спам
Изменено: Avega, 11 Февраль 2024 - 21:57
Опубликовано 07 Январь 2024 - 01:03
Paul Trickmans, Э, да ты чего?
Опубликовано 11 Январь 2024 - 12:02
Тю, ботяра...
думаешь москальский?
Опубликовано 13 Март 2024 - 16:43
Опубликовано 06 Апрель 2024 - 17:43
По різному буває. Хто купляє беу, а хто і нову. Я от вчора як побачив цей екземпляр - відразу зрозумів що в країні у нас проблем нема. І оті всі голосіння "нема грошей/роботи/здоров'я/і т.д." - то все постанова. Квітне країнаТа десь я читав тут що мобілізація , народ валить депозити знімати щоб на бакс обміняти й беу машину купити .
Вроді казали що логічно .
Опубликовано 06 Апрель 2024 - 20:48
Миколай , якщо ти знайомий з однією із маленьких трагедій Пушкіна , а може читав навіть першоджерело Джона Уільсона ( я не читав , та воно таки є ) , то не можеш не знати про крилаті цитати Ільфа та Петрова :
- Якщо в країні ходять грошові знаки , то обовязково у когось повинно їх бути багато
Опубликовано 07 Апрель 2024 - 08:28
Миколай , якщо ти знайомий з однією із маленьких трагедій Пушкіна , а може читав навіть першоджерело Джона Уільсона ( я не читав , та воно таки є ) , то не можеш не знати про крилаті цитати Ільфа та Петрова :
- Якщо в країні ходять грошові знаки , то обовязково у когось повинно їх бути багато
так от тепер питання - чому нема диференційного оподаткування на ЗСУ таких людей, чому з роботяги з 15тгрн не стягувати 1% зп, а у кого 100тгрн - 10%
Та і шо за нах з податком на розкіш? де авто преміум класу поділись.
А по всім каналам трубят- давайте перемогати. Та пішли на
Реклама!!!
Опубликовано 07 Апрель 2024 - 08:55
Та і шо за нах з податком на розкіш? де авто преміум класу поділись.Є податок на розкіш. В мене колега за теслу платить.
чому з роботяги з 15тгрн не стягувати 1% зп, а у кого 100тгрн - 10%Так для чого стягувати з того, хто заробляє більше у %?. Це щось схоже на розкуркулення у більшовиків(.
Зі 100тис 1% це 1тис. грн., з 15тис - 150грн, дуже справедливо для обох варіантів. Можна для всіх той відсоток, наприклад, підняти, щоб поповнити військовий бюджет...
Опубликовано 07 Апрель 2024 - 09:12
Є податок на розкіш. В мене колега за теслу платить.
Так для чого стягувати з того, хто заробляє більше у %?. Це щось схоже на розкуркулення у більшовиків(.
Зі 100тис 1% це 1тис. грн., з 15тис - 150грн, дуже справедливо для обох варіантів. Можна для всіх той відсоток, наприклад, підняти, щоб поповнити військовий бюджет...
канеш твій кореш платить, у нього ж ніщебродська таратайка, а от https://bihus.info/r...ис і $800 тис.
нафіга платити.
Так для чого стягувати з того, хто заробляє більше у %?. Це щось схоже на розкуркулення у більшовиків(.
у нас війна, хочеш виграти - так роби шось, і не популярне.
А для профілактики - почитай як стягують податки у розвинених країнах, тоді минуле- про розкуркулення вилітить з твоеї голови. Так там у людей війни нема. Чи ти з тих шо по 100ке загрібають .
Реклама!!!
Опубликовано 07 Апрель 2024 - 09:42
минуле- про розкуркулення вилітить з твоеї голови.Воно вилетить тоді, коли образно кажучи "сусід" перестане заглядати у мій гаманець, а буде дивитися у свій.
почитай як стягують податки у розвинених країнахВ різних країнах по різному, але і там з цим проблеми. Вивчення цих податкових систем займає семестр у профільних вузах, а ти хочеш бігцем прочитавши все зрозуміти. І більша проблема не в диференційованому оподаткуванні, а в можливості від ухилення від податків. Як у них так і у нас. Високий податковий тиск призводить лише до одного - великий капітал іде у офшори і з нього взагалі нічого не отримаєш. І тоді залишаються платити лише "роботяги".
Чи ти з тих шо по 100ке загрібають .Та справа не в мені. В нас на заводі, як ти писав "роботяги" заробляють по 50тис, пахаючи в дві-три зміни. То і з них знімати уже більше, бо вони багаті? Але є великий бізнес, який сидить на спрощенці, маючи в тіні мільйони. От тут собака зарита, тут гроші, а не в айтішніка, який своїм розумом заробляє 100тис+ і якого ти пропонуєш обкласти більшою ставкою...
Опубликовано 07 Апрель 2024 - 10:35
Воно вилетить тоді, коли образно кажучи "сусід" перестане заглядати у мій гаманець, а буде дивитися у свій.
В різних країнах по різному, але і там з цим проблеми. Вивчення цих податкових систем займає семестр у профільних вузах, а ти хочеш бігцем прочитавши все зрозуміти. І більша проблема не в диференційованому оподаткуванні, а в можливості від ухилення від податків. Як у них так і у нас. Високий податковий тиск призводить лише до одного - великий капітал іде у офшори і з нього взагалі нічого не отримаєш. І тоді залишаються платити лише "роботяги".
Та справа не в мені. В нас на заводі, як ти писав "роботяги" заробляють по 50тис, пахаючи в дві-три зміни. То і з них знімати уже більше, бо вони багаті? Але є великий бізнес, який сидить на спрощенці, маючи в тіні мільйони. От тут собака зарита, тут гроші, а не в айтішніка, який своїм розумом заробляє 100тис+ і якого ти пропонуєш обкласти більшою ставкою...
слухай, ти і рибку хочеш і не тільки. Ти давай єто- ілі граемо у войнушку чи піднімаемо рученята. Нафіга ці полумери.
Коли війна почалася я казав усім навкруги- заробив за місяць, поїв, попив, рахунки оплатив -в нуль вийшов і то норм. З часом вийшло шо не все так погано- але я вважаю що або усі в усе, або нафіг. От є якась умовна мінімалка- от і давай стригти, закупляти, воювати.
Питання по ухилянням від сплати і тп- так то не до мене питання, повір є все для того, шоб стягнути - нікому воно не треба, ні военним ні умовно цивільним
Реклама!!!
Опубликовано 07 Апрель 2024 - 18:36
rvgu , дуже ти ортодоксальний .
Була колись перебудова ( ти її не застав ) , всі тоді вважали - чому б не зробити так щоб усім гарно жилося . Приблизно як ти зараз .
окей, обсираеш, так давай по фактам- шо не правильно я написав? шо воюєм чи крадем? так давно час визначитися. Не бувае війни на пів шишки. А всі як раз так і хочуть. Хто в тилу- шоби і руки не замарать. Так не бувае. Треба рубати і конкретно- виїхав незаконно= конфіскація, продаж , грощі на дрони. І позбавити громадянства нафіг- ти напишеш шо демографія ...і тп, та пофіг, повір, як тільки війна кінчиться, і знов агарріі зацвітуть- то приїдуть і знайдуться люди. І пофіг шо не буде 52млн, і з 32 буде норм, хоч місця на пляжах будуть. Ну буде більше східних тут , ну а шо поробиш, он США вже чорножопе разом з Германією та Францією. Тіки у нас прийдеться робить, а не на соціалку жить.
Чим погано ввести налог на ЗСУ 20% -тіки чур не красти- і купити усі дрони навкруги. Шо ти не проживеш без 20%? та сирка не купиш лишній раз, стройніший будеш.
Тепер ще одне поясни = ти проти підвищених платежів з багатих, а сфіга? от диви- у нього завод, пароход і тп на 20млн - йому ж це не охота втратити? а у робітника -сталінка за 20куе, то хто повинен більше паритись за перемогу? от давай по справедливості.
Реклама!!!
Опубликовано 07 Апрель 2024 - 18:38
То есть "пир во время чумы" тебя никогда не удивлял?
https://t.me/truexanewsua/89788?single
39.35 средний.
39.35 средний.
Опубликовано 07 Апрель 2024 - 18:42
Та не обсираю я нікого . Я за все хороше , щоб усі жили багато та щасливо .окей, обсираеш, так давай по фактам
Изменено: Шусман, 07 Апрель 2024 - 18:44
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых