Та нормальні, в неї нема супер задач, а так все швидше і яскравіше, едине шо я не розумію, це косяк, чи така фішка, при вимиканні кнопкою з тривалим натисканням, вмикаеться сторінка Геміні, меню вкл, чи перезагрузка, вмикаеться одночасним натисканням викл, і кнопки гучості +
Можливо, у налаштуваннях додатку Гугл на телефоні треба шукати де це перепризначається. Або самого Джеміні. Бо Джеміні замінив Гугл Асистент на тих телефонах, де він підтримувався у повному обсязі і у тих мовних пакетах, де це було можливо (півроку назад українська не підтримувалася). Можливо, навіть треба повернутися з Джеміні на Гугл Асистент як додаток за замовчуванням для голосового керування телефоном.
Вангую шо це якісь повернення з різних причин не пов'язаних з глобальними поломками, шось комусь не сподобалось, чи отримав не те на шо розраховував, чисто моя думка, підтвежень не маю
Моє головне побоювання стосовно телефону було, що там може бути операторське блокування. У смартфонів для китайського і індійського ринків інколи через півроку блокується телефонна частина і вони стають фактично планшетами. У американських операторів навпаки, якщо телефон активований більше як півроку назад у правильній мережі, то після цього можна подати запит на зняття операторського локу. Як у європейських операторів не знаю.