Реклама

Розмови про реальні ціни на продукти харчуванняАкції, рекомендації, якість і так далі
Опубликовано 31 Январь 2021 - 20:18
Твої слова[b]-[color=rgb(40,40,40)][font=arial]бельгийцы отказались от европейских требований и колотят шоколад по собственным нормам
Я не уверен , что то слышал что бельгийский шоколад особенный в Европе , и готовят часто по старинным рецептам , но то что полностью отказались , вряд ли , та это и не важно .
Раньше я любил Тростянецкий шоколад , я оттуда родом и переел его в детстве немеряно , ихний шоколад Корона был очень вкусный . Сейчас - не то . Перестал покупать , случайно надыбал на Житнем рынке магазинчик с классным немецким шоколадом , вкусный . Там же и сыр беру польский и немецкий ( не знаю , может он на самом деле и китайский )
Опубликовано 31 Январь 2021 - 20:28
в метроГлянув у них є миндальне борошно по хорошій ціні... хоча я "лінива жопа"(с) кудись їхати, але таки прийдеться

Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 31 Январь 2021 - 20:50
Глянув у них є миндальне борошно по хорошій ціні
Досить непогане .
Краще ніж ГрінФуд
пєлємєні любите зі присмаком...
Пельмень має назву Макарун )))
Изменено: Ugeen_K, 31 Январь 2021 - 20:54
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 31 Январь 2021 - 20:55
я там трішки не так написав...А я про жіночі принади подумав))
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 31 Январь 2021 - 21:18
та Ви пане гурман... пєлємєні любите зі присмаком...Коли не можна навіть звичайну печеньку згризти, то поневолі станеш![]()

Пельмень має назву Макарун )))А пан таки розуміється на кулінарних збоченнях!

"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 31 Январь 2021 - 21:25
Досить непогане . Краще ніж ГрінФудУ них ще акційна червона чечевиця цієї торгової марки.
І сухарик італійський...
Таки вже не сприсну, прийдеться таки їхати
Опубликовано 01 Февраль 2021 - 11:37
Почитав за хліб, та пригадав, який був гарний Бородинський років так 10 тому. Зараз його нема ніде. Одна назва!
Чи може хто зустрічав???
В пекарнях маркетов, и заведений типа "булкин дом" Но тоже лет 5 назад, и по цене примерно 50 грн за пол кило. Сейчас вкус уже не тот, а ценник по прежнему козячий.
Опубликовано 03 Февраль 2021 - 06:26
Андрей , я удивлен не меньше твоего , но есть такая теория
"Тоска по настольгії"
А ще ... можна було груші окалачувати)) тай баби давали )))
А яки сенс в той кірці??
"Униле копро" такі спогади.
Жерли бо вибору не було...
Лакомство курча.... Хліб маслом помазати і посипати цукриком...
"А масло яке було ))) А молоко нерозведене прямо в бідоні))) Яку старану... "- ото звичні вислови типової людини яка підростала в совку
Не дай боже так зголодніти...
Навіть перелік моєї звичайної вечері повністю дизгармонує з совком...
Про ковбаси, голонки, салати, шовдери, крафтові сири та наїдки - навіть не буду починати...
Мене не дивує якщо людина бере спред, дешевий хліб, погане мясо, бодяжну горілку. То вона й рахує що все навколо несавапа ))
Опубликовано 09 Февраль 2021 - 19:42
Почему яйца не подешевеют? Они каждый год весной начинают дешеветь.
“Що таке яйце? Це результат достатньо складного технологічного процесу. Тобто 60% яйця — це комбікорм, це кукурудза, це за минулий рік зростання ціни на світовому ринку. Яйце — це мікроклімат. Тобто це енергоносії, які виросли в ціні, які напевно будуть зростати й далі. Яйце — це заробітна платаня персоналу, що обслуговує, а з першого січня на 22% зросла мінімальна заробітна плата. Зараз собівартість яйця приблизно 2-2,50 гривні, а десяток - 25 гривень. Це пряма собівартість. Накиньте ще приблизно 5-7 % рентабельності, плюс надбавку, плюс пакування й у вас буде яйце на сьогодні - 35-40 гривень за десяток. Насправді ви маєте розуміти, що все те, що зверху накидається на виробника він це миттєво кладе у собівартість своєї продукції. Так от, власне, і далі буде зростання ціни на 5-7%”, — наголосив він.
Така сама ситуація з курятиною, яка дорожчає разом з комбікормами, продовжив Пендзин.
“Курятина, так само як і яйця, — результат промислової діяльності. Максимум 7% зростання ціни. З хлібом, ймовірно, буде щось подібне. Ось такі мої прогнози. Вже не так багато, тому що все що могло, воно вже відбулося через енергоносії”, — додав Пендзин.
Доповнення
Курятина продовжує займати першу позицію серед споживання українцями. Якщо споживання свинини в розрахунку на душу населення стабільно коливалося близько позначки 15 кг на рік, то курятини зросло з 23 кг до 25 кг. Яловичини ж середньостатистичний українець в середньому споживає 5,5 кг за рік. Популярність курятини пояснюється доступним економічним фактором.
Раніше повідомлялось, що курятина може подорожчати на 40% і коштувати 80-90 грн за кг тушки.
Опубликовано 10 Февраль 2021 - 02:01
Це пряма собівартість. Накиньте ще приблизно 5-7 % рентабельності, плюс надбавку, плюс пакування... плюс ціну шикарних яхт монополіста і "курячого короля" Косюка, найдорожча з яких коштує 180 млн. доларів.
Опубликовано 10 Февраль 2021 - 20:30
Яйца . Есть у меня знакомые в Израиле , давно уехали , но изредка приезжают в гости ,звоним чаще . так вот , яйца у них , говорят , больше половины украинских , если с Украины долго не везут , у них сразу возникает дефицит .
Звонят , говорят что вчера прилетел самолет с яйцами , на следующий день у нас яйца сразу по тридцать .
Вроде бы начали дешеветь немножко после нового года , но потом прочитал информацию что подписали договор с Сирией , цена на нашем рынке опять среагировала незамедлительно . Да , да , с сирией .
Опубликовано 11 Февраль 2021 - 10:49
Яйца больше половины украинских , если с Украины долго не везут , у них сразу возникает дефицит .
Ось стаття навіть про це. Які літачки возять туди яйця)
https://cfts.org.ua/..._v_izrail_58198
Опубликовано 14 Февраль 2021 - 21:09
Чтобы не офтопить , скажу что творог сегодня купить не удалось . Мои тетки не приехали , а у перекупок творог говнячий .
Мої сьогодні приїхали із запізненням 18 хвилин, при тому, що ця машина в принципі на 20 хвилин приїжджає і їде далі. Творог у них пересушений, а все інше добре.
Місяць назад все, крім сметани (30 грн. за 0.5 кг), подорожчало - молоко з 17 до 18 за літр, згущонка звичайна з 25 до 30 за 0.5 кг, згущонка варена - з 30 до 35.
Опубликовано 15 Февраль 2021 - 02:25
наконец доехал до Метро!Також затарився там "олівичем"(с) Славний Друже Обломов.
А ще приємно здивували ціни на чечевицю, як зелену, так і червону.
Опубликовано 15 Февраль 2021 - 08:31
капеееец, опять ехать
зверни увагу на сир Брі метровської торгової марки по 0.5 кг (здається 129 грн, акційний був 109).
Сир бомба, якщо дата упаковки біля місяця, то раджу не розпаковувати а потримати в холодильнику десь тиждень. Дозріває повністю, потім зупинитись не можна. Пачка за раз може непомітно змінити місце дислокації...
Опубликовано 15 Февраль 2021 - 12:13
зверни увагу на сир Брі метровської торгової марки по 0.5 кг (здається 129 грн, акційний був 109).
Сир бомба, якщо дата упаковки біля місяця, то раджу не розпаковувати а потримати в холодильнику десь тиждень. Дозріває повністю, потім зупинитись не можна. Пачка за раз може непомітно змінити місце дислокації...
вау! люблю его) спасибо)
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых