а я колись спортив нормальні
сів на джмеля
Научился ежик дышать попой.. Сел на пенек и задохнулся )))
Опубликовано 16 Май 2018 - 10:20
а я колись спортив нормальні
сів на джмеля
Научился ежик дышать попой.. Сел на пенек и задохнулся )))
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 16 Май 2018 - 18:37
уже второй рой ловлюКлас!
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 17 Май 2018 - 08:32
Ты и на него тоже?
нет
там был неравный бой с десятком шершней
один умудрился с тыла зайти
но я сам виноват, нельзя было в светлых шортах на драку выходить
сильно жалит, как отвертку в булку всадили
я бегом противоаллергические принял, и уксусом место укуса протер
но болело и опухло дня три наверное
Опубликовано 17 Май 2018 - 09:31
но я сам виноват, нельзя было в светлых шортах на драку выходить
Не знаю, як з шершнями, а з бджолами навпаки: темний одяг і волосся - це для них ознака небезпеки.
Колись допомагав батькові на пасіці. Він і каже: "Ліньки йти за ящиком(спеціальний для переноски рамок), бери ці стільники і бігом в комору". Я пробіг вздовж будинку, звернув за ріг і вже в коморі. Аж чую крики на городі. Ті бджоли, шо гнались за мною, коли я звернув за ріг, загубили мене з виду і полетіли далі... а там на городі порався дід в темній спецовці І вони на нього як насіли...
П. С. А звідкіль ви з Реком знаєте відчуття "как отвертку в булку всадили"?
Изменено: Щукарь, 17 Май 2018 - 09:32
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 18 Май 2018 - 21:12
Ну название вполне наше.
Зы Вполне себе добротный китаец. Цену только на него гнут высоковатую имхо
Вы только про китайца продавцам не говорите, очень грустные глаза делают, у них это идет как Германия.... причем у Всех не зависимо от размера магазина :)
Опубликовано 19 Май 2018 - 20:41
Вы только про китайца продавцам не говорите, очень грустные глаза делают, у них это идет как Германия.... причем у Всех не зависимо от размера магазина :)
на всю технику у нас есть градация - китайский Китай и просто Китай))
Опубликовано 20 Май 2018 - 15:49
Зібрали приблизно піввідра клубніки. Сорт Клері.
Розпалюйте мангали, годі теревенитиВсе з"їли і випили ще вчора
Опубликовано 21 Май 2018 - 11:57
вот всегда была такая чуйка
Фізична робота шкодить здоров’ю і скорочує тривалість життяТак склалося, що багато хто в нашій країні працює фізично. Звісно, що не кожен може знайти хороше місце, тому приходиться йти на так-собі роботу. А із іншого боку, дачі, городи, домашнє господарство ітп. – де завжди знайдеться робота, особливо тяжка фізична. Не треба думати, що такі фізичні навантаження позитивно впливають на здоров’я і продовжують вік. Не продовжують, а навіть навпаки, як заявляють вчені із Університету Амстердама. Ризик передчасної смерті на 18% вищий у людей, які багато працюють фізично.
До цього ми уже писали, що тяжка фізична робота не є видом спорту. Багато хто із людей думає, що робота на дачі продовжує життя, так само, як і спортивний зал. Але насправді це не так! Між цими 2-ма видами фізичної активності є велика різниця. Мало відпочинку, надмірні навантаження, навантаження на одні і ті ж м’язи, нерівномірні фізичні навантаження. В результаті, в першу чергу страждає серце, серцево-судинна система а ризик смерті суттєво підвищується. Але однозначно не можна сказати, що спорт продовжує життя. При неправильному підході, спортивний зал може зіпсувати здоров’я. Неправильна техніка виконання вправ; перетренування; надвисокі рівні навантаження; мало часу для відпочинку; нерегулярність – все це негативно впливає на здоров’я. Тут важливо регулярність, правильність та достатні навантаження. Інакше тренування перетворюються на деструктивний процес.
Коли спорт садить здоров’яРаптово величезні навантаження залишають слід на здоров’ї, як-правило негативний слід. Німецькі вчені проаналізували вплив марафону на спортсменів, і зробили висновки. Медики попереджають про все можливі ризики. Після марафону у 4 із 5 бігунів з’являються ознаки тих чи інших проблем із нирками. Лікарі брали проби крові та сечі, до та після забігу. Хоча в більшості випадків, через декілька днів нирки починають працювати нормально. І не тільки нирки – всі органи в організмі людини після довготривалого бігу сильно навантажуються. У здорової людини усі ускладнення проходять через декілька днів само по собі. Але часто спортсмени ковтають велику кількість знеболювальних таблеток, щоб покращити самопочуття. А це іще більше шкодить ниркам. Саме тому можна зробити висновок, що марафон – це тяжка праця, а не просто задоволення.
а если еще и химией дышать регулярно, опрыскивая свои райские кущи...
Опубликовано 21 Май 2018 - 15:05
Что там о труде нам говорит народная мудрость?:
Работа не волк, в лес не убежит.
От работы кони дохнут.
Без труда не вытащиш... ой нет, это не надо!
Опубликовано 21 Май 2018 - 15:09
Зайцы всё время прыгают и живут всего 8 лет.
Собаки всё время бегают и живут около 15 лет.
Черепахи ни фига не делают и живут больше 150 лет.
Опаньки... Отдыхаем!..
ну и
- если бы от спорта была польза, то на каждом турнике висело по три Манагера еврея
пс. в смысле подтягивались, а не висели в смысле висели
Изменено: Толик13, 21 Май 2018 - 15:08
Опубликовано 21 Май 2018 - 15:14
если бы от спорта была польза, то на каждом турнике висело по три Манагера евреяМенагера ніякий турнік не витримає, а тим більше трьох![]()
Опубликовано 21 Май 2018 - 15:18
по темі
пару тижнів користуюсь для листової підкормки рослин стимулятором росту Мегафол + мікродобриво Плантафол 20+20+20
дуже задоволений результатом
ефект видно буквально на другий день
Опубликовано 21 Май 2018 - 15:27
ну и
- если бы от спорта была польза, то на каждом турнике висело по три
Толика13евреяпс. в смысле подтягивались, а не висели в смысле висели
та ладно, живите
что для здоровья вреднее
поработать в саду или нажраться кониной и поваляться на диване?
вопрос с подвохом, т.к. для ответа не достаточно информации
если под "поработать" - вскопать 10 соток или перевезти 10 тонн земли или дышать химией, опрыскивая деревья или картоху - то, кайфуйте сами
Опубликовано 21 Май 2018 - 15:37
чего той химией дышать?
СИЗ никто не отменял
но, я знаю какую химию использую в саду, знаю её характеристики, знаю период распада
внимание вопрос
ты знаешь какой химией обработаны овощи и фрукты которые ты покупаешь?
когда была последняя обработка?
разрешена эта химия или фермер купил подешевке запрещенные остатки и втихаря пользуется?
приятно апетита
яблони по схеме обрабатываются 25 раз за год
шо ты там, Ред Чиф предпочиатешь в маркете брать?
Изменено: Толик13, 21 Май 2018 - 15:38
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых