Св'ято наближається.

Опубликовано 10 Декабрь 2025 - 13:45
Опубликовано 10 Декабрь 2025 - 15:35
В АТБ Кава 500 г Himmel Silber (100% A) натуральна смажена мелена, вак/уп - 205.90 грн/шт
Знайшов через ОЛХ каву Himmel Gold по 230 грн. за 500 грам, придбав ящик, 12 шт.
Вже на довго вистачить і по акціям бігати не потрібно.
А то вже я просто захожу в магаз дивлюсь, що є по акції, 40-50%, то і беру, все інше навіть не дивлюсь.
Опубликовано 10 Декабрь 2025 - 18:54

Опубликовано 12 Декабрь 2025 - 11:39
ти скуповуєш крадене? що значить "підігнали" ?
На птахофабриці люди, що там працюють, отримують як премію, або купують за низькою ціною.
Потім перепродують.
Влітку хто працює на лохинових плантаціях також так роблять.
доречі яйця вже по 7.50
Це які?
Опубликовано 12 Декабрь 2025 - 12:54
Ой не кажи Вовчику , я тут Шпиндель пригледів із Махенге 6,1 карат за 93,5 тис дол , це нормальна на сьогодні ціна .
Навіть не знаю, що це таке і з чим його їдять.
Але коштує щось дуже дорого.
В багатих свої причуди. Добре, що в тебе так все чудово складається.
Можу тобі ще побажати щоб ти їв кожного дня по такій дорогій рибній консерві. Бачив якось в Сільпо їх.
https://silpo.ua/pro...da-ulven-990816

.
Опубликовано 12 Декабрь 2025 - 13:34
Можу тобі ще побажати щоб ти їв кожного дня по такій дорогій рибній консерві. Бачив якось в Сільпо їх.
Ти затарився?
Бгом бери, попередня акція була по 999грн зараз 749 шара,
а ти кажеш вае дорожчае
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 12 Декабрь 2025 - 13:44
Ти затарився?
Нє, то для мене дорого. Мені пофіг воно там дорощає чи ні, як той шпінель Шусмана, мені там пофіг буде...
Це як я тобі скажу, що на новий мерс Sку, в салоні акція, кепку дають в придачу.
Я затарився оселедцями матіас в сільпо щось близько 120 грн по акції. Трохи наморозив тай все.
Це мабуть для таких як Шусман викладають.
Изменено: vovan8706, 12 Декабрь 2025 - 13:46
Опубликовано 12 Декабрь 2025 - 14:36
мабуть з ікрою і молокою....
Без ікри та без голови, якщо хочется з ікрою то вони десь 200+ грн за кіло з головою, без акцій.
Може де і по акції зловиш.
А ось скумбрія слабосолена з головою вже 530 грн за кіло.
Тим часом якась кілька чи хамса слабосолена до картопі 200-300 грн за кіло.
Навіть таке зустрічається:
Хамса слабосолена з головою, 100г - 46.90 грн
https://silpo.ua/pro...golovoiu-873635
Мабуть то тільки для Шусмана викладають все.
Опубликовано 12 Декабрь 2025 - 16:23
А ось скумбрія слабосолена з головою вже 530 грн за кіло.
Ще недавно була ж начебто по 8 гривень.
Хоча, може то сіль здорожчала, хто його знає, тому і ціна піднялася.
Днями був у місцевому сільмазі. Оселедців класичних як в Україні тут немає, замість них йде скумбрія. Користується попитом у незаможних багатодітних родинах, переважно вихідців з африканського континенту.
Ціна приблизно на 70 гривень нижче ніж у країні-мрії (460 гривень). Але не виключаю, що за якихось 2-3 роки через щорічний рівень інфляції місцеві ціни наздоженуть вашу скумбрію.
Ось тут цінник видно (якщо відкриється зображення), ніякого шулєрства:
https://ibb.co/vxcVxPML
P.S.
Добре що ти нагадав, заскочу сьогодні гляну лосося за знижкою, зроблю малосольного на вихідні.
He who laughs last laughs best ©
Опубликовано 12 Декабрь 2025 - 18:03
Навіть не знаю, що це таке і з чим його їдять.
Але коштує щось дуже дорого.
В багатих свої причуди. Добре, що в тебе так все чудово складається.
https://silpo.ua/pro...da-ulven-990816
.
Вкусная и ароматная селедочка! Ни с чем не сравнимый вкус, тебе понравится! На новый год можно и раскошелится.
Изменено: eugen_dp, 12 Декабрь 2025 - 18:04
Опубликовано 12 Декабрь 2025 - 18:28
На новый год можно и раскошелится.
На цей вже придбав по акції матіаса.
Можливо на наступний Новий Рік почну відкладати кошти раніше, так запишу баночку таку на наступний рік.
Опубликовано 12 Декабрь 2025 - 21:43
Чималий відсоток вже від ЗП з'їсть одна баночка оселедців. Потрібно було раніше кошти відкладати.
На цей вже придбав по акції матіаса.
Можливо на наступний Новий Рік почну відкладати кошти раніше, так запишу баночку таку на наступний рік.
Ну отложи! Никогда не забудешь этих впечатлений!
Опубликовано 12 Декабрь 2025 - 21:44
Хто не в змозі заробити собі на м"ясо/рибу можуть перейти на овочі. А чом би й ні, модне веганство вам в поміч. Здорове харчування + збереження сімейного бюджету. Тим більше овочі зараз досить дешеві, в АТБ цибуля - 4,79 грн, морква, буряк, капуста по 7,95, картопля 8,79 грн. А то зажрались, панімаєш, яйця, скумбрію, мнясо їм подавай.
Сарказ, єслі шо...
Хоча в кожному жарті...
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 12 Декабрь 2025 - 22:31
Літніх алконавтів бачив. Літніх веганів неВегани так довго не живуть
Так їм і треба ![]()
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 12 Декабрь 2025 - 22:44
Помста рослинного світу?Ні, там, ІМХО з мізками і здоровим глуздом проблеми. Бо неможливо збалансувати повноцінне харчування для нормальної роботи організму, не вживаючи жирів і білків тваринного походження. На відміну від веганів, вегетаріанці - ті більш помірковані. Ну і більш здоровіші.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых