Да...там довольно таки скоростной участок с небольшими изгибами.....сам там частенько около 100 ехаю.......теперь действительно средний ряд и медленнее от греха по дальше буду......
Земля пухом погибшим ребятам
Опубликовано 24 Июль 2019 - 08:43
До 10 років позбавлення волі засуджено водія, який здійснив смертельний наїзд на групу працівників приватної дорожньої служби "Автомагістраль"
Подія мала місце в липні минулого року поблизу с. Хлепча Васильківського району Київщини. Тоді водій автомобіля «OPEL Vectra» здійснив наїзд на групу працівників приватної дорожньої служби "Автомагістраль", внаслідок чого двоє осіб загинуло, а двоє отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.
Як було встановлено в ході досудового слідства та підтверджено під час судового розгляду, вищевказаний водій, перебуваючи за кермом автомобіля відволікся від руху, не відреагував на зміну дорожньої обстановки та наїхав на працівників дорожньої служби.
При цьому, засуджений своєї вини не визнав, шкоду потерпілим не відшкодував, натомість відчужив частину свого майна на користь третіх осіб.
За наполегливої позиції прокуратури Київської області водія визнано винним за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України та засуджено до максимальної міри покарання передбаченої санкцією статті, а саме – десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком три роки.
Вказаним вироком обвинуваченому також змінено запобіжний захід з домашнього арешту на тримання під вартою.
https://kobl.gp.gov....t=rec&id=255364
це не з клубу?
Опубликовано 26 Июль 2019 - 09:02
Вчора на столичному шосе, під шляхопроводом, біля мосту Патона було ДТП, десь об 18:10, в якому прийняло участь більше 4 авто, серед них вантажний автомобіль та 2 Опелі, Astra G у якої було щось з переднім правим колесом, у Vectra C не помітив пошкоджень, тому що він стояв у третій смузі, а я їхав по першій, ще у одного авто багажник увійшов у салон, наче без жертв
Опубликовано 03 Сентябрь 2019 - 09:56
Вчера на Патона реверсе .....https://korresponden...knulys-dva-avto
Опубликовано 03 Сентябрь 2019 - 10:06
Вчера на Патона реверсе .....https://korresponden...knulys-dva-avto
судя по видео, скорее на встречке, а не реверсе.
https://www.facebook...81007959185370/
Изменено: alex83, 03 Сентябрь 2019 - 10:06
Опубликовано 04 Сентябрь 2019 - 16:37
судя по видео, скорее на встречке, а не реверсе.
таки оба на реверс выехали
но с таким стилем вождения результат был предсказуем)
Опубликовано 09 Сентябрь 2019 - 11:35
Оба на реверсе на давно установленный красный. Один нарушал и не ожидал дерзости, второй - шашечник. Встретились 2 одиночества.
Не нарушайте грубо ПДД и думайте о других ...
Езжу там редко, но ни разу не видел красного, просто ничего не горит, поражался джигитам выскакивающим на реверс с обоих направлений, они таки встретились.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 09 Сентябрь 2019 - 14:13
Для нас что не запрещено, то разрешено.
Вот это точно не про реверс
Где видно что реверс запрещен?
В ПДД
На ділянці дороги між реверсивними світлофорами лінію 1.9 дозволяється перетинати, якщо вона розташована праворуч від водія.
При ввімкнених сигналах зеленого кольору у реверсивних світлофорах лінію 1.9 дозволяється перетинати з будь-якого боку, якщо вона поділяє смуги, по яких рух дозволено в одному напрямку.
У разі вимкнення реверсивних світлофорів водій повинен негайно перестроїтися праворуч за лінію розмітки 1.9.Лінію 1.9, що роміщена ліворуч, при вимкнених реверсивних світлофорах перетинати забороняється.
Опубликовано 09 Сентябрь 2019 - 14:54
Вот это точно не про реверс
В ПДД
Та это все понятно, я про то что если не горит красный, значит можно, сколько раз там проезжал. каждый раз по реверсу кто то ехал, может стоило зажечь красный в обе стороны, что б наверняка.
Опубликовано 09 Сентябрь 2019 - 16:07
ох и водители и знатаки ПДД тут
Вот "такие знатоки" и губят жизни свои и чужие....и это печально господа УОКовцы
Та это все понятно, я про то что если не горит красный, значит можно, сколько раз там проезжал. каждый раз по реверсу кто то ехал, может стоило зажечь красный в обе стороны, что б наверняка.
Может еще голых баб выстроить вдоль моста с плакатами Низзя?
Опубликовано 09 Сентябрь 2019 - 16:09
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
Опубликовано 09 Сентябрь 2019 - 16:13
ИМХО если на то пошло то Реверс там не работает(непонятно по какой причине)-в таком случае закатать бетонку по центру а первую полосу выделить для МТС и оперативного транспорта было бы куда более целесообразнее
И безопаснее для ВСЕХ
Кличко нам поможет
Передача с Савиком-
Богдан:Киев имеет бюджет праги-Где Прага,Виталя?
Опубликовано 09 Сентябрь 2019 - 16:42
Ну он же выделил цитату в правилах.
Ну где там "можно" ?
ох и водители и знатаки ПДД тут
![]()
Вот "такие знатоки" и губят жизни свои и чужие....и это печально господа УОКовцы
Может еще голых баб выстроить вдоль моста с плакатами Низзя?
Трындец, ирония - не не слышали, где я писал что не знаю или езжу по этой полосе?
Опубликовано 09 Сентябрь 2019 - 17:36
я про то что если не горит красный, значит можно, может стоило зажечь красный в обе стороны, что б наверняка.
Стоит всего навсего знать(повторять) ПДД и естественно соблюдать их(тем более такое грубейшее нарушение,равносильное проезду на красный свет) ИМХО
Трындец, ирония - не не слышали, где я писал что не знаю или езжу по этой полосе?
![]()
![]()
Вывод такой сделал не я один заметь
Опубликовано 09 Сентябрь 2019 - 19:47
Стоит всего навсего знать(повторять) ПДД и естественно соблюдать их(тем более такое грубейшее нарушение,равносильное проезду на красный свет) ИМХО
Вывод такой сделал не я один заметь
Может сначала нужно разобраться что я имел ввиду, прежде чем набрасываться.
Опубликовано 27 Сентябрь 2019 - 19:40
Под Киевом полицейский на Opel влетел в остановку с людьми, пьяный и на бляхах, полный набор.
https://kiev.informa...mertelnogo-dtp/
Опубликовано 09 Октябрь 2019 - 07:34
вчора ввечері, на в"їзді в село Требухів, водій сріблястої Ауді, на великій швидкості на осьовій збив двох жінок.
дві сестри.
насмерть.
молодшій 26.
жительки с. Гоголів.
Переходили дорогу по діагоналі
водій обганяв вантажівку.
Опубликовано 10 Октябрь 2019 - 09:39
не знаю
вони йшли на роботу, на нічну зміну, там навпроти чайна фабрика
пацана не арештували
був тверезий, швидкість не захмарна
а місце там погане