А на OVC есть пружины мягкие,типа как на астры европейки?Еть конечно, но о том, что на Астру пружины от Вектры не подходят узнают обычно после вылета с трассы на вираже.

Опубликовано 26 Май 2017 - 16:43
А на OVC есть пружины мягкие,типа как на астры европейки?Еть конечно, но о том, что на Астру пружины от Вектры не подходят узнают обычно после вылета с трассы на вираже.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 08 Декабрь 2020 - 16:01
Перечитал но всё-равно совет нужен:
у меня Астра хетчбек 2003 5ти-дверный.
реально сзади даже когда никто не сидит или жена с ребёнком(вместе кг-70) на кочках трёт резина об защиту арок. Стоит 15 резина. Хочу усилить жопу потому что так нереально ездить. Как лучше сделать,есть 2 варианта:
1. Поставить усиленные пружины и всё
2. поставить обычные(или оставить свои) подкинуть проставки и поставить новые норм амортизаторы?.
Вопрос очень важен, потому что часто ездим все вместе с родителями, а после пассата где всё отлично - на астре страшно садить их всех вместе
Опубликовано 08 Декабрь 2020 - 19:07
Для начала убедись,что диски и резина в допустимых параметрах(вылет диска, его ширина, ширина и высота профиля резины). Если все параметры колёс допустимые, то даже на загруженном авто не должно чиркать. ИМХОПеречитал но всё-равно совет нужен:
у меня Астра хетчбек 2003 5ти-дверный.
реально сзади даже когда никто не сидит или жена с ребёнком(вместе кг-70) на кочках трёт резина об защиту арок. Стоит 15 резина. Хочу усилить жопу потому что так нереально ездить. Как лучше сделать,есть 2 варианта:
1. Поставить усиленные пружины и всё
2. поставить обычные(или оставить свои) подкинуть проставки и поставить новые норм амортизаторы?.
Вопрос очень важен, потому что часто ездим все вместе с родителями, а после пассата где всё отлично - на астре страшно садить их всех вместе
Опубликовано 08 Декабрь 2020 - 19:20
на кочках трёт резина об защиту арок. Стоит 15 резина. Хочу усилить жопу потому что так нереально ездить.
Питання риторичні,але проговорити можна ще раз...
Пружин є декілька типів-спортивні(тюнінг з заниженням)заводські для автомобілів з спортивною підвіскою.,заводські для авто що виготовлялись в європах,заводські(зроблені рідними руками)пакет пагані дороги.....,не заводські пружини з тонкими верхніми витками,незаводські з рівновеликою товщиною прутка...
до Юстаса звернись. Просто не знаю як на хеч, а про седан він точно знає.
Що можу сказати в своє виправдання,стосовно Астро Г(задніхпружин)...
Непагано себе поводять в наших реаліях заводські пружини ППД,але мають ваду-обламуються верхні/нижні витки і пружина йде в утіль.Причин як завжди дві-тупо дороги і стомлені аммо(заводські).Незаводські аммо(частіше за все це Сакс) мають нетривалу експлуатацію-заслабий для наших дорожніх умов/додатково встановлених ГБО/мішків з картоплею/тощо.
Методом проб і помилок(без різниці який кузов-вен чи седан) прийшов до того,що більш витривалішими є пружини рівновеликою товщиною прутка,та аммо з Астро Ха.В такій комплектації задня підвіска стає на 15/20мм. вище від ППД навіть з балоном ГБО в багажнику.
Саме в такому поєднанні(якщо сайленти задньої балки 1.8/2.0) в наших умовах задня підвіска працює без нарікань та зайвої уваги до себе довший період часу на відміну від заводської...
Неоригінальні номери пружин,аммо,сайлентблоків є у темі.
Как лучше сделать,есть 2 варианта: 1. Поставить усиленные пружины и всё 2. поставить обычные(или оставить свои) подкинуть проставки и поставить новые норм амортизаторы?.
1варіант має право на життя.Він мені видається більш наближеним до заводу ніж 2 варіант.
2 варіант теж має право на життя і зустрічався мені неодноразово.У цьому випадку нарід ставить проставки від ланоса 30мм.Не саме краще рішення,але у кожного свої пріорітети(у сфері фінансів теж).
У цьому варіанті треба бачити твої пружини,якщо вони для авто з спортивним шасі-то ніякі проставки не допоможуть
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 09 Декабрь 2020 - 08:00
чисто цікаво - коректор фар не витягне таку зміну. як поправити?
Якщо це дійсно потрібно то звичайно що стенд для регулювання фар.Ну а надалі або ручним коректором,або автоматичний сам поправляє в залежності від завантаженості...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 30 Май 2021 - 20:28
Тема доволі стара,але хочу поділитись і заодно запитати поради .Після покупки авто astra g седан укр збірки , стояли пружини MAGNUM TECHNOLOGY SX077MT ,але авто було якесь перекошане потік один амортизатор ,вирішив поміняти амортизатори та заодно пружини . Шукав suplex, але не знайшов,знайшов Sachs 996 500 , за характеристиками ніби схожі на оригінал ппд, а саме товщина 8,5: 13мм ,а от висота замість заявлених 317 приблизно 310 ось тут вигляд та заміри https://leoparts.com...or_opel_astra_g , але авто з ними всеодно низько сидить ,від землі до арки 65 см . От стоїть питання - чи шукати б.у. від універсала ті ж js, чи ставити проставки від ланоса 2 см? Так як часто рухаюсь по поганих дорогах яких у нас хоч відбавляй , тай вантаж положити хочеться ,кліренсу як то кажуть мало не буває. https://photos.googl...EisZUVjkjKPvFOv
Изменено: chinha, 30 Май 2021 - 20:32
Опубликовано 30 Май 2021 - 21:08
Тема доволі стара,але хочу поділитись і заодно запитати поради .Після покупки авто astra g седан укр збірки , стояли пружини MAGNUM TECHNOLOGY SX077MT ,але авто було якесь перекошане потік один амортизатор ,вирішив поміняти амортизатори та заодно пружини . Шукав suplex, але не знайшов,знайшов Sachs 996 500 , за характеристиками ніби схожі на оригінал ппд, а саме товщина 8,5: 13мм ,а от висота замість заявлених 317 приблизно 310 ось тут вигляд та заміри https://leoparts.com...or_opel_astra_g , але авто з ними всеодно низько сидить ,від землі до арки 65 см . От стоїть питання - чи шукати б.у. від універсала ті ж js, чи ставити проставки від ланоса 2 см? Так як часто рухаюсь по поганих дорогах яких у нас хоч відбавляй , тай вантаж положити хочеться ,кліренсу як то кажуть мало не буває. https://photos.googl...EisZUVjkjKPvFOv
На Вектрі вирішив проставками - є від 10 мм, тобто підігнати можна любе-рябе як то кажуть. Я міряв від центра диска до арки і зробив щоб відстані були приблизно однакові - при такому розкладі незавантажений зад трошки вище передка. Мене влаштовує - машина виглядає +/- рівною відносно дороги.
Опубликовано 31 Май 2021 - 10:10
От стоїть питання - чи шукати б.у. від універсала ті ж js, чи ставити проставки від ланоса 2 см?
попробуй баллоны в пружины, я в своей астре G их использовал, впечатление положительные, плюс цена демократичная, никогда не качал на полную, примерно половина, проездил год так и продал
пропали пробои в задней подвеске, чуть добавился клиренс, плюс клиренс не так уменьшался при загрузке, жесткость можно самому регулировать
Изменено: poroh21, 31 Май 2021 - 10:10
Опубликовано 31 Май 2021 - 21:52
Дякую всім за відповіді та поради! Цікавить ось що , на пружинах jq - який кліренс ,тобто від землі до арок? І чи вистачить їх ,чи краще від універсала js ?як стверджуює форумчанин Валера?
Від землі не правильно - колеса можуть відрізнятись. Тому від центру диска треба міряти
Опубликовано 01 Июнь 2021 - 06:53
Цікавить ось що , на пружинах jq - який кліренс ,тобто від землі до арок? І чи вистачить їх ,чи краще від універсала js
Все залежить від конкретного власника та умов експлуатації.
У декого в багажнику постійно катаються-газовий балон,підкатний домкрат,набори інструментів,набір автохімії на всі випадки життя,принаддя для риболовлі включно з якорями та човновими двигунами і т.д....
Якщо повністю розвантажити такий багажник то буде досить задніх пружин навіть з європейки.
Якщо авто постійно завантажене то можна приміряти пружини з Астро Н караван,або й навіть з Веро С.
Мы ж вроде про js?
Раптом хтось воліє мати JQ...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 20 Январь 2023 - 22:01
Опубликовано 21 Январь 2023 - 09:04
Опубликовано 21 Январь 2023 - 14:05
машину шатає по трасі на швидкості десь 100км.
Сайленти балки/підрамника тре глянуть.
А звідки 68 см заміряв?
Від планети мабуть...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 21 Январь 2023 - 15:55
Опубликовано 21 Январь 2023 - 16:59
Від полу заміряв. Хоча треба міряти від центра диска. Подрамнік там бомба. Два середніх по дуріку видрав, показались мякі. Добре запиляний оригінал купив. Кум мені зйомник виточив і ділов там на 5 сек. В балці хлопці дивились на ямі кажуть все гут. Її шатає при розїзді з зустрічними. Якщо сам на дорозі нічо не шата , іде як і положено
Два крайніх то посилені.
А де тут на фото оригінал?
Чи мається на увазі оригінальний номер на деталі?
0677164282, 0500656376 (Telegram, WhatsApp, Signal)
У Viber НЕ відповідаю
Опубликовано 21 Январь 2023 - 17:47
Та зрозуміло, що не від неба)Сайленти балки/підрамника тре глянуть.
Від планети мабуть...
Опубликовано 22 Январь 2023 - 10:17
Візьмі оригінал, порівняй и зрозумієшІ по чому видно що не оригінал. Кому було нічого робить і пилять якісь сайленти.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 25 Январь 2023 - 17:26
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых