От не начинай!так НГ на носу

Опубликовано 15 Ноябрь 2019 - 21:28
Опубликовано 15 Ноябрь 2019 - 22:28
Это не мои текста но...
Курс действительно удерживают исскуственно , но основная причина "стабилизации" - ОВГЗ ( облигации внутреннего займа )
Портфель облигаций внутреннего госзайма в собственности иностранных инвесторов на 26 сентября достиг 97 миллиардов гривен.
Об этом свидетельствуют данные Нацбанка.
По подсчетам регулятора, объем вложений нерезидентов в украинские государственные облигации, по сравнению с началом года, вырос на 90,6 млрд грн, или более чем в 15 раз !!!!!!
Угадайте с трёх раз , кто выкупал через посредников Украину :cool::smile_8: .
Это самые ликвидные ценные бумаги ... ну разве что при дефолте резко упадут ....
Реклама!!!
Опубликовано 18 Ноябрь 2019 - 10:44
Угадайте с трёх раз , кто выкупал через посредников Украину :cool::smile_8: .
и кто же этот "кто-то"?
Я же кинул ссыль. Проценты ниже сейчас чем кучерявый год назад давал.
Вот и выходит- что дефолта не будет. И скачка вверх не будет,,ибо не входили бы гривной
так никто и не говорит что дефолт возможен именно сейчас.
в настоящий момент - накачали деньгу. но, конечно, в перспективе, не за красивые глазки.
Опубликовано 22 Ноябрь 2019 - 21:01
Опубликовано 05 Декабрь 2019 - 15:44
В укріплення гривні ніхто не вірить, ні нафтотрейдери (ціни на АЗС), ні експортери (ціни у магазині), ні міжнародні рейтингові агенції...але в обміннику дійсно приємні ціни, тільки наскільки довго вони протримаються, відомо не багатьом.
Ось інтерв'ю з заступниками НБУ, вони там пояснюють про причини тимчасового укріплення гривні, але як на мене, саме цікаве у кінці, у графіках...коли після стрімкого укріплення йде не менш стрімке послаблення національної валюти
Опубликовано 05 Декабрь 2019 - 17:02
А тут зам главы НБУ сказал, допускает что гривна может укрепиться в несколько раз (в 2 и более)
https://korresponden...-uskorytsia-nbu
Опубликовано 05 Декабрь 2019 - 20:50
інтерв'ю з заступниками НБУ[/url], вони там пояснюють про причини тимчасового укріплення гривні, але як на мене, саме цікаве у кінці, у графіках...коли після стрімкого укріплення йде не менш стрімке послаблення національної валюти
Изменено: xxxmatadorxxx, 05 Декабрь 2019 - 20:52
Опубликовано 05 Декабрь 2019 - 22:57
В укріплення гривні ніхто не вірить, ні нафтотрейдери (ціни на АЗС), ні експортери (ціни у магазині)А причому тут віра?.. такий хороший привід підзаробити зайве не часто буває, про яке зниження цін може бути мова?
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 06 Декабрь 2019 - 09:30
А тут зам главы НБУ сказал, допускает что гривна может укрепиться в несколько раз (в 2 и более)
https://korresponden...-uskorytsia-nbu
Якщо в Україні будуть вдало проходити реформи!!!
Какие реформы проведены или планируются, чтобы они сделали вдвое крепче гривну.
Єдина "вдала" реформа це відкрити ринок землі на якому більш спритні та грошовиті "селяни" скуплять за безцінь неньку.
Яким чином це відбуватиметься???
Дуже просто-повертаємось в дев'яності і згадуєм як "робітники" приватизували фабрики і заводи.По чому скупали приватизаційні ваучери думаю більшість пам'ятає...
Механізм вже давно відлагоджено...Всі можливі та неможливі землі,на піку ажіотажу у минулому десятиріччі під Києвом скуповували під забудову.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 06 Декабрь 2019 - 12:50
В тих графіках зображені РОКИ. Тобто згідно них це падіння на довго, на роки. І з варіантом падіння до 20 грн. за доллар навіть. Як я і говорив раніше. Але багато хто написав, що я не розуміюсь в тому, і з грудня курс полізе вверх. Але ж ні?
подивись уважно графіки, стрімке підвищення курсу відбувається після стрімкого пониження
а якщо ти віриш у 20грн/дол, то вказуй конкретну дату, до кінця цього року, до кінця наступного
чи взагалі, колись таке буде, але не точно (с)
А причому тут віра?.. такий хороший привід підзаробити зайве не часто буває, про яке зниження цін може бути мова?
мабуть погоджусь...піпл хаває, чому б й не заробити на цьому
але у них усе набагато простіше, вони враховують ризики, які можуть бути з гривнею, щоб не піти у мінус при зведенні балансу
Опубликовано 06 Декабрь 2019 - 13:23
подивись уважно графіки, стрімке підвищення курсу відбувається після стрімкого пониження
а якщо ти віриш у 20грн/дол, то вказуй конкретну дату, до кінця цього року, до кінця наступного
чи взагалі, колись таке буде, але не точно (с)
мабуть погоджусь...піпл хаває, чому б й не заробити на цьому
але у них усе набагато простіше, вони враховують ризики, які можуть бути з гривнею, щоб не піти у мінус при зведенні балансу
та какие рызыкы. Я свечи брал по 180грн при курсе 27, а сейчас узнал цену там же - 220грн при 24.
Это просто жесть . Они же 100% импорт
Реклама!!!
Опубликовано 06 Декабрь 2019 - 20:28
Может теперь за комплект ?
Користуються можливістю щоб заробити. Маржа збільшилась.
Реклама!!!
Опубликовано 06 Декабрь 2019 - 20:38
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых