продано ----
Изменено: canuk, 01 Апрель 2018 - 15:41
Опубликовано 22 Октябрь 2017 - 13:58
Изменено: canuk, 22 Октябрь 2017 - 13:59
Опубликовано 22 Октябрь 2017 - 14:33
чьо ржеш старий? На різному дрібязку для баб можна завжди нормально заробляти, це те що завжди купують і накрутки там по 200% просто цим треба займатись і розбиратись в цьому, ти і я мабуть непотянем, різницю між шаровою опорою і хрестовиною я знаю, а в кльових стразіках не шарю.
Опубликовано 23 Октябрь 2017 - 07:26
ти спочатку догониа за старого по лбу получишь!!!!
![]()
я звичайно хочу вірити в твій бізнес, але життева практика свідчить що якщо бізнес налаштований і дохідний -його ніхто не продає, передають родичам/близьким, або наймають людину для його ведення, з десчтки в рік можна половину віддати на зарплату, хай хтось займається, сенс продавати?Мірик, правильно пишеш, так і є, щоб розбиратись надто багато не потрібно, все розкажу, покажу
Опубликовано 23 Октябрь 2017 - 08:49
я звичайно хочу вірити в твій бізнес, але життева практика свідчить що якщо бізнес налаштований і дохідний -його ніхто не продає, передають родичам/близьким, або наймають людину для його ведення, з десчтки в рік можна половину віддати на зарплату, хай хтось займається, сенс продавати?
так то дохід, не плутаємо дохід/ прибуток. А смисл продавати описав у стартовому топіку, про підтвердження дохідності маю всю історію замовлень через сайт + за останні місяці накладні з нової пошти
Опубликовано 23 Октябрь 2017 - 09:15
так то дохід, не плутаємо дохід/ прибуток. А смисл продавати описав у стартовому топіку, про підтвердження дохідності маю всю історію замовлень через сайт + за останні місяці накладні з нової пошти
То есть доход 250 тысяч расход 240 тысяч и имеем прибыль 10 тысяч и стоит этот бизнес 260 тысяч. У вас за два года 5 отзывов, зная дам каждая бы делала селфи и красовалось бы вашими изделиями. Крупный проект или авто извините, как то попахивает.
Опубликовано 23 Октябрь 2017 - 09:26
То есть доход 250 тысяч расход 240 тысяч и имеем прибыль 10 тысяч и стоит этот бизнес 260 тысяч. У вас за два года 5 отзывов, зная дам каждая бы делала селфи и красовалось бы вашими изделиями. Крупный проект или авто извините, как то попахивает.
з чого ти взяв що витрат 240 тис ? Річний прибуток 142 тис. Накрутка 200% Але є багато позицій при закупці 40-60 грн в продажі 450 грн.- також легко можу доказати при особистій зустрічі. А відгуків було дуже багато, але вони були підв'язані на VK, які як ми знаємо закрили, відповідно не підтягуються на сайт, можу показати відгуки з VK. Щодо обміну на авто, авто легше продати, тому як варіант можливий такий обмін. Тебе цікавить покупка?, то задавай правильні питання. Чи так язика почесати, якщо друге, прошу не гадити в темі.
Не шукайте підколу, там де його немає, все прозоро, запевняю. Даю скрін останніх замовлень, всі замовлення збережені з моменту запуску сайту. Хто придбає, отримає місячну підтримку по будь якому питанню, що стосується бізнесу, цього буде достатньо щоб зрозуміти всі процеси на 100% Хто шукає чим додатково зайнятись або для дружини в декреті- гарний варіант.
Изменено: canuk, 23 Октябрь 2017 - 09:52
Опубликовано 02 Декабрь 2017 - 09:25
Опубликовано 02 Декабрь 2017 - 16:03
Чому ж, товарних залишків на 5000 дол, читаємо вікі що таке дохідПрикольный бизнес, но цена анриал за просто сайт/инстаграм с подписчиками и это без остатков товара)
Имхо, но цена не больше 4-5 куе, т.к.за 1 куе можно сделать сайт на котором будет мобильная версия, а не как сейчас + на остальные деньги запустить рекламу в инстаграм/фейсбук/вк и за пару месяцев выйти на такое количество подписчиков)
Зы: и не стоит в шапке темы писать доход 250 тысяч, это оборот магазина)))
Тебе правда цікавить? Я пізніш виложу, з моба не зручно.Сайт никакой.
Приложите скрин статистики. И скрин конверсии.
Изменено: canuk, 02 Декабрь 2017 - 16:07
Продам
Базар →
Разное (куплю / продам) →
Прочее →
Нові кросівки Adidas Runfalcon 3.0 HQ3789 42 43 44 45 46 Оригінал з СШААвтор: BRABUS9999 • Дата: 08 Май 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Прочее →
Кроссовки Puma Nike Saucony Reebok США Оригиналоригинальні , нові кросівки зі штатів. Автор: brain22 • Дата: 06 Май 2025 ![]() |
|
||
Продам
Базар →
Прочее →
Нові чоловічі кросівки Adidas OZMILLEN Оригінал з США!Автор: BRABUS9999 • Дата: 04 Май 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Прочее →
Нові жіночі кросівки Adidas Grand Court Alpha Оригінал Розпродаж!Автор: BRABUS9999 • Дата: 02 Май 2025 |
|
||
Продам
Базар →
Прочее →
Пр Кроссовки Adidas Running Сша Оригиналсуперскі кросівки зі штатів Автор: brain22 • Дата: 27 Апрель 2025 ![]() |
|
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых