Привіт одноклубники, запитаннячко для вас. Де в суботу можна продіагностувати авто(заміряти компрессію, заїхати на підйомник, та подєжнати до компьютора) у Тернополі?
І питання, чи працює у вас в суботу МРЕО і до котрої години?
Опубликовано 11 Февраль 2016 - 18:34
Привіт одноклубники, запитаннячко для вас. Де в суботу можна продіагностувати авто(заміряти компрессію, заїхати на підйомник, та подєжнати до компьютора) у Тернополі?
І питання, чи працює у вас в суботу МРЕО і до котрої години?
Опубликовано 12 Февраль 2016 - 14:47
Всеволод_84,Не має за що, можливо до кінця дня дам контакти нормального сервісу, тому як в принципі купа фірменних СТО є, але як і куди вони дивляться, це вже питання, плюс до того ще й скільки здеруть, тоже питання.
Всеволод_84,Не має за що, можливо до кінця дня дам контакти нормального сервісу, тому як в принципі купа фірменних СТО є, але як і куди вони дивляться, це вже питання, плюс до того ще й скільки здеруть, тоже питання.
було б дуже не пагано
Опубликовано 17 Февраль 2016 - 23:38
Всеволод_84, Автівку взяли в результаті?
не взяв, фактично все авто фарбувалося і ріхтувалося, причому дуже не якісно. Після миття авто навіть не блистить.
Салон такий нібі в ному картоплю насипом возили, хочя кузяїн робив круглі очі і клявся що не біта не крашена і пробіг 100тис.км.
А саме цікаве, що коли міряли компрессію то в циліндрах було 12,5- 8,5 - 8,5 - 8,5. Тому не взяв.
Єдине що, кузяїн заплатив сам за діагностику і вибачався, клявся що не знав що із двигуном проблеми.
Але, при тому при всьому обьява й далі висить на авторіа, і як була "небіта не крашена.. стан не потребує капіталовкладжень.."
Доречі кузяїн ніби в якійсь адвокатській конторі працює
як комусь цікаво, можу ссилку знайті на оголошення )
p.s. доречі файне у вас озеро і старе місто )
Опубликовано 18 Февраль 2016 - 08:53
Всеволод_84, тут таких автовласників багато так, як і всюди, як по телефону то просто ляля, а при огляді і говорить немає про що з таким продаваном, всі думають, що вони мега торговці вживаними авто.
Нормальні перекупи хоч трохи машину доводять до ума перед продажем.
Пи. Си. скиньте оголошення в ЛС, хоч побачу що за бізнесмен такий.
Опубликовано 18 Февраль 2016 - 23:27
Всеволод_84, тут таких автовласників багато так, як і всюди, як по телефону то просто ляля, а при огляді і говорить немає про що з таким продаваном, всі думають, що вони мега торговці вживаними авто.
Нормальні перекупи хоч трохи машину доводять до ума перед продажем.
Пи. Си. скиньте оголошення в ЛС, хоч побачу що за бізнесмен такий.
Скинув
Опубликовано 21 Февраль 2016 - 19:56
p.s. доречі файне у вас озеро і старе місто )
Пару днів назад їздив у відрядження в Чернівці. До обіду справився, а потім заїхав в центр подивитися на місто зблизька - то був в приємному шоці від побаченого. Старі вулички та архітектура супер. Дуже круте місто - на рівні Львова і Одеси.
Опубликовано 21 Февраль 2016 - 21:10
Пару днів назад їздив у відрядження в Чернівці. До обіду справився, а потім заїхав в центр подивитися на місто зблизька - то був в приємному шоці від побаченого. Старі вулички та архітектура супер. Дуже круте місто - на рівні Львова і Одеси.
тут також є що подивитися )
Опубликовано 16 Март 2016 - 16:15
Норотъ! Ай нид хелп по Тернополю!!! Хто может помочь за пивасик?
что-то глухомань
Опубликовано 16 Март 2016 - 16:38
Zachariasz, я є тут, якщо треба помочі.
Ніколи не пробуйте спорити з дебілом...бо можете опуститись до його рівня, де він задавить вас своїм досвідом
Отих, від кого йде наруга три категорії всього: мій ворог, ворог мого друга та ще друг ворога мого.
Слава Україні!
Опубликовано 17 Март 2016 - 22:32
jeka_ua_kr, спасибо. Но уже сорвалось мероприятие (
почему?
Опубликовано 23 Март 2016 - 20:28
Відмічуся я тут, привіт земляки
Кращий обмінник валют - https://goo.gl/R9jqmp
Те що мені потрібно для Opel Vecrta A - https://goo.gl/6FFzgn
Опубликовано 23 Март 2016 - 21:33
Відмічуся я тут, привіт земляки
Привіт
Опубликовано 24 Март 2016 - 10:30
Як ся маєте?
І де в Тернополі лобове поміняти можна?
Опубликовано 24 Март 2016 - 12:52
DoctorXTO, Я міняв в себе 2 рази на ООБ, "майстерня" знаходиться в районі універсаму в гаражному кооперативі, контактна особа Юра, тел. 097 612 04 39. Швидко і якісно, цінник навіть дуже гуманний!!!
Пи. Си. не реклама, просто досвід.
Изменено: jeka_ua_kr, 24 Март 2016 - 12:53
Опубликовано 25 Март 2016 - 10:03
jeka_ua_kr,Дякую!
Опубликовано 02 Апрель 2016 - 11:02
Доброго вечора.
Допоможіть будь-ласка з проблемою з автомобілем.
Автомобіль Opel Astra H 2007 р. Z16ХЕ1.
Проблема заключаєтся в тому що зараз автомобіль глохне при кожному разу, коли я скидаю з передачі . Тобто на холостому ході.
Все почалось з того, що виникли проблеми з оборотами. На кожному світлофорі обороти при скиданні з передачі росли до 2000 -2500 тис. І на прогріту машину обороти тримались постійно в районі 1200 об.
Добрі люди сказали що проблема може бути у впускному колекторі. Як виявилось в моєму авто нюансів хватало. Впускний колектор був весь перепаяний і залитий герметиком (Весь потріскав). Окрім того всередині всі клапана відламані.і твінпорта заглушені. Патрубок (сапун) який йшов від клаппанної кришки був відведений в повітряний фільтр. А ваакуум в дросельній заслонці заглушений. Тобто якійсь колібини там добре начудили. Майстр поміняв мені даний колектор на Б/у . тому що новий ДДДуже дорогий.Датчики взяли від старого. тому що з б/у-ним не йшли. Патрубок (сапун)з клаппанної кришки кинули на своє місце до заслонки . Поміняли свічки. І катушку нову Delfi. Поміняли мембрану клапнної кришки.Проблеми не закінчились. Обороти вроді внормувались. Але появилась нова проблема. Автомобіль почав глохнути на холостому ході і при їзді дьоргатись.. Спочатку це явищще відбувалось 3-4 рази в день. Зараз при кожному випадку коли скидаю на нейтральну обороти коливаються і автомобіль глохне . Деколи без коливань зразу глохне. Заводится і дальше на холостому глохне. Буває просвіт . Можу пів дня їздити нормально, не глохне. А вот останні 2 дні глохне постоянно.
До речі авто на газу. Але всі ці нюанси і бензині такі ж.
Допоможіть будь-ласка .
Обїздив весь Тернопіль . Всі розводять руками . і говорять що давай поміняєм то, давай інше . Може щось допоможе. Я вже і так намінявся і того і сього. (впускний, катушка, свічки, мембрана клапанної кришки.) Що дальше.!!!!!!!!!!!
Опубликовано 02 Апрель 2016 - 11:09
Володя 1.6 хе1,Володя, вже день
Та й тему створи окремо
Опубликовано 02 Апрель 2016 - 11:19
Порадили мені ще дросель підкинути і подивитись яка ситуація буде..Володя, я тобі порадив в іншій темі зняти свій і гарно промити, ти це зробив????
Дяю 100% що ні. Чому? Можливо тобі завтра порадять підкинути інший мотор, теж будеш просити когось?
Ще раз кажу: створи свою тему окремо, інакше тут потім нічого не знайдеш
Опубликовано 02 Апрель 2016 - 12:17
Володя, я тобі порадив в іншій темі зняти свій і гарно промити, ти це зробив????
Дяю 100% що ні. Чому? Можливо тобі завтра порадять підкинути інший мотор, теж будеш просити когось?
Ще раз кажу: створи свою тему окремо, інакше тут потім нічого не знайдеш
Я створив в рубриці Двигатели
Дросель чистили. Сказали що є вже люфт в неї .
Опубликовано 02 Апрель 2016 - 15:05
Дросель чистили. Сказали що є вже люфт в неї .цитую твої слова
Повністю ні. Прочистили клапан той що зверху. багато нагару було
http://www.opel-club...astra-n-z16xe1/
коли промиєш повністю (зі зняттям заслонки) тоді пиши
Опубликовано 03 Апрель 2016 - 20:15
То підскажіть до кого мені звернутись. А то всі такі розумні. А ніхто братись не хоче до такої роботи...
Я так розумію в нас в Тернополі поняття немають про роботу таких моторів...
Скажіть до кого можна звернутись. Щоб залишити машину і її провірили всіма можливими методами , і відремонтували.
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых