 - 14:17
: виски (чаще Томатин 12лет) , текилу, бренди (кардинал мендоза как то вкуснее заходит)
Изыди антихрист, не видишь, тут алкаши собрались
недорогое вино My Wine by Eduard Gorodetsky Odesa Black червоне сухе 0.75 л 13%
Нада попробовать
любителям вин можу порадити вино від власника БРСМ-Нафти (власні виноградники, власне виробництво).
Когда то брал, были не плохи
Опубликовано 30 Июнь 2025 - 15:12
наш сервіс надіслав повідомлення, згідно якого, користувачі службових авто, при умові доведення,
що проблеми з паливною сталися через наякісне пальне, самостійно сплачиватимуть ремонт авто,
чеки з окко та вог вирішують питання перед сервісом тож заправлятися на брсм я ніколи й не планував
але! у них в магазині при заправках дійсно завжди можна купити гарного вина досить недорого
нічого видатного, ординарні чилі, хишпанія, італія, але ж це просто інша ліга
їх власні не пробував...
Опубликовано 05 Июль 2025 - 17:27
недорогое вино My Wine by Eduard Gorodetsky Odesa Black червоне сухе 0.75 л 13%
Купил в Розетке за 219грн, для сравнения взял еще Вино Villa Tinta Odesa Black червоне сухе 0.75 л 12-13% за 199грн,
второе похуже, но если бы не пробовал первое, то и оно бы неплохо зашло, а так 20грн разницы не имеют смысла, вино пьется как компот, градус совсем не ощущается (несмотря на коменты про спиртуозность) не кисляк, голова на утро не болит.
Вина почему то не сильно пользуются спросом, первое разлито в 01.24, второе в 04.24 может потому что без скидки стоит 309 и 249грн соответственно, сейчас по акции само время попробовать
Опубликовано 05 Июль 2025 - 18:39
paa,
та шуткую я...
зараз вина то щось з спортлото... якщо не дивитись на назву і виробника, то виникає запитання - а воно потрібне?
Раджу https://metro.zakaz....08410702039628/
знову одружишся....
Изменено: vigors, 05 Июль 2025 - 20:13
Опубликовано 14 Июль 2025 - 18:50
Раджу
Я таке не пью, то для lame, дружина рідко, з Нового року ще дві пляшки стоїть
зараз вина то щось з спортлото... якщо не дивитись на назву і виробника, то виникає запитання - а воно потрібне?
Підігнали пляшку вина «Petites Folies» мерло-каберне врожаю 2017р розлито в пляшку в 2019р, лотерея виявилась виграшною, не зкисло за 6 років, досить приємне на смак, рекомендую, до речі пробка з цільного корку, давно такого не зустрічав, у нас продає https://bilesuhe.com...e-0-75l-13-5-ru 422грн
Опубликовано 14 Июль 2025 - 19:45
так, дякую, ігристі дійсно люблю...Я таке не пью, то для lame, дружина рідко, з Нового року ще дві пляшки стоїть
в мене щовечора перед сном пляшка йде... в небуття... :)мерло-каберне 422грн
Опубликовано 14 Июль 2025 - 21:06
так, дякую, ігристі дійсно люблю...
як новорічні заважають, можу допомогти позбутися :)))
Та не, стоть собі нікого не турбує, але якщо є бажання, то заходь
в мене щовечора перед сном пляшка йде... в небуття... :)
за такої ціни родині доведеться "менше їсти" (с), тож я щодня у "винах світу" можу по акції підібрати до смаку щось в межах 150-180грн
нічого видатного але впевнено добротний продукт (чилі, хишпанія, хранція)
Не, ну на кожен день у мене теж варіанти є, от надибав чергове у Форі Вино Montequinto Monastrell червоне сухе 179 грн по акції 139 грн
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых