grayplus заберу как с тобой договаривались)
Реклама

Наклейка с Новым Годом УОКНу что, будем делать?
Опубликовано 12 Декабрь 2024 - 20:14
...прикольно - цены нет, но Мы встречаемся
Я всё ждал хоть каких-то ценообразований - не дождался. Хотя уже раздача началась
Если Я ещё могу хоть словечко сказать, то и Мне хоть АдЫн штук - Я таки в клЮбе
Опубликовано 12 Декабрь 2024 - 20:45
чего шумишь?! В прошлом году тоже цены не было, что обнаружилось уже по факту, спасибо Паше......прикольно - цены нет, но Мы встречаемся
![]()
Я всё ждал хоть каких-то ценообразований - не дождался. Хотя уже раздача началась![]()
Если Я ещё могу хоть словечко сказать, то и Мне хоть АдЫн штук - Я таки в клЮбе
Игорь сказал, что натискал с запасом, будет тебе "штук", а, если надо, то и не "адын"!
Изменено: lame, 12 Декабрь 2024 - 20:46
Опубликовано 12 Декабрь 2024 - 21:01
чего шумишь?! В прошлом году тоже цены не было, что обнаружилось уже по факту, спасибо Паше...
Игорь сказал, что натискал с запасом, будет тебе "штук", а, если надо, то и не "адын"!
ееех...
Раз тискають безплатно, та ще й "з запасом", тре було напроситися на пару років наперед наробитись
lame, як забереш, відпишись десь - скину координати для відправки нам з Олексієм.
Подяка всім, хто взяв участь у підтримці одної з небагатьох ще живих традицій!
Якщо вам через дорогу перейшла чорна кішка, то це лише означає, що вона кудись іде. От і не робіть нервів ні собі, ні тваринці.
Опубликовано 12 Декабрь 2024 - 21:11
ти ж один з тих "всіх", - наш дезігнер,Подяка всім, хто взяв участь у підтримці одної з небагатьох ще живих традицій!
тож тобі твкож подяка :)
краще сподіватимемось на багато років наперед на гарні Ігоря здоров'є та настрій!тре було напроситися на пару років наперед наробитись
Изменено: lame, 12 Декабрь 2024 - 21:22
Опубликовано 13 Декабрь 2024 - 00:55
тож тобі твкож подяка :)
подяка - то у мене на роботі останні років 20 замість зарплати
- Хто тут забобонний, підніміть руки! Так, ви вільні! Інші можуть підходити й отримати "тринадцяту зарплату".
десь приблизно так
краще сподіватимемось на багато років наперед на гарні Ігоря здоров'є та настрій!
Так, всім нашим того побажаємо!
Якщо вам через дорогу перейшла чорна кішка, то це лише означає, що вона кудись іде. От і не робіть нервів ні собі, ні тваринці.
Опубликовано 13 Декабрь 2024 - 14:42
lame, як забереш, відпишись десь - скину координати для відправки нам з Олексієм.
доповідаю:
й тут пофартило, працюю недалеко від місця друку, в обідню перерву під'їхав-забрав
від всіх нас залишив скромну новорічну подяку в ...мл для Ігоря (шкода не зустрівся особисто)
кому та куди надсилати перевізниками (НП або УкрП) пишіть будь-ласка в особисті
хто має бажання (можливість) забрати особисто - телефон лишаю...
(живу шуляффка/кпі (дома завжди хтось є), працюю на окружній ближче до проспекту)
О5ОЗIOЧ7Ч0
раа, вибач, я майже у відпусці, син також, тому з доставкою як минулого року вийде не раніше 11-12.01.25
Подяка всім, хто взяв участь у підтримці одної з небагатьох ще живих традицій!
пропоную серед "всіх", також згадати Саню Bank, який,
незважаючи на те, що вже кілька років як відмовився від наліпок,
в поточному сезоні спочатку нагадав, а потім так вдало "здав" нам Ігоря...
Изменено: lame, 13 Декабрь 2024 - 15:53
Опубликовано 13 Декабрь 2024 - 14:50
доповідаю:
й тут пофартило, працюю недалеко від місця друку, в обідню перерву під'їхав-забрав
від всіх нас залишив скромну новорічну подяку в ...мл для Ігоря (шкода не зустрівся особисто)
кому та куди надсилати перевізниками (НП або УкрП) пишіть будь-ласка в особисті
хто має бажання (можливість) забрати особисто - телефон лишаю...
(живу шуляффка/кпі (дома завжди хтось є), працюю на окружній ближче до проспекту)
О5ОЗIOЧ7Ч0
раа, вибач, я майже у відпусці, син також, тому з доставкою як минулого року вийде не раніше 11-12.01.25
пропоную серед "всіх", також згадати Саню Bank, який,
в поточному році спочатку нагадав, а потім так вдало "здав" нам Ігоря...
![]()
....так как "шУму" Я поднял, то и напишу, шо таки заберу.
Отправка на Федорив Игорь (050) з8о-41-51. Киев ,"Новая Почта" почтомат №43787.
Ну и жду "приговор" по расставанию с деньгОй!
Заранее Всем благодарен за проделанную работу!!!
Сам пару раз занимался отправкой(рассылкой) - не понаслышке знаю какой это геморрой
Опубликовано 13 Декабрь 2024 - 15:00
окОтправка на
20 на тилипон! (с) не больше!Ну и жду "приговор" по расставанию с деньгОй!

нагадаю також, Ігор надрукував про запас...
окрім переліку з 9 бажаючих, маю 3 "зайвих" наліпки,
раптом хто ще матиме бажання - запрошуємо

Изменено: lame, 13 Декабрь 2024 - 18:39
Опубликовано 13 Декабрь 2024 - 17:53
Та пусте, якщо буде можливість листом Укрпошти, це як будуть ще кліенти, персонально не треба, адресу кину в вайбер
Подякаigor_kv, grayplus, lame, ну і Bank, за небайдужість
Ну то виділи йому з запасних
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 16 Декабрь 2024 - 12:36
Ну то виділи йому з запасних
він відмовився не тому, що не вистачало, а з "ідейних" міркувань
маю 3 "зайвих" наліпки,
лишилось 2 "зайвих",
час від часу зустрічаюсь з клубнем в позаклубних справах, тож одна пішла йому...
Я через две недели уезжаю, если что после НГ заберу
уехал уже?! не отправлять?! по-обыкновению сам заберешь?!
Изменено: lame, 16 Декабрь 2024 - 12:37
Опубликовано 22 Декабрь 2024 - 17:57
Опубликовано 25 Декабрь 2024 - 09:19
в такому разі якщо не скасуємо традицію за пару-трійку років прозорість заднього скла викликатиме сумніви :)
На 2026 і 2027 роки ще є два нижні кути, а далі природній знос наліпок зробить свою справу і можна буде запустити чергове коло :)
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых