по ажіотажу виглядає замало )
там не пише 8200уо
Изменено: Vadym, 16 Август 2021 - 11:08
Опубликовано 16 Август 2021 - 15:33
Как у них обстоят дела с надёжностью робота ?
Бачив з ремонтом робота на 115 ткм за 1 куо (вартість ремонту, а не машини). На 120 ткм його трохи розбили і продали від другого власника третьому як є, так що що було далі з роботом я не знаю. Стан салону від першого власника був "свиней на базар возили", також сліди численних кузовних пошкоджень, частина з яких чи то задута з балончика, чи то пофарбована кісточкою, так що вірити у його хороше обслуговування і грамотну експлуатацуію причин немає. Тобто плюс/мінус не гірше опелівського Ізіка. Якщо то був перший ремонт.
З механікою - хороша машина. Тільки там щось тече звідкись на генератор і його періодично чи то ремонтують, чи то міняють. Ну, таке, це ж не 1 куо коштує (мабуть).
Опубликовано 16 Август 2021 - 18:17
Muzzy, я тут открыл для себя недавно и уже подтверждено на второй машине, что бывает первый хозяин, не следящий за кузовом, но поддерживающий авто в хорошем техсостоянии. И не жалеющий на это денег. Все как ты говоришь - с балончика, а то и просто ржавчина до дыр. Странно, но факт)
Опубликовано 16 Август 2021 - 20:51
Muzzy, я тут открыл для себя недавно и уже подтверждено на второй машине, что бывает первый хозяин, не следящий за кузовом, но поддерживающий авто в хорошем техсостоянии. И не жалеющий на это денег. Все как ты говоришь - с балончика, а то и просто ржавчина до дыр. Странно, но факт)
Буває, згоден.
Опубликовано 16 Август 2021 - 21:40
есть кузова за которыми бесполезно следить(
Опубликовано 17 Август 2021 - 05:49
Вчора до конкурентів на підйомник заскочила Омега А...
Я наче перенісся на чверть століття...Стан-ідеальний.
Так,-видно що були кузовні та малярні роботи...Але в цілому вигляд наче їй 10років...
Думаю така одна на тисячу...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 17 Август 2021 - 08:38
Вчора до конкурентів на підйомник заскочила Омега А...
Я наче перенісся на чверть століття...Стан-ідеальний.
Так,-видно що були кузовні та малярні роботи...Але в цілому вигляд наче їй 10років...
Думаю така одна на тисячу...
Так сказав, ніби 10 років то тільки з салону))
Опубликовано 17 Август 2021 - 10:06
в наших реалиях в понятие "свежая машина" десятилетки попадают
Так сказав, ніби 10 років то тільки з салону))
Я знав омегу 2.3ТД що наїздила 1 2~0 000км.Без капітального ремонту!!!
Який сучасний автомобіль зможе подолати цю відмітку?
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 17 Август 2021 - 13:02
Да вроде нет.
Техосмотр пройди и катайся сколько влезет. Запреты там кое-где повводили на авто ниже евро-6 (но там куча исключений и как проверить не понятно, в итоге все отданно на самосознание, Курт когда-то про это писал), но у них первые авто с евро-6 уже стали "старыми"
Опубликовано 17 Август 2021 - 13:08
Да вроде нет. Техосмотр пройди и катайся сколько влезет. Запреты там кое-где повводили на авто ниже евро-6Знач на авто старше 5 лет и с пробегом более 150 т.км техосмотр пройти сложно не вложив денег в ремонт. Значит надо считать (и платить придётся регулярно).
Калькулятор в руки.
Опубликовано 18 Август 2021 - 11:45
У тому Гранде Пунто були пошкодження бампера у декількох місцях і крила у місці прилягання до бамперу. Крило було грубо чимось фарбуючим заляпано - з трьох метрів чорним на чорному кузові ті 3х8 см в очі не кидаються, але з півметра побачив навіть я.
Так-то машина у свої 8 років була зовсім не іржава.
Опубликовано 25 Август 2021 - 11:14
У меня транзит ща средний длинный-800,комбо был б -700, пока не дрюкают за перегрузы бусики ,то и пох,у знакомого 412 двухкатковый в максибазе-1100 в ТП ,по факту 5+ всегда возит,проблемы когда через кордон едешь с грузом- там нельзя больше грузитьEgorCombo, зазор на установку есть. Можно 6$ без старого мотора)
Тонна у всех бусов
Но добло-пирожок)
https://m.olx.ua/d/o...ka-IDKJbKp.html
Опубликовано 25 Август 2021 - 14:06
Ой как-то давно, ехал на бусе с товаром для фирмы, везли что-то под 500 кило.
Обогнал нас бус, спарка сзади. Но загружен по полной, жопа чуть ли не по асфальту ползет.
Водила нашего буса еще и сказал - от зачем так над авто издеваться.
Ну километров через 50 видели тот бус. Лежал на "пузе", а его водитель бегал по кюветам спарки доставал.
Изменено: nick6482, 25 Август 2021 - 14:07
Опубликовано 27 Август 2021 - 18:31
А это типа дёшево ? При наличии данных косяков, авто считай не на ходу.Може кого заінтересує. Вчора розмитнилось BMW X3 2006 року в кузові 07 року. Чорна з жовтою рожою. 2.0 дизель , механіка. Є проблеми по лакокрасочній і бочина була роблена. Зчеплення під заміну, не працює одна свічка накалу, кат вирізаний. 280К пробігу, масло не бере. 8500 ує. Франківська область.
260К пробігу. Є причіпний пристрій хороший який ключом знімається, не гаєчним.
Опубликовано 28 Август 2021 - 08:51
2 літра дизель на любому мусорніку за копійки купиш.
То у тебя может в Ирландии.
Машина і так піде. Просто пропонується спочатку своїм, реально хороша машина.
ШВАРЦ,Спочатку свого трупа добий.
Я бы не был столь самоуверенным.
Полный привод, бенз, реально столько же стоит, а пробег меньше, значит и состояние всего лучше.
https://auto.ria.com...3_28341423.html
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых