DimonJ,
Твоя ціна такого комплекту в середньому?
Може Алєкс передумає?)
От 4000-5000грн. Это за проверенный мин 2-3 часа отработавший после переборки.
Без таймера от 3000грн
Изменено: DimonJ, 16 Январь 2017 - 09:23
Опубликовано 16 Январь 2017 - 09:22
DimonJ,
Твоя ціна такого комплекту в середньому?
Може Алєкс передумає?)
От 4000-5000грн. Это за проверенный мин 2-3 часа отработавший после переборки.
Без таймера от 3000грн
Изменено: DimonJ, 16 Январь 2017 - 09:23
Теперь, когда мы научились летать по воздуху, как птицы, плавать под водой, как рыбы, нам не хватает только одного: научиться жить на земле, как люди.
Опубликовано 17 Январь 2017 - 13:54
Да,на продажу.
Взагалі не бачу проблем.Такий елемент доукомплектюнінгу повинен працювати на благо людства і УОК.
Напиши тут комплектацію(чи є гофра глушника,паливні трубки,патрубки ОР,пульт керування та ін.) та ціну за яку готовий поділитись автономним теплом саме від цього комплекту.)
В мене напитують час по часу.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 18 Январь 2017 - 09:54
коли морози вночі були до -20, аж закортіло поставити сабж. Але потім після кількох ранків із -5 передумав,
Зря передумав.Заводити прогрітий двигун чи з від'ємною температурою-є різниця...Кажуть що один холодний запуск авто двигуна дорівнює приблизно 300км. пробігу)
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 18 Январь 2017 - 15:14
Теперь, когда мы научились летать по воздуху, как птицы, плавать под водой, как рыбы, нам не хватает только одного: научиться жить на земле, как люди.
Опубликовано 18 Январь 2017 - 22:43
Зря передумав.Заводити прогрітий двигун чи з від'ємною температурою-є різниця...Кажуть що один холодний запуск авто двигуна дорівнює приблизно 300км. пробігу)
Ну я більше за свою дупу думаю)
Свій ЧУМ капіталив на 330 тик. і то через нерадивих попередників, колінвал, направляючі клапанів - все в заводських допусках. Ну не по 30 років на одному авто їздити)
Опубликовано 19 Январь 2017 - 11:19
Ну я більше за свою дупу думаю)
Пагано ти за неї думаєш.Моя опиняється в теплому авто з моменту відкриття дверей)А твоя-тільки після прогріву двигуна)
Суперечка ні про що...Автономка-це просто,зручно і комфортно.Для мерзляків яким я по суті являюсь))Для тих кому ліньки плигати навколо авто поки воно прогріється.
З святами)
Ремонт,Консультації,
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых