Освоїв калькулятор?Навряд
Реклама
Розмови про реальні ціни на продукти харчуванняАкції, рекомендації, якість і так далі
Опубликовано 16 Ноябрь 2025 - 14:43
Мабуть ніде. В світі ціни на каву піднялися при сталому попиту,так що шари не буде.
Та можна щось надибати , хоча як на мене , щастя це коли всі в родині здорові , а не коли знайшов дешеве сало , та тут кожному своє .
Щодо кави - в Сільпо буває Сантос бразильський гривень по девяносто , можуть який другий сорт поставити гривень по 98 , порівняно з ціною 160 , це вже скидка . Щоправда та кава буде митою , та на смак мало відрізняється . В цій мережі з десятка сортів десь біля семи буде митим , але ж і ціна на неї дешевше .
Опубликовано Сегодня, 14:31
Маззі , тобі не здається що Вова як царь Мідас котрий все перетворює на золото , всі теми перетворює на Колізей ?
Мені здається, що він приколюється і спеціально знаходить найвищі ціни у місті, але це не заборонене правилами, хоча як учасник форуму я від таких невеликих маніпуляцій і не у захваті.
Стосовно перетворення теми у філіал Колізею, то є таке, але він не єдиний, хто цим тут займається, на жаль.
2 пользователей читают эту тему
1 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых
-
eugen_dp, Bing (1)