Хотя не всем это надо.
Так отож
Сім років мак не родив і голоду не було(с)
Таки да.
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 09:23
Мы завозим продукты из Китая?
90% маринованих грибів (в баночках у будь-якому супермаркеті) і відсотків 70 огірків типу ніжинських. Можеш подивитися на етикетці де роблять ці продукти начебто українських марок. Це просто ілюстрація того, що не очевидно, але поруч.
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 09:58
і відсотків 70 огірків типу ніжинських. Можеш подивитися на етикетці де роблять ці продукти начебто українських марок.
Невже Китайці???!
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 10:52
Невже Китайці???!
Звичайно. Серед корнішонів тільки "Ніжин" начебто ще вітчизняний, і то не впевнений, що весь. По "Вересу", по-моєму, вже китайці зустрічаються. Про дрібні марки і не кажу.
І то, "вітчизняний" - це може бути просто місце фасування. Враховуючи, що китайські дешевші (з доставкою, як не дивно), на смак не гірші, а за який відсоток прибутку капіталіст удавиться, я думаю, пояснювати не треба.
Я бачив ще років десять назад сюжет про китайські комплекси по вирощуванню всього, що йде в консервацію, а потім читав свіжі на той момент цифри їхнього експорту цих продуктів - кхм, ми порівняно з цим і близько не аграрна наддержава.
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 11:08
Враховуючи, що китайські дешевші (з доставкою, як не дивно), на смак не гірші,
На ринку (з рук) солоні огірки смачніші...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 13:52
Valera, 02 ноя 2021 - 13:03, написал:
В Китае дефицит электроэнергии, уже веерное отключения. Заводы простаивают, планируют поднять цены на 10-15% на всю продукцию в ближайшее время.
Мы завозим продукты из Китая?
электроника, фасовочные и упаковочные линии, упаковка окуда?
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 14:33
90% маринованих грибів (в баночках у будь-якому супермаркеті) і відсотків 70 огірків типу ніжинських.
Я знаю, але це скоріш делікатеси, хто знаходить на це гроші переживе ті 10-15% здорожчання.
электроника, фасовочные и упаковочные линии, упаковка окуда?
Это можно есть?
Valera, ты больше за китайцев не заикайся, все дорожает потому что ЗЕ
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 17:31
Странные вещи читаю я ,
Во первых , если в китае зерно подорожает на 15процентов, то у нас оно подорожает на семьдесят , потому что все выведут в Китай .
Во вторых , я бы хотел чтобы огурцы поступали из Китай в прежних объемах , и бананы из Египта , мандарины из турции , кофе и какао из Бразилии , свинина из польшы , сыр из франции вино из Италии , хамон из Испании
Хоть без имбиря и не будет голода , но пусть он лучше будет в продаже ( имбирь китайский)
Изменено: Шусман, 03 Ноябрь 2021 - 18:57
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 19:43
бананы... мандарины... кофе... хамон... имбирь ...При совку не було цього і далеко не тільки цього, але ж якось жили
Зараз важко уявити, що раптом не можна буде купити елементарного соєвого соусу чи хорошого чаю.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 20:08
При совку не було цього і далеко не тільки цього, але ж якось жили![]()
головне слово "якось"...
Такий собі показчик рівня життя всього населення на рівні "якось"...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 03 Ноябрь 2021 - 21:45
не фахівець, навіть не споживач, але в обідню перерву мав кілька "зайвих" хвилин і все одно був "в будь-якому супермаркеті"...90% маринованих грибів (в баночках у будь-якому супермаркеті). Можеш подивитися на етикетці де роблять ці продукти начебто українських марок.
Изменено: lame, 03 Ноябрь 2021 - 21:45
Опубликовано 04 Ноябрь 2021 - 14:29
Під написом "адреса потужностей виробництва",
відповідно до виробника
(не всі села запам'ятав,
але область точно)
Тому, що:
Везуть у великих поліетиленових мішках , а тут перепаковують в банки
До того ж, сам подумай - ну ОК, кукурудза з Канева цілком може бути. Але звідки там стільки опеньків і маслюків? Там є їхні величезні ферми? ІМХО, це зачерпується з того ж чану, що і Доліна желаній, тільки Доліна чесніша.
Марінадо - це бренд-перепродавець, за кукурудзою/горошком там нерідко Бондюель є реальним виробником, у них взагалі не має бути реальних потужностей виробництва. Хто ще з грибників має адресу у Франківській області, щоб їм постачати? Ніхто? Скоріше за все, і у Марінадо там просто якась зачіпка на папері, зщоб писати місце виробництва.
Шарм і Хатку-грядку вперше чую.
Опубликовано 04 Ноябрь 2021 - 17:22
Тому, що:
До того ж, сам подумай - ну ОК, кукурудза з Канева цілком може бути. Але звідки там стільки опеньків і маслюків? Там є їхні величезні ферми? ІМХО, це зачерпується з того ж чану, що і Доліна желаній, тільки Доліна чесніша.
Марінадо - це бренд-перепродавець, за кукурудзою/горошком там нерідко Бондюель є реальним виробником, у них взагалі не має бути реальних потужностей виробництва. Хто ще з грибників має адресу у Франківській області, щоб їм постачати? Ніхто? Скоріше за все, і у Марінадо там просто якась зачіпка на папері, зщоб писати місце виробництва.
Шарм і Хатку-грядку вперше чую.
повторюся,
я не інсайдер, припускати, що, в яких кількостях, та звідки везуть,
щоб тут пакувати, не можу, та, відверто кажучи, не хочу...
з огляду інформації на етикетках просто розповів, що вчора побачив...
(жодних інших продуктів це не стосується, розглядав тільки гриби...)
єдине що знаю напевно (просто випадково свого часу там досить часто бував) -
на околицях канева свої "величезні ферми" печериці, -
їх не сплутати, запах на десятки км довкола відчувається,
до того ж цей "запах" вантажівки везуть в самий канів на консервний завод
Опубликовано 05 Ноябрь 2021 - 10:39
єдине що знаю напевно (просто випадково свого часу там досить часто бував) -
на околицях канева свої "величезні ферми" печериці, -
їх не сплутати, запах на десятки км довкола відчувається,
до того ж цей "запах" вантажівки везуть в самий канів на консервний завод
![]()
ОК, переконав. "Верес" викреслюємо. Шкода, що Новінському належить, але якщо на всіх власників підприємств харчової промисловості подивитися, то майже нічого не купиш...
Опубликовано 05 Ноябрь 2021 - 10:55
але якщо на всіх власників підприємств харчової промисловості подвитися, то майже нічого не купиш...
+1
на початку такого руху (не згадаю, це за часів помаранчевої революції виникло?!) пам'ятаю, придивлявся...
а зараз якщо прискіпливо вивчати, то таки можна голодним лишитись...
далеко не все производители указывают откуда сырье
да я ж не спорю... (чукча просто читатель )
из рассмотренных ни один не указал происхождение сырья...
Опубликовано 05 Ноябрь 2021 - 22:10
До того ж, сам подумай - ну ОК, кукурудза з Канева цілком може бути. Але звідки там стільки опеньків і маслюків?
Я сталкиваюсь с разными поделками мэйд ин Юкрейн - счетчики , эл фурнитура , теплые полы , регуляторы - если написано шо пороблено в Україні , значит точно Ктай . Приходит оттуда с бирками украинских сборочных предприятий , даже своих печатать не надо .
Как то не обращал внимания на инструментах Днипро М , есть ли бирки китайского виробництва .
Изменено: Шусман, 05 Ноябрь 2021 - 22:12
Опубликовано 07 Ноябрь 2021 - 22:47
Да ладно, помидоры в той же цене, а огурцы да, подорожали, сейчас дороже помидоров.
Эй моряк,
Ты слишком долго плавал ...
https://freshmart.co...-ogurcu-12.html
http://www.opel-club...e/?p=1074987197
Опубликовано 07 Ноябрь 2021 - 23:25
Эй моряк,
Ты слишком долго плавал ...
То ты куда то не туда заплыл 39-44грн и новус не самый дешевый магазин
https://novus.zakaz....ories/tomatoes/
Изменено: paa, 07 Ноябрь 2021 - 23:29
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 08 Ноябрь 2021 - 12:01
"Верес" викреслюємо. Шкода, що Новінському належить
Я колись шукав у супермаркеті на полиці "хрін український з буряком" у зручному м'якому пакуванні з кришкою, то нічого окрім вересу не знайшов
Опубликовано 08 Ноябрь 2021 - 12:23
Цукор солодка смерть, да і взагалі щоб ти самогон не робивЗвучит зловеще ... Напрасно ты аватару меняешь. Совсем другое восприятие.
Я колись шукав у супермаркеті на полиці "хрін український з буряком"Едим , чтобы выжить, а не живём лишь бы есть. Хрен, для многих, не жизненно необходимый продукт.
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых