Перейти к содержимому


Реклама









Фото

Суровый бой ведёт ледовая дружинаМы верим мужеству отчаянных парней)


  • Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
176 ответов в теме

#1
Юстас

Юстас

    кризис менеджер

    • Сообщений 27400
  • Имя:Андрей
  • Город:Киев,ул.Майорова
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  
  • Регистрация: 06.09.2011

Опубликовано 12 Февраль 2017 - 20:53

Доброго дня Шановне Панство...

Я продовжу відкритий мною цикл тем...

Вони мають один цілеспрямований напрямок...

"як провести чудовий,незабутній уікенд в столиці зимового дня на свіжому повітрі"

При цьому взагалі не потрібні-планшет,піеспі,хуфон,Дрім Даун,БлокБастер та ін заліпухи.

Якщо Вам до вподоби  боротьба,що під спойлером-далі можна не читати.

Спойлер

 

 

Що потрібно в першу чергу!

Бажання,натхнення,гарний та оптимістичний настрій,термос,пара бутербродів(мільйонери можуть замовити гарячу піццу прям на місце події).

Не останнім що прийдеться в нагоді буде-клюшка,шайба,ковзани(по бажанню),щитки/наколінники/шолом(теж бажано-особливо дітям).

 

Як звісно,хокей-спорт для справжніх чоловіків,але якщо в вашому житті присутня одна(чи декілька))) з чарівних представниць слабкої статі...

Обов'язково та категорично беріть з собою!!!

По перше-якщо ваша обранниця(або ж дочка чи теща) має ковзани,може поруч отримувати задоволення.

По друге,-якщо немає в планах кататись на ковзанах-гравцям обов'язково потрібна гаряча підтримка вболівальників!)

А хто скажіть мені найкраще за всіх зможе вас підтримати ніж Ваша жінка?)Та й Вам буде перед ким показати,та похизуватись своєю майстерністю!)

По треттє-є унікальний шанс,погодувати диких качок,що зимують в кутку озера.Тож обов'язково прихопіть з собою окрайчик кліба)

 

 

Ну що ж то була приказка,зараз казка буде...

Наскільки мені не зраджує пам'ять...Здається у 1986році,мій Тато забравши мене з мол.братом зі школи випадково зайшов у Спорттовари на бул.Лесі Українки...Було це на початку зими.Продавці якраз розкладали на полиці нові ковзани...В пору тотального дефіциту,придбати будь що нове було за щастя.А це були ковзани "Спорт" покращеної моделі і...Після примірки Тато,придбав три пари ковзанів.Собі і нам...Я й наразі пам'ятаю,що вартувало це щастя з трьох пар біля 80крб...

Зрозуміло,що ми всім чоловічим колективом,на вихідних за відсутності снігу,та наявності льоду на озерах Оболоні-весь вільний час проводили на ковзанах...Бігав я на ковзанах і сам,але в хокей пограти по справжньому мені видавалось не часто.Колективу не хватало...

 

У грудні місяці2016р. зайшовши в Спорттовари(колись займав цілий поверх!) на Майорова.спитав чи є в наявності дитячі клюшки та ковзани?Німе здивування продавчині-не мало меж.

"Не закуповуєм,не торгуєм!Не вигідно!"

 

Озвучивши питання на роботі-колеги підказали,що в Ашані на Петрівці є омріяні моїм отприском речі.(також кажуть є в спортмастері)

Не відкладаючі в довгий ящик-прямуєм на Петрівку.

Клюшка(Тиса)-250грн,ковзани 650грн,шайба-65грн.Сума як бачите не настільки не підйомна.А зважаючи на те,що ковзани розсуваються(слава браттям Китайцям!) від 32 до 36 розміру,то їх повинно хватити дитині на 3 сезони мінімум...

 

І от увесь цей час,мій Сашко нив-давай сходим пограєм в хокей!

Ну от де???Де???ДЕ???!в наш убогоайфонний час дітям-пограти в хокей?Чорт з ним,де- зрозуміло!Озер,та Дніпра на Оболоні хватає.З ким???

У дітей 100каналів в телевізорі перемежаються з іграшками в планшетах та відяхах з телефонів.І сидять вони без сонечка та свіжого повітря,навіть не знаючи,що таке на світі існує!!!

Ви думаєте я перебільшую???Взагалі то ні.Навіть позавчора перевірив.

Захожу до Сашка,в 4Б клас,ЗОШ №Z,одразу ж по закінченню уроків.

Кажу його однокласникам-Збираємось з Сашком пограти в хокей на вихах-хто з нами?

На мене дивляться майже 30пар дитячих очей...І дивляться як на прибульця з іншої планети...

Не здаюсь,питаю-в кого є клюшка,ковзани???Мовчання,або відповідають,що нема...

Спитав за лижі-теж саме....

Плюнув,забрав Сашка з школи і...

(в п'ятницю їздив на Кобзарську,біля будинку №35А,пацани розчистили площадку і ріжуться в хокей на ковзанах.А їздив,перевірити чи дісно це так-бо хотілося пограти в колективі)

 

В суботу зранку,взяв весь хокейний реманент,термос,бутери і поїхав на Кобзарську.Каток розчищений,на ньому тренувався одинак хокеіст профі років 50 от роду...Ну і ми.Дядько похмуро поглядав на берег,не було йому компанії з ким пограти.Ми з Сашком перевдягнулися в ковзани,за клюшки і почали потихеньку розкатуватись.

Справа в тому,що Сашка перший раз став на ковзани,перед цим катався на роліках.Але непагано сунув,ми з ним навіть ворота поставили і кидали одне одному шайбу...

Десь о 12 прийшов чоловік(без снаряги-про що потому жалкував) з хлопчиком(Артем10років),по тому підійшов ще один чоловік(з ним дружина на дівочих ковзанах) з хлопчиком(Кирило 12років) на ковзанах.

Поставили ми ворота і потихеньку пацани в охотку почали совати клюшками і шайбами...

Зрозуміло ,що на 3дорослих та 3 дітей-2клюшки мало...Але пацани поділилися і трохи таки пограли...

dsc04989.jpg

 

 

Десь до 12:30 з'явились профі і попросили в нас "територію" для серйозного рубалова.У всіх хокейні ковзани,захист-все як має бути...Хочу окремо зупинитись-народ різнокаліберний,наскільки розумію "соколята" різних часів.Один дєд-взагалі легенда-65років віку,а б'ється з молодняком нарівні!!!

dsc04988.jpg

 

 

 

Мені був час(на13:30) везти малого в басейн Спартак...Тому,домовившись(моя пропозиція була гаряче підтримана всім колективом)  з батьками присутніх хлопчаків,зібратись в неділю(тобто сьогодні) о 13:00...Ми з Сашком поїхали по своїх справах.

Після басейну Сашка знову попросився на ковзани-я не зміг відмовити.Моєму здивуванню не було меж-насилу по темночі витягнув малого з ковзанів та відняв клюшку!!!)))6 годин сумарно з клюшкою в руках!

 

 

Недільний ранок був гарним)Сонечко радувало небокрай.Легкий комфортний морозець 5мінусів.До 13:00,я встиг з Сашком відвідати його вітрильну школу,та вмовити батьків Тимофія(Сашків однокласник)відпустити з нами.

Прибули на місце "збору".

Площадка профі була звичайно зайнято.Народ зібрався для справжнього відпочинку душі.,місця всім не хватало,тому грали "на висадку"...(наш колектив,розчистив собі невеликий майданчик,одразу ж за майданчиком профі)

dsc04992.jpg

 

 

 

Наша поява,учорашніми хокеїстами була зустріта схвальними відгуками,та вітаннями)

Швидко перевдягаємось і...

Я ніколи не думав,що буде так заруба між пацанвою!)Я та ще один батько стали на ворота і грали ми 3х3...

dsc04990.jpg

 

 

Хлопчина Артем-непагано стояв на ковзанах і володів клюшкою.Шайба неначе прив'язана була до його клюшки.Бився він у кожному вкиданні за шайбу,обводив супротивників і вів рахунок закинутих шайб в бік непристойного)

Мій Сашка вдруге вийшовши на майданчик грав слабенько,але в бажанні грати,та вигравати-не відставав від інших.

Кирило-стояв на ковзанах непагано,але клюшкою тільки почав ознайомлюватись...

Тимофій-вперше взяв в руку клюшку,на ковзанах взагалі ні на яких ніколи не стояв!(звичайно,що по часу язняв з Сашка ковзани,вдягнув Тімоху і трохи підтримуючи він попробував походити)

Тимофій-бився як лев!Хлопці на очах вчилися,підглядали та опановували прийоми.

По часу Кирило з батьком,побажавши нам гарно провести час-покинув гурт,справи!

Але,по схилу озера до нас спустився батько хлопчика Алекса(9років).Батько на ковзанах-Алекс,без ковзанів.

Ми поділилися знову і гра спалахнула з подвоєною силоюМужик був гарних хокейних ковзанах,з непаганою технікою.Ми з ним вибудували гру так,щоб пацани бігали,приймали пас,били по воротах і якнаймога більше приймали активну участь в грі!

Рубалися сурйозно!!!

Час по часу,ті хто на ковзанах вилітали в сніг за межі майданчика.Хтось з пацанів отримував шайбою,чи клюшкою.Іноді скиглили,але все було спортивно і з майданчика ніхто не тікав.Навпаки!Грали з дуже великим азартом.

Трошки підвтомились...

Зробили п'ятихвилинну перерву.Я дістав з машини термос,бутери-швидко поділив на всю кампанію.Літр чаю та в'язанку бутерів розірвали як голодні вовки в секунди!))

Знову взялися за гру.

Мужик катався на ковзанах класно,тримав шайбу.Артем грав з ним і вони час по часу класно перепасовуючись-насовували нам.Але й ми їм відповідали і час по часу й за їхніми воротами"загорався ліхтар"))

Різались 3години!!!Як результат перемогла,дружба,бажання,натхнення,здоров'я)

Розходились не без синців,але без травм,з рум'янцем,гарним настроєм.

Домовились зустрітись(якщо не буде мегавідлиги) в наступну суботу та неділю о 13:00...

 

 

Навіщо я все це пишу....Розумію,що 99% хокей-це не потрібно,не цікаво,не наразі,не в тренді,по барабану  і т.д.

Але якщо хтось,хоче приєднатись.Обов'язково приходьте.Не зважаючи на рівень екіпіровки.Приходьте просто так,за настроєм та здоров'ям....Приходьте з дітьми,або самі.Місця-хватить всім.Хто великий профі-тих приймають в свої лави на профмайданчику.

Жінки(дівчата)катаються поруч з молодиим хокеїстами.

 

І ще...Для себе,я зрозумів.Що совок(коли було потрібне пушечне м'ясо,та здорові баби-що народжують здорових козаків)-закінчився!

Наші діти-нікому не потрібні.Не буде їх вчити школа(ПТУ,технікум,інститут) ні лижам,ні ковзанам,ні хокею.

Все в наших руках!

 

 

Отут є відеоуроки як правильно тримати клюшку.Для тих хто не вміє,хоче вдосконалити чи освіжити в пам'яті забуті навички...

Спойлер

 

А це так,для душі...

Спойлер

Изменено: Юстас, 13 Февраль 2017 - 14:50

  • 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.


#2
figarey

figarey

    Авторитет

    • Сообщений 4142
  • Возраст: 53
  • Имя:Віктор
  • Город:Шепетівка, де паровоз стоїть на трубі
  • Авто:О.8 дізельОК
  •  
  • Регистрация: 20.01.2013

Опубликовано 12 Февраль 2017 - 21:07

Юстас ,започатковуєте гарну справу ,пригадалось дитинство .Зламані ключки ,варили в кіп*ятку ,гнули до батареї .Ноги в синцях ,рум*яні щоки ,розсічені брови - в замін, море позитиву та фізичне здоровье ,азарт і жагуча мета до перемоги в наступні грі . :sm302:  :sm302:  :sm302:


  • 0

#3
Юстас

Юстас

    кризис менеджер

    • Сообщений 27400
  • Имя:Андрей
  • Город:Киев,ул.Майорова
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  
  • Регистрация: 06.09.2011

Опубликовано 12 Февраль 2017 - 21:34

figarey,

Дякую за відгук...Зберешся до нас-бери з собою клюшку!) 


  • 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.


#4
figarey

figarey

    Авторитет

    • Сообщений 4142
  • Возраст: 53
  • Имя:Віктор
  • Город:Шепетівка, де паровоз стоїть на трубі
  • Авто:О.8 дізельОК
  •  
  • Регистрация: 20.01.2013

Опубликовано 12 Февраль 2017 - 22:14

figarey,

Дякую за відгук...Зберешся до нас-бери з собою клюшку!) 

У нас в містечку є своя команда "Жуки" так скажимо кому за 40 .Капітан Валера Жуковський (воротар)зараз в АТО ,от він і присадив дідуганів на шайбу  :sm13_: В місцеві газеті оголошення ,підтримати свою команду в іграх проти команд з другіх районів .Єкіпіровка ,особливо воротаря таки коштує грошей ,та це таки круть !В майбутньому син таки буде пишатись Вами ,це запам*ятовується на все життя .


  • 0

#5
futbolfans

futbolfans

    Авторитет

    • Сообщений 6528
  • Имя:Володимир
  • Город:Київ
  • Авто:1.5
  •  
  • Регистрация: 14.01.2014

Опубликовано 12 Февраль 2017 - 22:30

Розумію,що 99% хокей-це не потрібно,не цікаво,не наразі,не в тренді,по барабану
Не соглашусь .

В хоккей играют настоящие мужчины(с) , и их не мало  :sm17_2: И даже в наше время  :smile44: Очень люблю хоккей , и сам даже иногда играю ( болят ноги ) :ac: Собирается правда компания , с которой играл ещё в глубоком детстве . Очень мало молодых ребят выходит , но есть и такие  :sm17_2:


  • 0

#6
Юстас

Юстас

    кризис менеджер

    • Сообщений 27400
  • Имя:Андрей
  • Город:Киев,ул.Майорова
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  
  • Регистрация: 06.09.2011

Опубликовано 13 Февраль 2017 - 08:49

Очень люблю хоккей , и сам даже иногда играю

 

Не забуваєм здавати явки,адреси,паролі.

Де граєм,з ким,в який час.Дивишся-народ і потягнеться...

 


  • 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.


#7
GORAN

GORAN

    Авторитет

    • Сообщений 88888
  • Имя:Андрій
  • Город:Київ
  •  
  • Регистрация: 09.01.2008

Опубликовано 02 Март 2017 - 08:09

О!
А чого не в спортивному розділі?

Ми грали на льодовому стадіоні.
Трохи не зручно, бо перестинаємся з тими, що катаються просто по колу. Але відвести душу можна. :)

Ще знаю, що грають на крижинці (Дарниця). Там сезон ще досі відкритий.

P.S.: може таки перенесемо в "спорт"?
Размещенное изображение

#8
Юстас

Юстас

    кризис менеджер

    • Сообщений 27400
  • Имя:Андрей
  • Город:Киев,ул.Майорова
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  
  • Регистрация: 06.09.2011

Опубликовано 02 Март 2017 - 10:38

може таки перенесемо в "спорт"?

Треба залишати тут.Як альтернативу "тюленячому" відпочинку  на пляжах Баварро в Пунто Кана... :sm13_:


  • 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.


#9
Ugeen_K

Ugeen_K

    Das Reich Ukraine

    • Сообщений 10228
  • Возраст: 50
  • Имя:Євгеній
  • Город:То є Львів
  • Авто:Ford,Chevrolet,Dacia,Citro на решта нема категорії
  •  
  • Регистрация: 02.07.2007

Опубликовано 02 Март 2017 - 14:39

Юстас,"тюленей" не трожь... Это единственная возможность 2 недели ничего не делать и ничего не решать в году...

"обсешн" типа.. 


Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди.  Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)

Слава Україні!!!

pyan_2010.png

Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .


#10
GORAN

GORAN

    Авторитет

    • Сообщений 88888
  • Имя:Андрій
  • Город:Київ
  •  
  • Регистрация: 09.01.2008

Опубликовано 09 Март 2017 - 21:15

Якщо треба щось докупити для хокею, то раджу поквапитись - в спортмастері гарні знижки на ковзани, ключки, шайби, краги...
Размещенное изображение

#11
Юстас

Юстас

    кризис менеджер

    • Сообщений 27400
  • Имя:Андрей
  • Город:Киев,ул.Майорова
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  
  • Регистрация: 06.09.2011

Опубликовано 21 Январь 2018 - 18:11

Вчора були лижні перегони по Пуще-Водицькому лісі...А сьогодні...

Поїхали з Сашком на теорію в його ДЮСШОР "Оболонь",що знаходиться в затоці "Собаче Гирло".

Тренери провели теорію,а потому...

Народ всунув лапи в ковзани і почалося справжнє рубалово.Поділилися на дві команди. В перемішку тренери та вихованці.Мені виділили ковзани директора яхт клубу...,клюшка теж знайшлась...І лід закипів.Пограли-просто шикардосно.Більшість народу в ковзанах.Весь час атаки то на одні,то на інші ворота...Одним словом-втома в насолоду.

Фотго приліплю,хоча вона і малоінформативна та не відповідає накалу страстей)Не було коли знімати-клацнув на бігу до льодового майданчика)

2cpopxs51yrel2v8rlzjlhoxq.jpg


  • 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.


#12
Шусман

Шусман

    добрейшей души человек

    • Сообщений 16932
  • Возраст: 58
  • Имя:Игорь
  • Город:Киев пригород
  • Авто:Нексия
  •  
  • Регистрация: 19.06.2011

Опубликовано 21 Январь 2018 - 22:54

 На следующие выходные и свои коньки достану . 


  • 0
Реклама в подписи запрещена

#13
futbolfans

futbolfans

    Авторитет

    • Сообщений 6528
  • Имя:Володимир
  • Город:Київ
  • Авто:1.5
  •  
  • Регистрация: 14.01.2014

Опубликовано 21 Январь 2018 - 23:47

Юстас,Если будет мороз и лёд , хотел бы подскочить и сразится с вами в хоккей . Можно ?  


Только не в курсе где это

"Собаче Гирло".
:smile44:  :blush:

Вчора були лижні перегони по Пуще-Водицькому лісі...А сьогодні...

Поїхали з Сашком на теорію в його ДЮСШОР "Оболонь",що знаходиться в затоці "Собаче Гирло".

Тренери провели теорію,а потому...

Народ всунув лапи в ковзани і почалося справжнє рубалово.Поділилися на дві команди. В перемішку тренери та вихованці.Мені виділили ковзани директора яхт клубу...,клюшка теж знайшлась...І лід закипів.Пограли-просто шикардосно.Більшість народу в ковзанах.Весь час атаки то на одні,то на інші ворота...Одним словом-втома в насолоду.

Фотго приліплю,хоча вона і малоінформативна та не відповідає накалу страстей)Не було коли знімати-клацнув на бігу до льодового майданчика)

2cpopxs51yrel2v8rlzjlhoxq.jpg

:sm302:


  • 0

#14
Юстас

Юстас

    кризис менеджер

    • Сообщений 27400
  • Имя:Андрей
  • Город:Киев,ул.Майорова
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  
  • Регистрация: 06.09.2011

Опубликовано 22 Январь 2018 - 13:39

Юстас,Если будет мороз и лёд , хотел бы подскочить и сразится с вами в хоккей . Можно ?  

Чого ж це можна???Нужна!!! :sm302:

 

Це вул.Прирічна 30 Яхт-клуб "Оболонь".Дітей,дружин,чай) брати з собою обов'язково.Ковзани клюшки само собою.

Там парні рєзві бігають-чуба погрієш) 


  • 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.


#15
GORAN

GORAN

    Авторитет

    • Сообщений 88888
  • Имя:Андрій
  • Город:Київ
  •  
  • Регистрация: 09.01.2008

Опубликовано 22 Январь 2018 - 15:43

Чого ж це можна???Нужна!!! :sm302:

Це вул.Прирічна 30 Яхт-клуб "Оболонь".Дітей,дружин,чай) брати з собою обов'язково.Ковзани клюшки само собою.
Там парні рєзві бігають-чуба погрієш)

Я би також приєднався!
Телефон твій маю, на коли збори попередньо?
Размещенное изображение

#16
futbolfans

futbolfans

    Авторитет

    • Сообщений 6528
  • Имя:Володимир
  • Город:Київ
  • Авто:1.5
  •  
  • Регистрация: 14.01.2014

Опубликовано 22 Январь 2018 - 15:50

Да. Интересует на который час ? Малой в субботу на танцы ходит , но может и пропустит.
Нужно время узнать
  • 0

#17
трой

трой

    Авторитет

    • Сообщений 14792
  • Возраст: 52
  • Имя:трой
  • Город:харьков
  • Авто:HONDA Pilot, 3.5, 257 л.с.
    Range Rover Sport, 2014г,
    5л - 510л.с.
  •  
  • Регистрация: 16.02.2010

Опубликовано 22 Январь 2018 - 19:18

ну фсё, собирайте команду - выезжаю

играем на пиво


  • 0

 У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...


#18
Юстас

Юстас

    кризис менеджер

    • Сообщений 27400
  • Имя:Андрей
  • Город:Киев,ул.Майорова
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  
  • Регистрация: 06.09.2011

Опубликовано 22 Январь 2018 - 23:07

GORAN,futbolfans, трой,

В 11:00 теорія.

О 12:00,починаєм)

 

Попередньо в неділю-відлига) 


  • 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.


#19
futbolfans

futbolfans

    Авторитет

    • Сообщений 6528
  • Имя:Володимир
  • Город:Київ
  • Авто:1.5
  •  
  • Регистрация: 14.01.2014

Опубликовано 22 Январь 2018 - 23:10

Буду стараться приехать  :sm17_2:


  • 0

#20
Юстас

Юстас

    кризис менеджер

    • Сообщений 27400
  • Имя:Андрей
  • Город:Киев,ул.Майорова
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  
  • Регистрация: 06.09.2011

Опубликовано 23 Январь 2018 - 09:29

Буду стараться приехать  :sm17_2:

Яке там "буду стараться"???Ти не можеш підвести атакувальну трійку!Щоб був обов'язково!... :sm13_:

Козака свого теж бери! :ad_new:


  • 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.


#21
Маленькая Омега

Маленькая Омега

    Авторитет

    • Сообщений 950
  • Имя:Игорь
  • Авто:Опель Астра Н
  •  
  • Регистрация: 29.06.2016

Опубликовано 23 Январь 2018 - 10:07

О.... ковзани з цвяха зняти чи шо)


  • 0

#22
М.Е.А

М.Е.А

    Хрещений батько.

    • Сообщений 1226
  • Возраст: 38
  • Имя:ЕВГЕНИЙ
  • Город:КиЙов
  • Авто:Оозитный
  •  
  • Регистрация: 08.07.2010

Опубликовано 23 Январь 2018 - 10:08

Круто, я тоже игранул в хоккей)) 



Можно было бы на море поиграть, там места много и лед ровный))


  • 0
Дар речи дан всем, душевная мудрость не многим.

#23
трой

трой

    Авторитет

    • Сообщений 14792
  • Возраст: 52
  • Имя:трой
  • Город:харьков
  • Авто:HONDA Pilot, 3.5, 257 л.с.
    Range Rover Sport, 2014г,
    5л - 510л.с.
  •  
  • Регистрация: 16.02.2010

Опубликовано 23 Январь 2018 - 11:08

шота смотрю на ту картинку и кажись лёд там совсем не того...)


  • 0

 У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...


#24
Юстас

Юстас

    кризис менеджер

    • Сообщений 27400
  • Имя:Андрей
  • Город:Киев,ул.Майорова
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  
  • Регистрация: 06.09.2011

Опубликовано 23 Январь 2018 - 13:35

трой,

Не того кольору?) 


  • 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.


#25
трой

трой

    Авторитет

    • Сообщений 14792
  • Возраст: 52
  • Имя:трой
  • Город:харьков
  • Авто:HONDA Pilot, 3.5, 257 л.с.
    Range Rover Sport, 2014г,
    5л - 510л.с.
  •  
  • Регистрация: 16.02.2010

Опубликовано 23 Январь 2018 - 13:38

трой,

Не того кольору?) 

та фих с тем кольором)

одни бугры)

у нас в дворце спорта машины ровняют аки зеркало - играть приятно


  • 0

 У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...


#26
Юстас

Юстас

    кризис менеджер

    • Сообщений 27400
  • Имя:Андрей
  • Город:Киев,ул.Майорова
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  
  • Регистрация: 06.09.2011

Опубликовано 23 Январь 2018 - 16:56

та фих с тем кольором)

одни бугры)

у нас в дворце спорта машины ровняют аки зеркало - играть приятно

Нормальний там лід-без бугрів.Ти в суботу в мене зупинишся?)Чи ти прям з Харкова Інтерсіті-на матч?)

Я вчора малосол з щуки/судака/окуня зробив...,подумай)


Изменено: Юстас, 23 Январь 2018 - 16:57

  • 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.


#27
futbolfans

futbolfans

    Авторитет

    • Сообщений 6528
  • Имя:Володимир
  • Город:Київ
  • Авто:1.5
  •  
  • Регистрация: 14.01.2014

Опубликовано 23 Январь 2018 - 18:29

Парни. Может кто подскажет где взять и от чего, или у кого то есть хорошая верёвка что бы шнуровать коньки. Я не смог нихт найти ,и у меня бельевой шнур , но его нормально не затянеш. Розпускается.
  • 0

#28
GORAN

GORAN

    Авторитет

    • Сообщений 88888
  • Имя:Андрій
  • Город:Київ
  •  
  • Регистрация: 09.01.2008

Опубликовано 23 Январь 2018 - 20:30

Парни. Может кто подскажет где взять и от чего, или у кого то есть хорошая верёвка что бы шнуровать коньки. Я не смог нихт найти ,и у меня бельевой шнур , но его нормально не затянеш. Розпускается.

Я купував у спортмастері, але вони гівняні виявилися (( перетираються дкже швидко.
Теж зараз шукаю щось пристойне.

Зараз придбав би рідні від salvo, капронові. Та де їх взяти...
Размещенное изображение

#29
futbolfans

futbolfans

    Авторитет

    • Сообщений 6528
  • Имя:Володимир
  • Город:Київ
  • Авто:1.5
  •  
  • Регистрация: 14.01.2014

Опубликовано 23 Январь 2018 - 20:58

Как раз на Сальво и ищу  :smile44:  :sm13_: За наводку спс . Нужно заехать будет .


  • 0

#30
трой

трой

    Авторитет

    • Сообщений 14792
  • Возраст: 52
  • Имя:трой
  • Город:харьков
  • Авто:HONDA Pilot, 3.5, 257 л.с.
    Range Rover Sport, 2014г,
    5л - 510л.с.
  •  
  • Регистрация: 16.02.2010

Опубликовано 23 Январь 2018 - 21:35

Нормальний там лід-без бугрів.Ти в суботу в мене зупинишся?)Чи ти прям з Харкова Інтерсіті-на матч?)

Я вчора малосол з щуки/судака/окуня зробив...,подумай)

от жеш искуситель ))


  • 0

 У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...


#31
Юстас

Юстас

    кризис менеджер

    • Сообщений 27400
  • Имя:Андрей
  • Город:Киев,ул.Майорова
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  
  • Регистрация: 06.09.2011

Опубликовано 23 Январь 2018 - 22:34

futbolfans,GORAN,

Я малому будь які вервечки на парусну снарягу знаходив в Епіцентрі)


  • 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.


#32
MKS

MKS

    Завсегдатай

    • Сообщений 81
  • Возраст: 45
  • Имя:Максим
  • Город:Киев
  • Авто:Vectra A' 90
  •  
  • Регистрация: 08.04.2011

Опубликовано 23 Январь 2018 - 22:51

Как раз на Сальво и ищу :smile44: :sm13_: За наводку спс . Нужно заехать будет .

На катке Оболонь Гавро 4, каток Атек на святошино можно купить шнурки для коньков. В стоковых Адидас как то были, сейчас не скажу, небыл давно.
Не уловил где катаетесь.

Отправлено с моего Letv X501 через Tapatalk

Изменено: MKS, 23 Январь 2018 - 22:54

  • 0
Реклама в подписи запрещена

#33
futbolfans

futbolfans

    Авторитет

    • Сообщений 6528
  • Имя:Володимир
  • Город:Київ
  • Авто:1.5
  •  
  • Регистрация: 14.01.2014

Опубликовано 23 Январь 2018 - 23:07

Не уловил где катаетесь.
Только собираемся :smile44:

 

futbolfans,GORAN,

Я малому будь які вервечки на парусну снарягу знаходив в Епіцентрі)

Нема там . И на Юности нема  :smile44:  :sm17_2:

Зайду в Спортмастер 


  • 0

#34
трой

трой

    Авторитет

    • Сообщений 14792
  • Возраст: 52
  • Имя:трой
  • Город:харьков
  • Авто:HONDA Pilot, 3.5, 257 л.с.
    Range Rover Sport, 2014г,
    5л - 510л.с.
  •  
  • Регистрация: 16.02.2010

Опубликовано 24 Январь 2018 - 01:38

Как раз на Сальво и ищу  :smile44:  :sm13_:

как вы в них играете - х.з.))



Байер - весч


  • 0

 У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...


#35
futbolfans

futbolfans

    Авторитет

    • Сообщений 6528
  • Имя:Володимир
  • Город:Київ
  • Авто:1.5
  •  
  • Регистрация: 14.01.2014

Опубликовано 24 Январь 2018 - 08:32

Байер - весч
Брал у товарища Байер . Хз .Мне в  Сальво 43р.  удобней  :smile44: Может ещё и потому что Байер не наточены были :sm13_:
  • 0




2 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых