В бульбашів теж
Да, а вони ж то прикрились. Мають хворих виявляється, 36 здається. Одна знайома тепер звідти не може а наші сказали коли можна буде то на 2 тижні в клітку на дозрівання...
Всі помовкують і приховують, але воно вилазить
Опубликовано 18 Март 2020 - 10:07
Мене не цікавить, що там в Англії, я повторюсь вкотре: цей штам віруса спеціально підкинули, що б Світову економіку ушатати і вивести на новий рівень знову. Той, хто відкрив ящик пандори прекрасно розумів наслідки. І тому потрібна така суматоха, та Світова паніка.
Опубликовано 18 Март 2020 - 10:37
Мене не цікавить, що там в Англії, я повторюсь вкотре: цей штам віруса спеціально підкинули, що б Світову економіку ушатати і вивести на новий рівень знову. Той, хто відкрив ящик пандори прекрасно розумів наслідки. І тому потрібна така суматоха, та Світова паніка.
ключевой момент- что ни ты, ни мы, ничего не решаем.
Реклама!!!
Опубликовано 18 Март 2020 - 11:06
таки если со стороны глобального замысла- то или сейчас очень поспешно принимается рынок земли, и гривну в свободное плаванье пускают. Или всеми силами будут поддерживать и стабилизировать курс. Я ж так понимаю главная тема года- рынок земли.
Реклама!!!
Опубликовано 18 Март 2020 - 12:30
иначе -майдан
Чтобы майдан вспыхнул - надо его профинансировать/организовать/подвезти "козакив Гаврылюкив/ПаГубиив" всякых. Кто это будет делать? Или люди вот так просто так даром возьму и пойдут майданить? Да на оно им надо. А вот если приправить это полштукой гривен в день (за постоять на массовка) или больше (за более активные действия) - на майдані коло церкви революція іде. "Хай Кличко" усі гукнули "за отамана буде"
Опубликовано 18 Март 2020 - 16:32
Чтобы майдан вспыхнул - надо его профинансировать/организовать/подвезти "козакив Гаврылюкив/ПаГубиив" всякых. Кто это будет делать? Или люди вот так просто так даром возьму и пойдут майданить? Да на оно им надо. А вот если приправить это полштукой гривен в день (за постоять на массовка) или больше (за более активные действия) - на майдані коло церкви революція іде. "Хай Кличко" усі гукнули "за отамана буде"
ты не знаешь кто хочет вскочить на коня в этой стране? ....тю. А оплачивали....так то понятно. всегда.
Изменено: rvgu, 18 Март 2020 - 16:33
Реклама!!!
Опубликовано 18 Март 2020 - 17:23
Никак не пойдут : карантин.
А кто их разгонять будет?
ты не знаешь кто хочет вскочить на коня в этой стране? ....тю. А оплачивали....так то понятно. всегда.
ви "намазуйте", про майдан міркують то не ваше
Изменено: БуХ, 18 Март 2020 - 17:24
.."Наши люди в основной массе с удовольствием исповедуют рабскую психологию - боятся палки и плети и в тоже время с удовольствием кусают таких же рабов, как и они сами. И точку невозврата мы все уже давно прошли, к сожалению."..(с)
Опубликовано 18 Март 2020 - 19:16
Ти по собі судиш?
Опубликовано 18 Март 2020 - 21:45
Мля, кругом вата. Шо в людей в голoвi!?
P.S. На всяк случай, закрылись по 28.9
Заборонено вживання грубих або нецензурних висловів. Нецензурною лайкою (матюками, ненормативною лексикою) у повідомленнях вважаються слова, зображення та символи, що несуть у собі відповідне смислове навантаження, зокрема, похідні від слів з найнижчого пласту розмовної мови, а також слова, що є однокорінними з такими; абревіатури, утворені з таких слів та висловів, вживання скорочених таких слів або заміна декотрих букв в них будь-якими символами, знаками. Також нецензурною лайкою вважається вживання відповідних знаків, символів (смайлів) та зображень, котрі є носіями нецензурного смислового навантаження.
Опубликовано 18 Март 2020 - 22:34
Ти по собі судиш?
Та яка різниця по собі чи не по собі. Ну добре, наприклад по собі. Я покинув офіційну (наголошую, офіційну, яка стовідсотково оподадтковується) роботу, сказав керівництву "та пішли ви тут всі нах", сказав коллегам "жарьтесь тут самі", зібрав нехитрий скарб (кухлик ложку) і поїхав майданувати. Безкоштовно! Питання. Яким коштом дружина (ну вон ж дома залишилсь) платить комірне, купує харчі, платит за школу дитсадочок та ін? А не дай Бог захворіє дитятко. Яким коштом його лікувати? А старша донька каже "тату, в школу ноутбук потрібен". Що мені їй сазати? "Вибач доню, я поки що не можу, я на Хрещатику сію редиску та саджу цибульку-тиканку? Якось так. Хоча розумієш, продовжувати можна довго, нескінченно. Де була зупинка автобусів (з однієї локації везли на майдан, з іношої на антимайдан) і скільки це коштувало - знають не всі, але багато...та досить, всі ж всерозуміють і знають, люди то дорослі. І те що були ідейні і їхали власним коштом, покликання душі вело - теж всі розуміють і зна...от, знову не можу зупинитись, хоча треба.
ЗІ: воїни добровольці мобілізовані строковики, честь і хвала вам, що зупинили ординську навалу зі сходу. На вас тримається країна. Шкода що це не всі розуміють
Опубликовано 19 Март 2020 - 12:54
"Колізей" у іншому місці. Після цього повідомлення пости про Зе і По будуть оцінюватися одним штрафним балом і трьома днями відпочинку. Рецидив - більше ніж трьома днями. Нечитання цього повідомлення не звільнює від відповідальності.
Перші троє пішли. Хто ходив близько, але нічого не отримав - наступного разу буде вважатися рецидивом. І "близько" також рахуватиметься.
Обговорення модераторіалу - як завжди, розумні в курсі.
Опубликовано 20 Март 2020 - 17:51
Опубликовано 20 Март 2020 - 19:37
Наскільки Україні вистачить золотовалютних резервів
https://biz.censor.n...lyutnih_rezervv
На фоні коронавірусу і рецесії економіки Світ чекає хвиля дефолтів та банкруцтв, якщо ми вистоїм- це буде чудо.
Ну і для поржати..
Українцям радять зберігати заощадження у гривні на депозитах, а не в доларах під матрацом
https://news.finance...h-pid-matratsom
Цитата:
Навіть девальвація не має такого значного впливу. Ми вже не раз робили графічний аналіз і демонстрували, що на великому проміжку часу, навіть за останні 15 років, коли в Україні були періоди швидкої девальвації, долар під матрацом однозначно програє гривневим депозитам», – підкреслив Сологуб.
Товариш Сологуб з калькулятором хреново дружить бачу
Я тут швиденько порахував якщо б гіпотетичний еквівалент штуки баксів на 2005рік- 5000 гривень положити на гривнедепо під 12%( реально в середньому більше неполучиться) то тільки на кінець 2020року вийшла б сума в 27.367гривень
опять ты гонишь- во-первых в 2005 проценты по депо были 28%. И не опускались ниже 24% до примерно 2012 года- это времена когда я впервые открыл депо и держал до обвала с 8. Все года +- 2- не помню уже по годам, но по процентам точно помню что ниже 22% никогда не было, я всегда открывал не годовые депо, а на три-шесть месяцев. Самые жирные проценты. НО, когда у меня в автокразбанке лежали деньги, то проценты были 24,5, это когда скакнул с 8 до 11, с откатом на 9. Так что выходит по твоим же подсчетам- таки выгодно.
Изменено: rvgu, 20 Март 2020 - 19:39
Реклама!!!
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых