Нормальний колір. Яскравий.))
если я скажу, что мне нравится то шо? заплюете? идите все ....в лес![]()
Опубликовано 25 Октябрь 2025 - 12:04
Найбільш переоцінений на сьогодні телефон. Посередні характеристики за ціною топових телефонів.
ну я читав, що власний процесор слабший у порівнянні зі снепдрегон від самсунга. хоча для мене мав би підійти, в ігри не на тел не граю ))
важко щось знайти, що було б не страшненьке і не лопата
піксель зараз +- за ціну с25 ультра. от і в роздумах... хоча самсунг не подобається розмірами та трошки страшний
Опубликовано 27 Октябрь 2025 - 10:00
В мене телефони служать довго і нудно, тому вибираю щось на довгий час - років 5 як мінімум.
Теперішній с10 вже майже 7 років і ще цілком задовільняє, тіки от батарея почала активно розряджатися. Тому хз що то взяти...
Хочеш Піксель - подивися на 9 Про (з міркувань ціни при не принциповій різниці у всьому іншому).
Я, як щасливий власник Пікселя 2 (2017 модельного року і 18 фізичного року випуску), дивлюся на 7 Про (з-за ціни, звичайно, так-то я і проти новіших нічого не маю). 8 серія вважається не дуже вдалою. У Про-версій кращі екрани, а у старіших моделей менша різниця в ціні з не-Про.
Стосовно Сяомі, це була слушна порада. Порівняно з S10, Сяомі 14Т (не Ноут, не Редмі) буде літак і загалом дуже хороший відносно компактний смарт. На Аліекспресі коштує неповних 300 баксів (бо вже є 15Т, який насправді суттєво гірший). Якщо його можна взяти тут до 350 баксів або навіть євро - має сенс. 14Т Про дорожчий на більше ніж 100 баксів, але я б не сказав, що настільки ж кращий. Т - це напівфлагмани, на відміну від Сяомі без Т після цифри. Знову таки, про Редмі взагалі не йдеться зараз - це хороші телефони, але простіші.
Опубликовано 27 Октябрь 2025 - 15:56
Опубликовано 27 Октябрь 2025 - 18:16
Є така модель Росо F7 - це зараз мабуть самий кращий варіант за 350€.
Віртуальний датчик наближення, камери для середнього цінового діапазону. Якщо у пріоритеті саме процесор і датчик не буде бісити - можна.
F7 Pro, F7 Ultra i F6 Pro - інша річ, я б за хорошою ціною взяв, будь-який з трьох. Ціна, звичайно, найбільш жирна на Ф6 Про, але тільки на Аліекспресі.
З дешевших - Redmi Note 13 Pro Plus (і саме Про Плюс, ніякий інший, і 13, не 14) я б також розглядав, але процесор вже без запасу потужності, зате вже буває у межах 200 євро (якщо взагалі вдасться знайти, бо моделі більше року) і камери хороші.
Заради цікавості глянув в магазині на сяомі 15, т, ультра. Ультра візуально - це взагалі жах. Китайських "Китайців" не розглядаю взагалі
Естетично жах? Корпус? Чи полистав і візуально не подобається оболонка?
Стосовно Самсунгів: варто почитати що таке російською ШИМ (англійською PWM). Якщо наявність значного блимання екрану (не те саме, але певним чином пов'язане) не турбує - Самсунги брати можна. Якщо турбує (є дискомфорт для очей або підвищена втомлюваність якщо читати з екрану більше ніж півгодини підряд) - переважна більшість Самсунгів з Амолед дисплеєм (тобто включно з флагманами) це має і таким людям не підходить. А людей з підвищеною чутливістю до ШИМ орієнтовно 25%, хоча насправді ще багато тих, хто ніколи не жалівся, бо не знав, що воно буває.
Самсунг відмовляється визнавти це проблемою (можливо, як один з головних виробників Амолед-матриць) і робити зусилля для мінімізації цього ефекту, а китайські виробники це як правило роблять, зокрема на своїх телефонах, оснащених дисплеями виробництва Самсунг. Тому я до Самсунгів і Пікселів не-Про (у них з цим також, як правило, погано) відношуся обережно.
У мого Пікселя, між іншим, це є і я це інколи відчуваю, хоча у мене ця чутливість дуже мало виражена. Але як приліжковий пристрій я використовую свій другий телефон (у мене він все одно є для ще двох сімок).
Опубликовано 27 Октябрь 2025 - 19:37
Китайських "Китайців" не розглядаю взагалі
А я подумую над якимось китайським флагманом). Бо компакт у вигляді пікселя про уже не цікавить. Єдина його альтернатива це айфон, який я також просто не хочу.
А моєму lg v50 уже багато років і він вже досить підпорчений життям, тому зараз вибір дуже актуальний.
Хочеш Піксель - подивися на 9 Про
Якщо хочеш піксель, то можна дивитись на десятку, але через півроку
. Тоді і ціни на них впадуть якраз на теперішню різницю між 9 і 10.
Піксель не так тримає ціну як айфон)
Щойно глянув на різницю в ціні між 9 та 10 про версіями - приблизно 150 євро
В нас зараз різниця на найдешевші прошки з 128гб - десь 15тис грн, це ближче до 300 євро
Хоча я не впевнений, що сірі 9ки не виявляться б/у чи рефабами
Изменено: rogii, 27 Октябрь 2025 - 19:40
Опубликовано 27 Октябрь 2025 - 20:34
Естетично жах? Корпус? Чи полистав і візуально не подобається оболонка?
Мені, загалом, дуже не подобається загальна тенденція, де камери просто стирчать з корпуса. я розумію, що заради вдосконалення якості фоток потрібні фізично більші лінзи і тд, але це просто жах... особливо у сяомі ультра.
стосовно "ШИМ" - я хз, може і чутливий ))) але якось 7 років з s10 живемо, а перед ним був s4 - років з 5.
Якщо хочеш піксель, то можна дивитись на десятку, але через півроку
. Тоді і ціни на них впадуть якраз на теперішню різницю між 9 і 10.
Піксель не так тримає ціну як айфон)
В нас зараз різниця на найдешевші прошки з 128гб - десь 15тис грн, це ближче до 300 євро
Хоча я не впевнений, що сірі 9ки не виявляться б/у чи рефабами
зараз акція, 10 pro на 128 Гб коштує 920, а на 256 - 1000 євро.
9 pro- біля 800
Опубликовано 27 Октябрь 2025 - 20:59
От можна за 10ку на 256 вже і подумати як буде ціна як в 9ки тепер…зараз акція, 10 pro на 128 Гб коштує 920, а на 256 - 1000 євро.
Це в якій країні зараз такі ціни?10 pro на 128 Гб коштує 920, а на 256 - 1000 євро
Опубликовано 27 Октябрь 2025 - 21:02
не факт, що ще буде якась знижка на чорну п"ятницю. чомусь на пікселі ціна тримається стабільно висока. мабуть, завдяки якомусь хайпу незрозумілому...
може і варто зачекати ще місяць на якісь акції-бонуси )))
зараз є акція - самсунг при покупці s- серії дарує планшет ![]()
Німеччина
Изменено: Romich_90, 27 Октябрь 2025 - 21:03
Продам
Базар →
Разное (куплю / продам) →
Прочее →
Чехлы для телефонов и другая галантереяГалантерея из натуральной кожи Автор: omeg@ • Дата: 20 Апрель 2020 |
|
||
Регионы →
Дніпро →
Чехлы для телефоновЧехлы для телефонов из натуральной кожи Автор: omeg@ • Дата: 19 Апрель 2020 |
|
||
Продам
Базар →
Мобильные телефоны и аксессуары →
Xiaomi Redmi 7A 2/32gb 4000 mAh (Global version)Автор: Maf • Дата: 01 Ноябрь 2019 |
|
||
![]() |
Продано
Базар →
Мобильные телефоны и аксессуары →
Продам Meizu M3 Note 2sim 16gBАвтор: Stаn • Дата: 13 Февраль 2019 |
|
|
Продано
Базар →