Якщо уважно читати опис в об"яві то пишуть,що Z16SE 
Це хороший двигун? Можна брати, як перше авто на пару років?
Ага, я потім прочитав. Як правило те, що пишуть продавці, не цікаво.
Це хороший двигун, очевидно родич відомих своїм великим ресурсом Z16SZ i SZR. Сподіваюся, що машина хоча б останні рази обслуговувалася у Юстаса і вона у хорошому реальному стані.
З мінусів - очевидно, пробіг дуже не рідний і продавець справляє враження дуже хитрого. Там в коментарях пишуть про стерту педаль, я у зносі накладок на педалі нічого не розумію, але у машини дуже зношений шкіряний кожух важіля перемикання КПШ - мені важко уявити це на 97 ткм навіть при цілком міській експлуатації, хоча, можливо, мій досвід обмежений. Стосовно того, що зроблена хімчистка - хотілося б побачити сидіння, а не криво встановлені м'яті чохли на них. Взагалі сидіння хотілося б побачити. Також на машину станом на сьогоднішній день немає цивілки, якщо вірити сайту МТСБУ, а я вірю. Я не знаю про що це говорить, але навіть у двох корчиків на приколі під нашим будинком цивілки, як не дивно, є, а тут машина їздить і немає. Антифриз Хепу мені не подобається, але то дрібниця. Про ГБО я не зрозумів.
З плюсів - навіть при суттєво більшому пробігові, якщо є достовірна інформація про її хороший технічний стан, я б нею цікавився. Навіть при цьому рокові випуску, хоча з точки зору ціни наступного продажу через декілька років, це слабке місце.
Кхм, я шукав у ВІН-коді те, що було написане ще до того, як я відкрив саму об'яву...