Реклама

Тернопіль+Опелі нашого міста
Опубликовано 30 Январь 2010 - 23:11
привіт! якщо по нових запчастинах то на авто-ринку реал на впроти мотора є магазин OPEL ,або В.Великого 7а. на другому поверсі у дяді Вані запчастини привозить дорожчі але якість!,а по б\у на березовиці нав проти рост металу розборка останій раз як був бачив вектру Б!Привіт Тернопільським опелеводам)))маю таке питання,де в тернополі є шроти по опелі,зокрема цікавить вектра Б,на Гайовій був,немає нічого( і взаглі де скупляєте запчастини,магазини які? шо порадити ціна/якість?
наперд дякую.
Опубликовано 01 Февраль 2010 - 09:46
Ще з магазинів, де ціни не зашкалюють - На території гуртовні Галант на Збаразькій є магазин автозапчастин, там правда не завжди все є до опеля, але все таки багато що є, "Формула 1" на Замонастирській біля рогатки - там як правило завжди пропонують запчастини кількох виробників за різну ціну на вибір, літом там купляв бендікс майже в 2 рази дешевше, ніж коштував такий же в деяких інших магазинах.
Опубликовано 03 Февраль 2010 - 14:41
а яким рукам можна в нас доручити свою "маленьку"

Изменено: moZok, 03 Февраль 2010 - 14:43
Опубликовано 04 Февраль 2010 - 14:11

вітаєм в родині!якщо хочиш мати більше знайомих вливайся через прийомну!і готуй фоткиХлопці приймайте новенького!!!
Цікава тема на рахунок майстрів! Теж дуже хвилює, бо нормальні майстри перевились

Изменено: bertone, 04 Февраль 2010 - 14:07
Опубликовано 04 Февраль 2010 - 15:03
все залежить тільки від майстра!не може один майстер робити все!всі говорять зробим,а потім начинаеться...
а як це так воно не робить
. Якщо на рахунок діагностики то роблю на вул. 15 квітня чуть вище збаразького кольца (не памятаю номер)в перед останньому боксі звати Андрій(в окулярах).якщо потрібно по двигуну е теж хороший майстер(якщо буде потрібно то звертайтесь,покажу познайомлю)!по електриці (стартер генератор і все таке) на березовиці станція 4х4 останій бокс звати Олег.
це вірно - кожен має робити свою роботу, але все і зразу

вітаєм в родині!якщо хочиш мати більше знайомих вливайся через прийомну!і готуй фотки
зі. що за прийомна?

Опубликовано 04 Февраль 2010 - 17:43
все залежить тільки від майстра!не може один майстер робити все!всі говорять зробим,а потім начинаеться...
а як це так воно не робить
. Якщо на рахунок діагностики то роблю на вул. 15 квітня чуть вище збаразького кольца (не памятаю номер)в перед останньому боксі звати Андрій(в окулярах).якщо потрібно по двигуну е теж хороший майстер(якщо буде потрібно то звертайтесь,покажу познайомлю)!по електриці (стартер генератор і все таке) на березовиці станція 4х4 останій бокс звати Олег.
вітаєм в родині!якщо хочиш мати більше знайомих вливайся через прийомну!і готуй фотки
Потрібен майстер по двигуну- якщо можеш дай телефон
Опубликовано 05 Февраль 2010 - 11:06
потрібно ще новеньку даму з Тернополя,щоб ми мали що обговорювати... в труселях
, щоб дами мали що обговорити

В наявності різні б/у запчастини для ОВА , кадет Е, астра Ф, калібра ,омега А, Б , вектра Б,сенатор Б
http://www.avto-rynok.com/ sales@avto-rynok.com
Опубликовано 08 Февраль 2010 - 10:25
На "Форумі Файного міста" маємо також тему "Опелі" Файного міста для опелеводів Тернополя, заходимо, спілкуємось, там є люди, яких нема тут, але які можуть потребувати нашої поради, або можуть допомогти при потребі нам.
Изменено: Hurricane, 08 Февраль 2010 - 10:49
Опубликовано 08 Февраль 2010 - 11:14
"Опелі" Файного міста[/url]

Вчора сталася халепа. Проїжджаючи глибокою колією по снігу зачепив металевий захист бензобака. Ну тепер він відігнувся і звисає під машиною

Опубликовано 08 Февраль 2010 - 11:19
В мене в гаражі після роботи. Телефон знаєш.
![]()
![]()
Вчора сталася халепа. Проїжджаючи глибокою колією по снігу зачепив металевий захист бензобака. Ну тепер він відігнувся і звисає під машиною. Підкажіть де в місті можна знайти яму або естакаду щоб подивитися на дно знизу...
Опубликовано 09 Февраль 2010 - 11:33
В мене в гаражі після роботи. Телефон знаєш.
Андрій дуже дякую за послугу. Приємно знати таких хороших людей, які допоможуть. Так би мовити "Не словом, а ділом" (с)

З мене пиво. А щоб випити пиво потрібно зустрітися.
Я так бачу, що тернополян трохи збільшилося тому давайте організуємо якусь зустріч. Можна після роботи на годинку-дві посидіти.
Давайте пропозиції...

Опубликовано 09 Февраль 2010 - 16:44
давайте організуємо якусь зустріч. Можна після роботи на годинку-дві посидіти.
Давайте пропозиції...
На форумі Файного міста теж щось намічається. Я за, але тільки не в ці вихідні.
Опубликовано 16 Февраль 2010 - 16:55
Може хтось з вас може підсказати де паяють задні бампера? :( А то модно здавав назад і зачепив трубу :(. Але мені бажано такий майстер що все робить... (скидає,паяє,красить і ставить на місце).
Изменено: Oligarch, 16 Февраль 2010 - 16:59
Опубликовано 17 Февраль 2010 - 09:41
Всім привіт! Тернополяни приймайте до гурту.
Привіт!

В Прийомній не забудь всім представитись, а ще ТУТ і ТУТ відмітитись
Изменено: Hurricane, 17 Февраль 2010 - 09:42
Опубликовано 18 Февраль 2010 - 19:35
Опубликовано 19 Февраль 2010 - 19:08
Oligarch привіт! Приємно що збільшується тернопільська діаспора))) А яка в тебе Астра?
П.С.Заповни в профілі там де місто: Тернопіль
Привіт! В мене Opel Astra G 1,6 - 16 клапанна. Я її тільки в Серпні взяв. Класна машина, ну принаймі я довольний. Відносно не дорога в обслуговувані (поміняв задні тормозні колодки і циліндрик + робота - 350 грн. і минулої суботи поміняв масло + фільтер - 230 грн.) Це все шо робив від серпня. Завтра їду з бампером до майстра то побачу шо він мені там "заспіває" з ціною

Опубликовано 26 Февраль 2010 - 14:18
Фа-фа Олегу Helgus2 на В.Великого близько 13.00 вчора 20 грудня...
фа-фа...

http://www.ukrtelecom.ua/
http://www.ternopil.ukrtelecom.ua/
www.utel.ua
Опубликовано 26 Февраль 2010 - 14:23

Але то певні вже десь після Пасхи, бо щось мокро дуже...
http://www.ukrtelecom.ua/
http://www.ternopil.ukrtelecom.ua/
www.utel.ua
Опубликовано 27 Февраль 2010 - 00:33
26/02
вишка( Лозова) біля 09 :00,
це ти їхав ?
В наявності різні б/у запчастини для ОВА , кадет Е, астра Ф, калібра ,омега А, Б , вектра Б,сенатор Б
http://www.avto-rynok.com/ sales@avto-rynok.com
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых