Сегодня, Грушев. В 7.30 приехал в 13.30 віехал. Очередь не так, что большая но поляки....с. Перед мной біло ок. 50-ти машин. Обратно пусто, совсем. Назад попробую ч/з Устилуг.
Сочуствую.
Опубликовано 10 Сентябрь 2016 - 18:40
Итак, ребята снова нужна Ваша помощь и советы по поездке в Польшу, поскольку в прошлый раз все перемешалось и отложилось! Итак, цель - Краков (хочу поехать осмотреться и заодно свозить ребенка в парк Динозавров, парк Атракционов, музей авиации ну и город посмотреть), и на денек во Вроцлав к другу заглянуть! Отсюда вопрос через какой пункт пропуска мне нужно переезжать, какие там специфические требования или заморочки? Вообщем приветствуется любая информация, советы и пожелания?:)
Опубликовано 12 Сентябрь 2016 - 19:17
Опубликовано 12 Сентябрь 2016 - 21:14
ні, думаєш зараз десь є місця де менше?Давно був??
саме краще попадати на кордон в годині одинадцятій дванадцятій вечора, як свідчить практика тоді найменші черги.Мірик, дякую! Мирослав, а що Краковець з чергами? Наче вебку дивився то не критично...
Ще питання в який час доби краще пересікати кордон з найменшими шансами встати?
Опубликовано 12 Сентябрь 2016 - 21:16
ні, думаєш зараз десь є місця де менше?
Bernik,
Черга від магазину проходиться за пять годин, що по теперішніх реаліях прийнятно.
саме краще попадати на кордон в годині одинадцятій дванадцятій вечора, як свідчить практика тоді найменші черги.
Практика тебе підводить. Востаннє відстояв від мосту 16 годин. Слабо?
Мірик, тобто черга 5 годин, то щастя? Може блін через Словакію обїхати швидше вийде?:)
краще взагалі не їхати. Або їхати після 1 жовтня коли вже в кінці кінців відмінять кляте МРГ.
Опубликовано 12 Сентябрь 2016 - 21:19
ми що тут міряємось чимось? Знач не повезло тобі, я на ягодині в самій таможні за шломбаумом так буває стою..Практика тебе підводить. Востаннє відстояв від мосту 16 годин. Слабо?
звідки інфа?краще взагалі не їхати. Або їхати після 1 жовтня коли вже в кінці кінців відмінять кляте МРГ.
Опубликовано 12 Сентябрь 2016 - 21:22
По Краковцю, як повезе, впринципі як і у всіх.
краківець теж гибла справа. РАВА - ІМХО наше всьо.
Bernik, МРГ то що?
http://www.lwow.msz..../13032012-mrg1/
ми що тут міряємось чимось? Знач не повезло тобі, я на ягодині в самій таможні за шломбаумом так буває стою..
Та ну узбагойся, не в тому віці шоб чимось мірятись, я просто на тому кордоні 2-3 рази в тиждень як мінімум, і там всю дорогу такі черги.
Опубликовано 12 Сентябрь 2016 - 21:27
знач точно МРГ мають відмінити раз їдуть як скручені.
Ти їздив в той період коли їх тимчасово відмінили? Які враження були?
хоча думаю пістьош, так як не відновляли б в серпні якби малиб закривати знов.
Погранці наразі мовчать, проте від деяких особистостей при пагонах чув шо то правда.
Опубликовано 12 Сентябрь 2016 - 21:29
може воно й правильно..Глянув через Словакію на 200км більше, але якщо врахувати перетин за годину чи за 10, то я за той час вже оглядати Краків буду
сам знаєш, виключно позитивні, якби ще поляки не тормозили то і взагалі було б прекрасно.Ти їздив в той період коли їх тимчасово відмінили? Які враження були?
Опубликовано 12 Сентябрь 2016 - 21:30
може воно й правильно..
сам знаєш, виключно позитивні, якби ще поляки не тормозили то і взагалі було б прекрасно.
я б їхав через солотвино в румунію. Під шумок і ту країну подивився. Вона мені страх як до душі припала.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых