Поздравляю Шахту с победой над турками.
та да... был у турков призрачный шанс концовку на морально-волевых вытащить...
не хватило... не додавили, не смогли...
Опубликовано 19 Август 2016 - 10:46
Если про болеть за другую команду это камень в мой огород, то я более за Ювентус с 1996 года. И никогда не болел за другой клуб, никогда.
И болел за них в серии Б и в худшие времена. За ДК и Шахтер не болею.
Но слушать бредятина про ДК не буду.
Я ж кажу, нічого особистого - в кожного свої пристрасті. Не мав на меті тебе образити. Просто речі треба називати своїми іменами. В тебе, наприклад, до цього була ава бундестіма, а в славетної команди Лестера з'явилися пару мільйонів нових фанатів у стилі "я за них з дитинства переживав".
Мені от цікаво, ти був у Турині? Спілкувався з фанатами Юве або Торіно? Як вони реагують на таку екзотику як фанат Юве з Києва?
Опубликовано 19 Август 2016 - 11:43
Хоть и не по теме вопрос, но откуда такая информация?
телевизор, интернет давно на него зуб заточили,да и финансирование Днепра показывает что не гладко там всё
PatBC, отъездил я не мало в своё время,щас реже особенно в Киев финансы не те.
по поводу отношения к ультрас-я лично видел и сам был участником инцидента в (92 году) как эти ребята забирали шарфы,шапки флаги и прочую атрибутику у так называемых вами Кузьмичей. А побоище прошлогоднее на Челси тоже Кузьмичи устроили?А остатки фаеров после кубка с Горняк-Спорт я их видел,а потом и Денисов их показал на всю страну.
Так какое должно быть отношение к таким людям?
Много там и адекватных ребят, знаю таких своего возраста ещё с тех времён.
Ничего личного,буду в Киеве можем встретиться и по дискутировать
Опубликовано 19 Август 2016 - 11:52
телевизор, интернет давно на него зуб заточили,да и финансирование Днепра показывает что не гладко там всё
PatBC, отъездил я не мало в своё время,щас реже особенно в Киев финансы не те.
по поводу отношения к ультрас-я лично видел и сам был участником инцидента в (92 году) как эти ребята забирали шарфы,шапки флаги и прочую атрибутику у так называемых вами Кузьмичей. А побоище прошлогоднее на Челси тоже Кузьмичи устроили?А остатки фаеров после кубка с Горняк-Спорт я их видел,а потом и Денисов их показал на всю страну.
Так какое должно быть отношение к таким людям?
Много там и адекватных ребят, знаю таких своего возраста ещё с тех времён.
Ничего личного,буду в Киеве можем встретиться и по дискутировать
да, можна подискутувати під пінту запрошую заодно на ультрас сектор, подивитися як все змінилося з 1992 року
неадекватні люди є в будь-якому середовищі.
Опубликовано 19 Август 2016 - 18:26
Ультрас в своё время и в моём городке (родился и вырос не в Киеве) натворили делов. Шуму было на все телеэкраны.в Полтаве и у меня дома ваши ребята не пустили нас к себе на сектер,
под чашку кофе можна я всегда на футбол попадаю за рулём
Опубликовано 20 Август 2016 - 09:05
Во первых Юве и сборная Германии это разные вещи, во вторых, в Турине пока не был. Но, что бы ты знал за пределами Италии болеет несметное количество людей за Юве. Можешь почитать. Есть ресурсы.Я ж кажу, нічого особистого - в кожного свої пристрасті. Не мав на меті тебе образити. Просто речі треба називати своїми іменами. В тебе, наприклад, до цього була ава бундестіма, а в славетної команди Лестера з'явилися пару мільйонів нових фанатів у стилі "я за них з дитинства переживав".
Мені от цікаво, ти був у Турині? Спілкувався з фанатами Юве або Торіно? Як вони реагують на таку екзотику як фанат Юве з Києва?
Опубликовано 23 Август 2016 - 10:04
Трохи інсайду:
Що ж, певну інформацію роздобути вдалося. Історія з Тайсоном стала дуже красиво провернутою операцією в інтересах кількох людей. А тепер про все по порядку.
У "Шахтаря" є футболіст, якого в майбутньому потрібно вдало продати. Але біда в тому, що він не загравався за збірну. І якщо з Бернардом трансферна вартість зросте завдяки виступам за Бразилію, то Тайсон не дотягне до бажаної суми. У президента Федерації виник небажаний конфлікт з донецьким клубом, який хочеться вирішити. У стіни Федерації запрошена людина, яка не має права займатися футбольною діяльністю до 2018-го року. Але запрошена з однією метою - натуралізація, як кажуть всім нам. Хоча насправді Красніков - це майстер на всі руки, і немає різниці чи буде він натуралізовувати гравців для України, чи провертатиме аферки в інтересах певних клубів.
Тепер до Тайсона. Нам всім вішали лапшу на вуха, що футболіста хочуть натуралізувати. Але роблять це з однією метою - залучити бразильську сторону до гри. Агенти, пов'язані із "Шахтарем" вступають у гру, бразильська Конфедерація теж. Самому клубу більш вигідно, аби футболіста заграли за збірну Бразилії, бо сума трансферу зросте. Бразилія - це не Україна. Навіть сам президент відбуває з робочим візитом до Бразилії, а потім звітує, що домовився про товариський матч. Чи тільки заради цього він їздив я інформації не маю. Але хороші люди мені розповіли, що із самого початку все робилося в інтересах "Шахтаря" для того, щоб Тайсон отримав виклик у збірну Бразилії. Скільки отримають "друзі" в Бразильській Конфедерації? Наразі їм не платили. Гроші підуть від майбутнього трансферу Тайсона.
Футболіста планують продавати взимку чи максимум наступного літа. Звичайно, за хороші гроші. Вихід на заміну в матчах відбору ЧС-2018 примножить вартість. Та навіть сам виклик не у розширений список, а на матчі зробить те саме. Без Краснікова у цій справі не обійшлося. Ну і, судячи за все, конфлікт ФФУ-"Шахтар" тимчасово заморожений.
Чи є варіант, що Тайсон ще буде в збірній України? Звичайно, є. Такі домовленості - справа ненадійна. Хтось може зіскочити в останній момент. Але цей варіант мізерніший за мізер.
UPD: Звичайно, ніхто не буде копати. Кому це треба? Тип прикормленим, які ходять на закриті пресухи? Не смішіть :)
Опубликовано 23 Август 2016 - 11:52
Паша я смотрю ты во всем, что связано с Шахтером видешь всемирный заговор.
А вот натурализуют Жуниора Мораеса?
Та ні, не у всьому тільки в таких от многоходовочках, спрямованих на відмивання лавандосів. Для того щоб чувака визвали у збірну Бразилії і це підвищило його трансферну ціну влаштували цирк з натуралізацією в Україні. "Как котят", як говорив один нині покійний класик.
Я проти натуралізації, бо вважаю що за збірну мають грати випускники українських ДЮСШ та/або футболісти, що мають українське коріння. Пацани мають бодатися за країну, прапор і гімн.
В Марселі після матчу тимощук отримав від нас гарних проп**нів за те що зіграли на ЄВРО як вівці, а бутко за заробітки в амкарі. А Тайсон підійде? Зрозуміє?
Це змагання націй, а не менеджерів по натуралізації. Трансфери і контракти ми маємо в клубах - навіщо дублювати це в збірних і розмивати їхню суть? Так що Мораес, хоч як мені він подобається, але на збірну хай не зазіхає
Опубликовано 23 Август 2016 - 12:16
своих не мало толковых,посмотрим шо Шева предложит нам
Ну посмотрим.
Пацани мають бодатися за країну, прапор і гімн.
Вот хорошие слова ты написал, и мне очень жаль, что на ЕВРО ничего этого не было.
И большинство ребят, к сожалению, из ДЮСШ папинкины сынки, которые попали в эту школу по знакомству, а не по своим талантам. Вот из за этого я постоянно пишу про, то что начинать нужно с верхушки федерации и глав клубов.
Хотя что я говорю, какой футбол если у нас в стране .ОПА
Изменено: Омегоман, 23 Август 2016 - 12:17
Опубликовано 23 Август 2016 - 21:58
После ЕВРО общался с одним из Киевских журналистом так вот после того что он мне сказал я просто был шокирован как он сам (когда ему поведали приближённые к сборной и федерации) главный виновник провала наших оказался Тимощук,подрыв дисциплины и так далее.
Фоменко начал говорить и не закончил.
У меня есть фотка с автографом Тимохи с Баварии(как досталась не важно) так я её убрал подальше шоб не выбросить я его уважал до последних событий-надеюсь всё таки шо это наговор
Ещё бы Ярмоленко ушёл.....
вот это в точку,Калитку вернули б
Подставил Де Росси Рому
Рома уже в девятером
Изменено: Andre1611, 23 Август 2016 - 21:53
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Футбольне життяАвтор: lame • Дата: 07 Январь 2020 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Американський футболправила і так далі Автор: мАнтёр • Дата: 06 Август 2015 ![]() |
|
||
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
2018 FIFA World CupGo! Автор: Dosa • Дата: 30 Ноябрь 2017 ![]() |
|
|
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Опрос ЕВРО 2016ЕВРО 2016 Автор: Омегоман • Дата: 21 Май 2016 ![]() |
|
|
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Футбол - европейских чемпионатов и не толькоАнглия, Германия, Испания, Италия, Франция и другие Автор: Омегоман • Дата: 19 Январь 2016 ![]() |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых