Суркіс дав інтерв'ю, що не збирається купувати легіонерів заради 2-4 матчів з Шахтарем в сезоні, нехай грають українці.
Реклама

Футбол 2015-19Ліга Чемпіонів, Ліга Європи, ЧУ і матчі збірної
Опубликовано 03 Декабрь 2016 - 10:23
В 2012 році Андрій Шевченко балотувався в Верховну Раду від партії Королевської будучи гравцем Динамо Київ. І подав декларацію, що отримує пару тисяч гривень в місяць зарплати в клубі, хоча кожен вболівальник знав, що Суркіс платив йому пару млн.доларів. Тим самим я хотів би сказати, що в нашому футболі, як і в економіці, є дві зарплатні відомості: одна офіційна, інша тіньова.
Так, що приведеному посиланню я не схильний довіряти.
Опубликовано 03 Декабрь 2016 - 16:10
В 2012 році Андрій Шевченко балотувався в Верховну Раду від партії Королевської будучи гравцем Динамо Київ. І подав декларацію, що отримує пару тисяч гривень в місяць зарплати в клубі, хоча кожен вболівальник знав, що Суркіс платив йому пару млн.доларів. Тим самим я хотів би сказати, що в нашому футболі, як і в економіці, є дві зарплатні відомості: одна офіційна, інша тіньова.
Так, що приведеному посиланню я не схильний довіряти.
а ось і підтвердження:
http://ua.korrespond...ni-vid-podatkiv
Опубликовано 03 Декабрь 2016 - 20:46
Опубликовано 03 Декабрь 2016 - 22:01
Также с меткой «football»
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Футбольне життяАвтор: lame • Дата: 07 Январь 2020 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Американський футболправила і так далі Автор: мАнтёр • Дата: 06 Август 2015 ![]() |
|
||
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
2018 FIFA World CupGo! Автор: Dosa • Дата: 30 Ноябрь 2017 ![]() |
|
|
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Опрос ЕВРО 2016ЕВРО 2016 Автор: Омегоман • Дата: 21 Май 2016 ![]() |
|
|
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Футбол - европейских чемпионатов и не толькоАнглия, Германия, Испания, Италия, Франция и другие Автор: Омегоман • Дата: 19 Январь 2016 ![]() |
|
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых