Respect, білн Сергію тільки побачив, також довго був в пошуках тіста для коржа, і випадково надибав рецепт тіста для піци від однієї з міських піцерій.
Отже:
Борошно - 500гр
Дріжджі (натуральні, свіжі, НЕ сухі) - 1.5-2гр
Цукор - 8гр
Сіль - 11гр
Олія - 45гр
Вода тепла - 250мл
Все ретельно вимішати, і залишити при кімнатній Т на 30хв аби активізувались дріжджі. або кладемо в кульок і в холодильник якщо піцу будемо готувати за кілька годин. Тісто можна зберігати в холодильнику в кульку протягом кількох днів. Вищенаведених кількостей вистарчає на 4 піци діаметром 26-30см діаметром.
Готування ... розкачуємо корж товщиною в 2-3 мм, мастимо помадкою (кетчуп, майонез приправи) трішки не доходимо до країв коржа. не дуже багато аби не було мокро, ну це вже експериментально визначаємо )) кладемо начинку для піци (нам подобається салямі, кукурудза і сир щільно зверху тремо). випікаємо в розігрітій до 230грд духовці 12-15хв в режимі конвекція + нижній підігрів (залежить від духовки і начинки) (в оригіналі, тобто в піцерії випікають 3хв в електричній печі на камені при Т 350грд)