тля... за двушку мне в декабре 2.5 нарисуется?! :-( (если доживем)1,6
Изменено: lame, 28 Июнь 2022 - 18:01
Опубликовано 29 Июнь 2022 - 17:59
И?
Ни за шо не угадаешь...
Блин, щас полезу посмотреть.. забыл уже..
О! нашёл. "УТСК", самая дешёвая, исходя из предполагаемой интенсивности эксплуатации. Ну и член МТСБУ.
Просто ж из трёх вариантов ни одного повтора. Отсюда и логика случайности выбора...
Изменено: Andre_71, 29 Июнь 2022 - 17:59
Опубликовано 14 Август 2023 - 15:36
Страховки подорожали
Кто что посоветует?
Случайно нашел СК UNIQA в Привате, какое то акционное предложение, франшиза 0, прямое урегулирование - 1993грн, в моно - 2482грн с учетом 15% скидки
захожу в приват 24. выбираю самую дешевую с нулевой франшизой и плачу.
Так и получилось в этот раз
Евроінс 1 862 ₴
В этом году через моно 2293грн с учетом 15% скидки, в Привате еще дороже было
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 29 Февраль 2024 - 10:48
Треба купити страховку. Набрав Олександра - слухавку не піднімає.
Чи можу я купити страховку на 1 місяць? Річ у тім, що авто зараз на запорізькій реєстрації, але в найближчий місяць планується переїзд жінки (авто оформлено на неї) у місто Львів і реєстрація зі зміною держномера.
Логіка підказує, що можна купити і на рік і що при зміні держномера все одно страховка буде дійсна (марка авто, модель, він-код залишаються), але хай підтвердить той, хто краще на цьому розуміється.
Опубликовано 26 Ноябрь 2024 - 20:25
Треба купити страховку. Набрав Олександра - слухавку не піднімає.
Чи можу я купити страховку на 1 місяць? Річ у тім, що авто зараз на запорізькій реєстрації, але в найближчий місяць планується переїзд жінки (авто оформлено на неї) у місто Львів і реєстрація зі зміною держномера.
Логіка підказує, що можна купити і на рік і що при зміні держномера все одно страховка буде дійсна (марка авто, модель, він-код залишаються), але хай підтвердить той, хто краще на цьому розуміється.
Розумію, що наразі питання не актуальне, але з приводу даної ситуації, можливо комусь інфа буде корисна - при заміні держномера в полісі просто вносяться зміни і все, поліс продовжує діяти.
- Автоцивілка, КАСКО, Зелена Карта
- Страхування подорожуючих за кордон
- Страхування нерухомості (у тому числі і військові ризики)
(067)704-78-23, (077)440-08-08
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых