в ДТП редуктор ляють 75w140. Для звичайного 75W90.... багато випадків коли економили і ляли 90... замість140 і за 2-4 роки кончали редуктор ... я собі заляв 140 Ельф... поки всьо гуд)).. но зараза не дешеве 350 грн 1 л.
Реклама

Замена обычного редуктора на LSDзамена редуктора задней оси .
Опубликовано 23 Декабрь 2015 - 12:09
дурнив завжды бильше...
чомусь так цэй свит обустроено...
може й так... я ж не спорю... думаю більш дороге масло шкоди не наробить редуктору ... а от так і не поняв з приводу присадки в Редуктор.. щоб не так жостко схачувало.. може хто шо розтолкує...
.. чи вона нафіг нада?))
Опубликовано 23 Декабрь 2015 - 12:52
Та не вопрос.
Віталя-щиро дякую і з наступаючими)
Червячные дифференциалы по сравнению с дисковыми отличаются большей надежностью и коэффициентом блокировки, меньше боятся пробуксовки (но длительные и частые пробуксовки все равно не рекомендуются). Однако такие дифференциалы, в отличие от дисковых и вискомуфты, совершенно беспомощны против диагонального вывешивания.
Трохи ручником піджав і схватує....
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 23 Декабрь 2015 - 17:13
Тоже залил ЭЛЬФ 75W140 пока все в норме.
мене при повороті ніби як вібрація в відчувається на колесі в яку сторону повертаю... ніби як підклинює.. чи блокується... тоже незнаю чи так має бути.. такий самий редуктор як в тебе з таким же передаточним.
Вот точно так и ведет себя машина только у Тебя при повороте руля (ніби як підклинює.. чи блокується)
а у меня когда именно ровно начинаешь ехать может потому что грязь скользко и колеса блокируются. :blink:
Опубликовано 23 Декабрь 2015 - 18:48
yarik3007,а прайс на заміну можеш озвучити?
Ніколи не пробуйте спорити з дебілом...бо можете опуститись до його рівня, де він задавить вас своїм досвідом
Отих, від кого йде наруга три категорії всього: мій ворог, ворог мого друга та ще друг ворога мого.
Слава Україні!
Опубликовано 23 Декабрь 2015 - 23:11
пацани може в кого є 250 г.. цеї присадки купив би...шоб не шукати
за 250 мл надоть выложить 45-50 уе. Готов?))))
Присадку доливают в масло 75w90 (специальную для дифов повышенного трения) если масло 75W140 ничего добавлять не надо.
Ты забыл дописать, шо в специальное масло 75W140, а то Алекс сча опять грузовики вспомнит .
Опубликовано 24 Декабрь 2015 - 00:53
за 250 мл надоть выложить 45-50 уе. Готов?))))
Ты забыл дописать, шо в специальное масло 75W140, а то Алекс сча опять грузовики вспомнит
.
за ЖМ просять 240 грн.
.. звідки ціна 50у.е.
??? мені може в кого лишилось і лежить без діла... як ні то вже купим нове
Опубликовано 24 Декабрь 2015 - 10:45
найшов по6 баксів
![]()
![]()
![]()
а це 30 за все
... масло вже є
... а вона хоч шось дає ця присадка.. чи це так шоб по феншую було?))
yarik3007, это противозадирная присадка, так что если фрикиционы еще живые, то будет эффект "включения" наступать плавно, без резкого прикусывания.
Dream On... Dream On...
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых