Реклама

Замена обычного редуктора на LSDзамена редуктора задней оси .
Опубликовано 24 Декабрь 2015 - 10:46
Ніколи не пробуйте спорити з дебілом...бо можете опуститись до його рівня, де він задавить вас своїм досвідом
Отих, від кого йде наруга три категорії всього: мій ворог, ворог мого друга та ще друг ворога мого.
Слава Україні!
Опубликовано 24 Декабрь 2015 - 10:56
редуктор на подъёмнике за час меняется....
Це яким треба бути ледащом,щоб цілий час його міняти?
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 24 Декабрь 2015 - 11:00
Мав на увазі ціна редуктора плюс доставка плюс робота плюс потрачений час плюсь мелочовка
я не тратив ні копійки.. в мене з завода стояв ... зараз є контакти де продають ДТП але з 3.0 ..можу дати..присобачити можна до 2.0 але треба кусок кардана і велику муфту.. впринципі продаван то все дає. .. по прайсу від 2000 до 3000грн. сам редуктор масло нормальна 75В140 - 300-450 грн 1 літра ну і не руки з опи шо б росли... доставка в залежності куди їхати має..) він не легкий((.. але чесно кажучи з ним реально легше під горбочки з місця рушати на снігу.. я живу якраз в горбистій місцевості.. я виїзжаю ...а вже сусід мав ООА з простим шліфує)))
Опубликовано 24 Декабрь 2015 - 14:35
Alex Эвакуатор,
Старий-з наступаючим тебе...Йумар в нашем дєлі-нє памєха!Да?
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 24 Декабрь 2015 - 15:04
редуктор на подъёмнике за час меняется....ай ну вас.
ПС Чи то я вже звик, чи Алекс зрозумілими словами почав писати?
Ніколи не пробуйте спорити з дебілом...бо можете опуститись до його рівня, де він задавить вас своїм досвідом
Отих, від кого йде наруга три категорії всього: мій ворог, ворог мого друга та ще друг ворога мого.
Слава Україні!
Опубликовано 31 Декабрь 2015 - 23:55
Всех с Наступившим парни сегодня катался почти целый день ,приходилось ездить как по скользкой дороге так и по заснеженной ДПТ работает и на льду и в снегу
крутятся оба колеса проходимость стала лучше,соответственно проделанные работы прошли не зря.Еще раз с Новым годом.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых