Да,за такие деньги бюджетник отличный,хотя его можно и дешевле купить.
и где дешевле чем 3150? я только за то чтоб дешевле!)))
Опубликовано 06 Ноябрь 2019 - 09:57
За 3600, якщо влаштовує роздільна здатність екрану 720p, я б краще Моторолу E чи G-серії (навіть Play) від п'ятого покоління і новіше на ОЛХ купив, без гарантії, можна американця чи "китайця", нову звичайно. Вона все одно, навіть сучасна зроблена під патронатом Леново, довше прослужить, ніж майже будь-який з цих Редмі. Якщо друга сімка не потрібна - краще американця, бо у китайських замість чистого Андроїду оболонка від Леново. На Снапдрагоні або Ексиносі. На МТК не треба брати, але їх і небагато, "американців" на МТК взагалі немає, переважно "європейці". У деяких з них все ще зберігся такий артефакт, як змінна батарея.
Будь що Z-серії на ОЛХ або у магазинчиках типу Нофелету з високою вірогідністю буде рефом, хоча на е-беї на зетки різних поколінь (особливо якщо версія Плей) такі ціни є.
Опубликовано 06 Ноябрь 2019 - 21:29
Опубликовано 08 Ноябрь 2019 - 14:15
Xiaomi Redmi Note 7
Є нюанси.
І це не зовсім типово для більшості смартфонів - це таки косяк. Цей, наприклад, нормальний:
Аналогічна до Redmi Note 7 міцність, на жаль, і у HTC U11, який я збирався замовити з ебею за 142 долари.
Причому, ситуація зовсім не вигадана - сучасні смартфони, враховуючи їх розмір, таки повинні бути стійкими до згинання у кишені джинсів.
Опубликовано 08 Ноябрь 2019 - 14:57
який я збирався замовити
чесно кажучи, не знаю хто навмисно так буде знущатись з приладом
нагадало мені мого колегу, він коли шукає собі смартфона, завжди находить якийсь недолік (то камера робить не такі гарні фото як у айфона, та акумулятор невеликий, то андроїд не останній, то ще щось) та відмовляється від придбання, вже не перший рік ходить зі службовим кнопковим телефоном
Опубликовано 08 Ноябрь 2019 - 15:13
Что по чем? ))В семье появился Xiaomi Redmi Note 7 6/64GB, на NFC китайцы сэкономили конечно, но в остальном очень зачетный самолет, и по живучести и по фунцианалу и реакции девайса.
bzhasso, правд он чуть не в твоем прайсе выходит пока
Опубликовано 08 Ноябрь 2019 - 15:59
еще сморю на Motorola Moto E5 Plus 5/32 5000 мАч - 3200 грн в розетке , неплохой вроде девайс
Опубликовано 08 Ноябрь 2019 - 16:52
Ты его поклацай тот голый Андроид сначала,может и не захочиш его брать. Лично мне MIUI нравится больше.
Бери Redmi 7, лучше варианта всё равно не найдёшь.
аргументы?)) управление жестами? регулировка температуры подсветки? что еще - я посмотрел с десяток обзоров -х.з. отличия не очень существенные.
короч не стесняйся просвети
Опубликовано 08 Ноябрь 2019 - 21:40
чесно кажучи, не знаю хто навмисно так буде знущатись з приладом
Ти ніколи не бачив трохи зігнуті в кишені смартфони? Я до цього року також не бачив, хоча чув у свій час, що у Айфона 6 були з цим проблеми. А у цьому році бачив вже декілька, зокрема Хуавей П8 лайт 2017 - не найгірший телефон не найгіршого виробника.
У МІУІ мерзотного вигляду іконки, ще гірше хуавеївських. Звичайно, можна замінити якимось айкон паком з маркету, але їх вибір, як не дивно, також не дуже гарний - варіантів багато, а не вирвіглазгних дуже мало.
Опубликовано 08 Ноябрь 2019 - 22:31
Это не правда,никакой рекламы нет.Реклама вш ита в сайт Опель клуба.Но говорят что в оболочку вшита реклама, это правда?
У МІУІ мерзотного вигляду іконки, ще гірше хуавеївських.
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 11 Ноябрь 2019 - 13:12
Вот только Моторола как телефон умерла и доживает свои последние дни,а "китайцы" себя отлично чувствуют,и народ их раскупает,как горячие пирожки.
Моторола після всіх численних скорочень персоналу, які її добряче підкосили, все ще має КБ в Чикаго, в якому розробляються більшість її моделей (крім жахіття типу Moto C, ребрендингового Lenovo, випущеного під назвою Moto M, та декількох інших, присутність яких на ринку була несуттєвою). Звичайно, обмежене фінанасування негативно відбивається на тестуванні Моторол і косяки досить вірогідні. При цьому навіть дивно, що за багато років двома відверто невдалими Моторолами американської розробки були тільки G4 i G4 Plus. Невдалими, звичайно, за американськими мірками, до яких Сяомі ще років п'ять лізти, якщо будуть старанно працювати. У Сяомі вже з'явилося своє КБ? Чи вони продовжують замовляти свої моделі на різних дрібних китайських ODM-помойках, не рахуючи Hi-P, яка серед них є відносно пристойним виробником? А, ти не знаєш, що КБ не було.
Те, що народ купує китайське гівно, говорить виключно про бажання народу купувати відносно потужні смартфони дешево, а не про те, що вони хороші. За незначним виключенням.
Да они такие же как и у Моторолы.
Ні. У Мотороли чистий Андроїд і звичайні іконки від розробників конкретних програм, а не спотворені китайськими уявленнями про прекрасне.
Опубликовано 11 Ноябрь 2019 - 18:24
что бы разобраться в массе производимого надо быть экспертом наверное.
Там нічого складного немає. Питання в тому, що з нього не помре своєю смертю хоча б за два роки. І тут я на Сяомі поставив би не в першу чергу, хоча і у них є досить вдалі моделі (це, ясна річ, виявилося вже після того, як ці моделі перестали продавати, але це у всіх так). "Нє жильци" є у будь-якої марки, просто у когось таких 10-15% модельного ряду, а у когось 60 і більше. Сяомі, звичайно, не 60, але й про високу якість розробки говорити, переважно, не доводиться.
Опубликовано 11 Ноябрь 2019 - 18:42
Там нічого складного немає. Питання в тому, що з нього не помре своєю смертю хоча б за два роки. І тут я на Сяомі поставив би не в першу чергу, хоча і у них є досить вдалі моделі (це, ясна річ, виявилося вже після того, як ці моделі перестали продавати, але це у всіх так). "Нє жильци" є у будь-якої марки, просто у когось таких 10-15% модельного ряду, а у когось 60 і більше. Сяомі, звичайно, не 60, але й про високу якість розробки говорити, переважно, не доводиться.
надо открывать тему с ведением статистики ;)
мне мой телефон в принципе норм но оперативы не хватает и хочется фуллейчьди экран и камеру повеселее))
Опубликовано 20 Январь 2020 - 14:50
Huawei P30 Lite
Смотрел в его сторону...ну такое, середняк, без особо сильных и слабых сторон.
Oppo A9 2020
Не знаю что за зверь, но оппо развивается, ему можно доверять.
Хотя для интереса глянул, да, разрешение не айс. Но зато батарея суток 2-3 должна выдерживать.
Опубликовано 20 Январь 2020 - 14:58
Памагите Huawei P30 Lite либо Oppo A9 2020То одвічна боротьба між кіріном та снєпом.
Обидві фірми мають свої плюси та мінуси.
Певно яби вибрав трохе оверпрайс телефон (вже купив але на980 і чекаю на приїзд 990)
ОППО виграє трохи процом та акумом, але не знаю як в них з оптимізацією ПЗ.
Перед покупкою бажано потримай телефон в руках а не тількі користуйся відгуками.
Так само можно покурити 4пда ОППО та Хуавей
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 20 Январь 2020 - 15:14
Та на 4пда все не осилил читать. Для себя Оппо впервые встретил в магазе. Хуавей более на слуху...
Мой Сямои упал-разбился поганец, в принципе еще годик думал с ним походить. Так что стою перед фактом и юзаю Нокию N73, тот есчо флагманн.....
Изменено: Evgen36, 20 Январь 2020 - 15:17
Опубликовано 20 Январь 2020 - 18:13
Опубликовано 20 Январь 2020 - 20:51
подозреваю что 8проЭто что ещё за аппарат такой?
пусть радует.итоге наткнулся на Редми 8 Турбо. Взял его, будем посмотреть шо за зверь.
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Опубликовано 20 Январь 2020 - 21:59
Изменено: Ugeen_K, 20 Январь 2020 - 22:00
Слава Україні!!!
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых