Numizmat, ти розумієш що таке свіжопригнана спеціально для продажу першому, хто погодиться на ціну, машина? Береться у (Швейцарії) найдешевша машина з пристойним зовнішнім виглядом і придатним для відмивання салоном, і щоб не торохтіла. Скручується пробіг, полірується, хімчиститься (у даному випадку - недбало) салон. Я не знаю скільки у цього Аутлендера реальний пробіг, але він може бути 400+ легко. Звичайно, якщо за ВІНом виявиться відповідна задекларованому пробігу історія обслуговування у офіційного дилера плюс свіжий швейцарський техогляд - це трохи менш сумна історія.
Стосовно конкретного екземпляру, якщо придиратися - переднє ліве крило не зовсім в тон, але це може бути суб'єктивним враженням, тут не 100%. Головні мінуси - ціна (ІМХО, не варта того) і категорія товару (пригонка під першого зустрічного, а не на замовлення).
Якщо ти реально близький до того, щоб заплатити за неї гроші - не пожлобся заплатити за хорошу діагностику і за огляд своїм автомаляром. Якщо ти її в результаті не візьмеш - це будуть копійки, порівняно з тим, щоб взяти гемор за 12 куо і вкладати в нього ще невідомо скільки. Якщо візьмеш - в тебе буде на руках свіжа діагностика для розуміння напрямів найближчих витрат, тобто не те щоб гроші на вітер.
Загалом - я б її і не дивився.