Стейки лосося 530грн . Дорожче ніж в метро , та все ж на триста гривень нормальний шматок , теж вже засолили . Тільки я не ризикую через двадцять хвилин , краще три дні почекати поки просолоне .
так потім хоч смак лишається?
Опубликовано 17 Сентябрь 2023 - 14:23
Стейки лосося 530грн . Дорожче ніж в метро , та все ж на триста гривень нормальний шматок , теж вже засолили . Тільки я не ризикую через двадцять хвилин , краще три дні почекати поки просолоне .
В Ашані вчора філе лосося 489грн/кг
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 29 Сентябрь 2023 - 12:27
купив Хейліс , теж впав в ціні до 71.
Зараз в АТБ Хейліс енгліш роял 53,30 грн, буде до 03.10 та під чайок Jagermeister 0,5 л 270грн
цукор, лимонний сік і сіль... 15-20 хвилин і свіжа маринована рибка...
Спробував, вийшло набагато смачніше дорогої готової, тримав тільки довше, 20 хв не ризикнув
Изменено: paa, 29 Сентябрь 2023 - 14:29
Опубликовано 29 Сентябрь 2023 - 17:49
Опубликовано 29 Сентябрь 2023 - 17:54
Так да , три доби , раніше ризиковано
Ну то ти загнув, доба - солона, пів доби - слабосолена
сіль висушить за цей час.
Та в принципі ні, лежала шкірою до низу, розсолу майже не було, кажуть червона риба лишню сіль не візьме
її нарізати як чіпси потрібно і тоді 15-20 хвилин вона готова
так треба відразу уточнювати
Опубликовано 30 Сентябрь 2023 - 10:42
Типа здивував , чи сам здивувався . Пам'ятаю часи коли йогурт п'ять гривень коштував
Та і доллар теж був по 5
ціни в гору- йогурт був по акціі по 26, потім тіпа акція 29, зараз став 32. Не погано летимо.
Ціни по акції, то взагалі не показник
Опубликовано 30 Сентябрь 2023 - 17:27
там типу пожиттева акція= у нас є таке- Маркетопт= деякі товари круглий рік в акціі. Хча в тому ж атб- буде як раз безакційна вища ціна
Ну акція, то і є акція, яку ціну виробник дозволить поставити, така і буде, так шо радій шо дешеше ніж в АТБ і бери в прок, коли дешево
Опубликовано 07 Октябрь 2023 - 10:11
Изменено: Шусман, 07 Октябрь 2023 - 10:11
Опубликовано 09 Октябрь 2023 - 12:38
Пекінка по 24 (ще три дні назад була, може вже й менше), швидко йде вниз, я ще куплену по 34 доїдаю.
Звичайна молода капуста по 14 (тоді ж), очевидно вона пекінку й обвалила. Можливо, я не в курсі і це принципово різне, але для мене це взаємозамінні продукти, оскільки на салат береться будь-яка з них - яка дешевша на момент покупки.
Опубликовано 28 Ноябрь 2023 - 22:16
Сало на вихідних брав на Оболонському ринку, з м'ясним прошарком, гарне, не солоне - 230 грн/кг
Засолив по особистому рецепту, у п'ятницю буду знімати пробу.
Масло солодковершкове у "Сирочку" - 320 грн (було 260)
Не стоит прогибаться под изменчивый мир...
Si vis pacem, para bellum
Опубликовано 23 Декабрь 2023 - 18:47
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых