Останній (на цей момент, а може й взагалі) фільм про Бонда зайшов. Не можу сказати, що я прям прибічник франшизи, але в цілому фільми про Бонда були непоганим розважальним кіно. Крейг ІМХО вписався в роль чи не найкраще, хай простить мене сер Шон.
Спойлер: загибель ГГ аж засмутила, більше таких фільмів у цій франшизі не буде.
Спойлер2: нова агентесса-007 - чорношкіра дівуля - повністю у струмені трендів.
Що аж розчаровує і відбиває бажання дивитися наступні фільми франшизи, навіть якщо вони виходитимуть. Ну от не жіноча це роль, при всій повазі до жінок. На що мені далі дивитися? - сюжету, крім фільмів з Крейгом, де він був наскрізний і доволі непоганий, у цій франшизі ніколи й не було; - на супертехніку від "Кью" і постріли-вибухи-драчки? - цього навалом; - на сатиру і гумор? - навряд чи воно було і тим більше буде; - на фішку франшизи - красивих подружок Бонда? - так ніт, цього більше не буде, а на саму 007 дивитися чомусь не хочеться.
Спойлер3: американці показали англійців молодцями, які не жують соплі, а за потреби без зайвих роздумів наносять ракетний удар по території болотної федерації. Сподіваюся, що це якось вірно відбиває настрої тамошнього політикуму :)
Дюна 2021 року
Непогано, якщо пам'ятати, що це Вільньов.
Тобто що це красиво, але дуже, дуже, дуже повільно і навіть іще повільніше. Проте гра акторів і зйомки мій невибагливий смак задовольнили, сюжет десь +- книзі відповідає, тож чому б і не подивитися.
Чи вдасться Вільньову зробити "Володаря перснів"? - навряд Але за чутками другому фільму - бути, адже поки що нам за 2 з гаком години показали скільки? третину першої книги?...