Реклама

Мультиваркапомогите выбрать
Опубликовано 04 Май 2018 - 22:29
DEX DMC-60... Щукарь рекомендував на перших сторінках цієї теми як надійнуПідтвержую

Декілька штук в мене, рідні і колег працюють без заперечень. Покриття на кастрюльках дуже якісне, дефектів не виявлено
Якось зафотаю як ми готуємо буженіну в рукаві в мультиварці. Пошаговий рецепт, так сказать.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 07 Май 2018 - 07:32
Декілька штук в менеВ тебе в кожній кімнаті і в ванній по мультиварці стоїть?

Електрична духовка бош 3д коштує коло 10 кгр.Накидав в рукав мяса з різними овочами і в духовку,таймер виставив і займайся своїм ділом.Жир не добавляти.А знаєш що таке чанахи?Безподобне блюдо ,готується в глиняних глечиках,також в духовці.Про всякі там піци і торти не говорю.Є 3д духовки і від інших виробітників,просто в мене бош.
Я цієї теми начитався і своїй сказав про мультиварку.Каже що ті гроші краще пропити.Скороварка нова є якою ще ні разу не користувались,і викинути жалко.
Так що в першу чергу треба мати хорошу електродуховку.
на выхах буду вепрево коленце ваятьЗаливаєш пивом на сантиметр вище,зразу кидаєш всі спеції,ставиш на ніч в холодильник.Зранку доливаєш води і кип"ятиш на повільному вогні 1-1.5 години,залежить від величини.Після витягуєш,густо намазуєш сумішшю гірчиці з медом,через 2 години в духовку.
Опубликовано 07 Май 2018 - 07:40
Там я кОму пропустив
Колега купив таку мультю - йому сподобалась, інші колеги купили і я в тому числі. Мені також сподобалась, купив ще й рідні. На деякий час проблема "що подарувати?" мамі, тещі та інш., була закрита
Так що в першу чергу треба мати хорошу електродуховку.Електродуховка є, топова Гореньє. Часто користуємось, але в кожного дивайсу своя ніша - адже кашу в духовці не будеш варити? А йогурт приготувати? Також не потрібна окрема пароварка, в мульті ця функція є.
Накидав в рукав мяса з різними овочами і в духовкуТеж саме робимо і ми

Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 07 Май 2018 - 08:00
Так що в першу чергу треба мати хорошу електродуховку.безусловно, никакая мультя сей девайс не заменит.
Но вот после мульти-каши, традиционная гречка на газу кажется недо-кашей. Та и лениво как-то теперь караулить процесс у плиты.
А йогурт приготувати?ну, я и в духовке делала, причем на постоянной основе. Надо в мульте замутить, спасибо за идею)
РАМКИ ОПЕЛЬКЛУБ в наличии
Опубликовано 07 Май 2018 - 08:30
РАМКИ ОПЕЛЬКЛУБ в наличии
Опубликовано 19 Октябрь 2018 - 09:25
Я вот тоже мультиваркой пользуюсь, уже больше года как. Люля, модель почти такая же как у тебя, функционально - вообще один в один )
Ну как для меня - она закрыла вопрос с едой. Йогурты получаются - суперские)
Если ты собираешься быть медведем, будь гризли © Джо Эллиот, Def Leppard
GSi - Grand Sport инъекции (Большая Спортивная пырскалка)
Opel Kadett '90 C14NZ; Opel Kadett GSi '87 20SEH
Опубликовано 20 Октябрь 2018 - 07:27
это ты зря сейчас...
Не, ну а чо?
Если ты собираешься быть медведем, будь гризли © Джо Эллиот, Def Leppard
GSi - Grand Sport инъекции (Большая Спортивная пырскалка)
Opel Kadett '90 C14NZ; Opel Kadett GSi '87 20SEH
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых