взагалі то дрова в складометрах
6 складометрів це вантажний газон з верхом.
Можна і насипом, але там ще один коефіцієнт треба вводити, в залежності від довжини полена. Складометр треба ще скласти, а це додаткові витрати, тому насипом мабуть дешевше.

Опубликовано 14 Октябрь 2022 - 19:50
взагалі то дрова в складометрах
6 складометрів це вантажний газон з верхом.
Можна і насипом, але там ще один коефіцієнт треба вводити, в залежності від довжини полена. Складометр треба ще скласти, а це додаткові витрати, тому насипом мабуть дешевше.

Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.

Опубликовано 16 Октябрь 2022 - 22:24
достаточно жил в частном доме, чтобы 100500 раз подумать, прежде чем решиться жить в нем.
есть некоторые плюсы, но он скорее постоянно напрягает.
у меня нет привычки сидеть на улице.. не тянет ковыряться в огороде..
свежий воздух - так 2 балкона открыл на 6м этаже и воздух даже чище))
Изменено: Manager, 16 Октябрь 2022 - 22:27

Опубликовано 17 Октябрь 2022 - 07:01
Значить на пенсію -в дом прєстарєлих...Совать шахи)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

Опубликовано 17 Октябрь 2022 - 14:51
А ось реаліті . Що сказав би Садік ?
як би не було- відкинемо лірику- а дід то не палив- видно ж шо нове, а сусіди вже розпиз...ся - у одного задимленіе... у іншого хлопки

підра...си наші люди. І от чого- в нашому місті є мангал бари- з пічами мангалами на першому поверсі з такими ж відводами труб до гори- і як то ж вони отримали дозволи.
Тим більше у военний час- та встановив -тим більше не у вікно ж вивів, і слава Богу.
Изменено: rvgu, 17 Октябрь 2022 - 14:53
Реклама!!!

Опубликовано 17 Октябрь 2022 - 19:58
достаточно жил в частном доме, чтобы 100500 раз подумать, прежде чем решиться жить в нем.
есть некоторые плюсы, но он скорее постоянно напрягает.
свежий воздух - так 2 балкона открыл на 6м этаже и воздух даже чище))
Нет проблем с парковкой машин для всей семьи, вместо огорода, давно у всех лужайки, беседка с барбекю, нет соседей ни над тобой ни под, ни за стенкой, хотя о чём это я, жизнь в многоквартирке на поскоте много лучше, не спорю )

Опубликовано 17 Октябрь 2022 - 22:40
достаточно жил в частном доме, чтобы 100500 раз подумать, прежде чем решиться жить в нем. есть некоторые плюсы, но он скорее постоянно напрягает.
не шаришь
это кайф
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...

Опубликовано 18 Октябрь 2022 - 03:19
Нет проблем с парковкой машин для всей семьи, вместо огорода, давно у всех лужайки, беседка с барбекю, нет соседей ни над тобой ни под, ни за стенкой, хотя о чём это я, жизнь в многоквартирке на поскоте много лучше, не спорю )
не шаришь
это кайф
+1, не в кайф тіко в одному випадку- коли жмуть грошенята. Бо у домі завжди охота шось нове встановити- зробити, а воно все дороге...
не спорю 
тайно скучаю за... то двор подметать, то собачье дерьмо совковой лопатой собирать, то забор красить  

ЗЫ охраняемую парковку буквально с балкона вижу (100м). гараж в 3-5км от дома тоже не сильно понимаю.
ЗЗЫ когда начинают хором выть соседские собаки или когда сосед дерьмо палит и дым тебе в окно - так пусть лучше соседи сверху полторы минуты сексом занимаются.. 
хотя, дитё там подрастает.. не понятно что ему купят: пианину, скрипку или барабаны 
мои соседям на скрипках скрипели. а на электропианино можно было и в наушниках играть. эксвайф еще на гитарке бренчала иногда и пела что-то типа "я спросил у ясеня"..  короче, держал соседей в тонусе
 короче, держал соседей в тонусе 
Изменено: Manager, 18 Октябрь 2022 - 03:33

Опубликовано 18 Октябрь 2022 - 09:46
як би не було- відкинемо лірику- а дід то не палив- видно ж шо нове, а сусіди вже розпиз...ся - у одного задимленіе... у іншого хлопки
Та 100%.
И трубу он вывел по людски - выше крыши.
Для жестких условий зимы, если будут не дай Бог, вполне себе нормальный аварийный вариант.
А соседи бушуют от зависти. ))
ИМХО.

Опубликовано 18 Октябрь 2022 - 10:26
Для жестких условий зимы, если будут не дай Бог, вполне себе нормальный аварийный вариант. А соседи бушуют от зависти. ))
приєднаюсь...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

Опубликовано 19 Октябрь 2022 - 13:35
Соседка поделилась своими счетами за тепло (горячая вода плюс отопление). Это квартира 55м2 в новом доме 2020 года постройки. Чисто за отопление выходит около 130-140 злотых зимой. По старому курсу что-то около 900 грн. У меня в Киеве в хрущёвке 60м2 с домовым счётчиком выходило 1500-2000 грн  В "чешке" 62м2 было около 1000-1500.
 В "чешке" 62м2 было около 1000-1500.
Изменено: alex83, 19 Октябрь 2022 - 13:38

Опубликовано 19 Октябрь 2022 - 15:22
не спорю
тайно скучаю за... то двор подметать, то собачье дерьмо совковой лопатой собирать, то забор красить

ЗЫ охраняемую парковку буквально с балкона вижу (100м). гараж в 3-5км от дома тоже не сильно понимаю.
ЗЗЫ когда начинают хором выть соседские собаки или когда сосед дерьмо палит и дым тебе в окно - так пусть лучше соседи сверху полторы минуты сексом занимаются..
хотя, дитё там подрастает.. не понятно что ему купят: пианину, скрипку или барабаны
мои соседям на скрипках скрипели. а на электропианино можно было и в наушниках играть. эксвайф еще на гитарке бренчала иногда и пела что-то типа "я спросил у ясеня"..
короче, держал соседей в тонусе
ну то вже зовсім запаяні сусіди- зараз вже +- норм, собак -отих шо аби гавкать- лайно на лапах= вже не держуть, а більш менш нормальні собаки не тявкають. Та і вже не в кожному дворі собаки є, раніше в дитинстві ще півні були- ото проблема ...о 5 ранку.
Сусід пале лайно= ну то може, але теж- з штрафами цє вже вийняток.
Реклама!!!

Опубликовано 19 Октябрь 2022 - 15:32
ну то вже зовсім запаяні сусіди- зараз вже +- норм, собак -отих шо аби гавкать- лайно на лапах= вже не держуть, а більш менш нормальні собаки не тявкають. Та і вже не в кожному дворі собаки є, раніше в дитинстві ще півні були- ото проблема ...о 5 ранку.
Сусід пале лайно= ну то може, але теж- з штрафами цє вже вийняток.
сабаки остались. тут как повезет.
из реальнго опыта с февраля по май. две выли или три - хз. больше похоже на три  но мож и две прям шарили
но мож и две прям шарили   

Опубликовано 21 Октябрь 2022 - 12:22
«Укргазвидобування» пробурила у вересні 30,2 км нових свердловин. Це є рекордним показником.
«Укргазвидобування» запустило свердловину у Харківській області з дебітом понад 140 тисяч кубометрів газу на добу. Досягти високої продуктивності вдалося завдяки проведенню трьох стадій гідророзриву пласта... всі стадії виконали у межах одного виробничого циклу завдяки використанню рівнопрохідної компоновки (Monobore) з використанням поліровочної воронки та герметизуючого вузла («стінгер»). Таким чином вдалося значно зменшити терміни проведення робіт й уникнути спуско-підіймальних операцій між стадіями гідророзриву.
Нова свердловина також дала цінну геологічну інформацію про будову однієї з ділянок родовища, а також додаткові дані для побудови 3D моделі родовища.

Опубликовано 21 Октябрь 2022 - 14:48
маслянный радиатор фигачит.
+23 в хате.
мы кораллы (С). 21 и ниже - хрень какая-то..
я шось в цьому році не мерзну- в прошлі роки вже обігрівач фігачив на всю, вдень- кондей. Зараз -ні. в хаті 20.5, раніше було 24.
як воно так- хз, кажуть шо помреш пізніше- як у хаті холодніше. Чомусь вірю- бо бабця моя, з таким температурним режимом до 97 дотягла.
Одна фігня- коли холодно - сексом особо не позаймаешься- бо вуха мерзнуть  
Реклама!!!
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых