Нормальная камера )
Оскільки камера у тебе не ви пріоритеті, я сподіваюся, що з мого боку не буде неввічливо сказати, що камера там ні о чом від слова зовсім порівняно з будь-яким Редмі Ноут 14 серії. Просто матриця в два рази менша, фізика є фізика. І алгоритми обробки фото у Мотороли, які я у свій час так любив за натуральність відображення і відсутність перешарпу о одного боку і мила з іншого, залишилися класними тільки у ціновому діапазоні набагато вище середнього. А Сяомі досить давно один з лідерів за алгоритмами також, хоча я у свій час дуже скептично до них ставився.
як камера у моторолли, норм?[/font][/size][/font][/color]
Просто подивися на GSMArena у характеристиках розмір матриці телефону, який тебе цікавить. Якщо він 1/1.95" і більше - камера МОЖЕ бути хорошою (а може і не бути, якщо накосячено з алгоритмами обробки чи оптикою). Якщо менша (на практиці це 1/2.5-1/3.06", не забувай що це дріб) - камера НЕ МОЖЕ бути хорошою за визначенням. До речі, подивися на розміри матриць у фронтальних і додаткових камер, буде цікаво.
І я це кажу, маючи у своєму Пікселі 2 камеру 1/2.55", яка по-своєму прекрасна (бо обчислювальна фотографія Гугла), але високу деталізацію з неї витягти неможливо з-за очевидних обмежень і зйомка в темноті у нього також гірша за хороші сучасні не дуже дорогі телефони з великою матрицею - просто менше світла потрапляє на матрицю і все, чудес не буває, не допоможе ні обчислювальна фотографія, ні оптична стабілізація. Приблизно аналогічна історія з Айфоном 11, який мав таку ж камеру, тільки з Епплівськими алгоритмами, яка також знімала непогано, але з тими ж натяжками.
встал вопрос о подарке. Либо 16 про макс либо самсунг S25 ультра......повникал поверхностно. если коротко почти идентичны, дело вкуса ну и привычки к ос......но если вникать в детали там можно голову сломать, обычному пересичному
А на якій ОС у неї (це ж дама?) був попередній телефону? Якщо іОС, то я б сказав, без варіантів. Тільки я взяв би 15, а не 16. Вартої уваги різниці, з моєї точки зору, немає. У Самсунгів ще й, за рідкісним виключенням, ШИМ кінський (конкретно S25 серією не цікавився, але нічого від неї у цьому плані не чекаю) - воно для очей не треба зовсім.