Якщо комусь буде цікаве Вольво 850r - знаю в кого є один екземпляр з зелено-пляшкової серії. По їзді - також ураган, може не такий як Лотус але і ціна впевнений що не така
Реклама

Продам неспешно... дорого. Клубно-форумные автомобили.Хозяйские, обслуженные авто с прозрачной историей.
Опубликовано 09 Январь 2024 - 13:11
Мабуть сюди...
Омега за 75 куо: https://auto.ria.com...a_35824894.html
- Збережень до Обраного 259
vovan8706,ну все же на 2000 дешевле чем это
https://auto.ria.com...s_35466037.html
- Збережень до Обраного 244
не, ну ладно там дісно красиві моделі. Але це... нахіба??? і ще і на мерсі та тоніровка... взагалі не дивляться як воно зі сторони.
хто ці всі люди, що зберегли до обраного
Реклама!!!
Опубликовано 09 Январь 2024 - 13:34
- Збережень до Обраного 259
- Збережень до Обраного 244
не, ну ладно там дісно красиві моделі. Але це... нахіба??? і ще і на мерсі та тоніровка... взагалі не дивляться як воно зі сторони.
хто ці всі люди, що зберегли до обраного
Так то по приколу, показати омусь, типу вована, який сюди притяг
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 09 Январь 2024 - 16:10
якшо не дивиться на цінники то мерс гарніший, як на мене, да і МЕРС мрія багатьох з дитинства)))
то ти давно катав його. лайно ще те. Це одна з найперших авто= казалося шо якщо іномарка то повинно бути багатенно місця. а там просто воно є... кліренс малий, вантажопідйомність мала- сідали втрьох сзаду і він на коленях... хоча шо там нам було- по 70кг. короче не вставив він мені. Ззовні взагалі -лапоть лаптем.
Та де вони там гарні)))
Зи: це, мабуть, була б найбільша дурість купити таку автівку...
+100
Реклама!!!
Опубликовано 09 Январь 2024 - 16:42
Зи: це, мабуть, була б найбільша дурість купити таку автівку...
Продати 3-к квартиру в Києві і можна Волчка чи Лотус Омегу придбати!
Не думаю що хтось таке на останні гроші купує.
Ззовні взагалі -лапоть лаптем.
Це ж легендарний Волчок.
Найкращий автомобіль всіх часів і народів.
Опубликовано 09 Январь 2024 - 18:47
Продати 3-к квартиру в Києві і можна Волчка чи Лотус Омегу придбати!
Не думаю що хтось таке на останні гроші купує.
Це ж легендарний Волчок.
Найкращий автомобіль всіх часів і народів.
та знаю я, но не зашел. от с500, 600. це авто. але ж ціна і авто і пального.
я брав би лотус= хоч швидко їде. але знов....за шо там ще платити.
Реклама!!!
Опубликовано 09 Январь 2024 - 21:04
Совесть?
Кто мешал поставить цену не 75к, а 80?

Е500 или укатаный 230е или 250 тди? ))короче не вставив він мені. Ззовні взагалі -лапоть лаптем.
Я лично ездил ( пару раз) на Е500 и на ( несколько месяцев ) 250 Диз.
самые приятные воспоминания ...
Имхо тут даже не то что быстрее ( хотя на МКПП такая моща это ого-го) а лимитэд эдишн от Лотус (!)Опель быстрее
Опубликовано 09 Январь 2024 - 22:40
Колись Вольво S80 продавалось з пробігом 3-5 тис км ( хоч в коментах писали більше - пофіг ) - там стан хоча б візуально був "кульок" не дивлячись на +/-15 років на той момент. Ну там було зрозуміло за що платити 25 штук - тут же люди платили 30+ за дорестайлові Вектри то чому б за таку капсулу 25 не заплатити тим більше "зараз такого не роблять". А от до цін на ці екземпляри не готовий навіть віртуально - хоча може за 10 років, не проїхавши на них і метра, можна буде ще в два рази дорожче продати
Опубликовано 09 Январь 2024 - 23:27
я брав би лотус= хоч швидко їде. але знов....за шо там ще платити.
Такі автівки купують не для того щоб їздити.
Так само як і цей: https://auto.ria.com...e_35640482.html
Опубликовано 10 Январь 2024 - 09:13
Совесть?
Е500 или укатаный 230е или 250 тди? ))
Я лично ездил ( пару раз) на Е500 и на ( несколько месяцев ) 250 Диз.
самые приятные воспоминания ...
не 500ий то точно. Ти спитав= то було в 2003 десь році. Але шо не вставив то пам"ятаю. Ти спробуй на ес500-600 . Звісно не ганяти по рядах, а просто їхати по поганій дорозі. Та і взагалі= там якось по іншому той простір весь. Коротше потрібно спробувати.
Так само як і цей: https://auto.ria.com...e_35640482.html
шота хром такий затяганий як для 36ткм. мабудь дреллю таки крутнули
Реклама!!!
Опубликовано 10 Январь 2024 - 10:16
S500 w220 был служебный ( пара поездок, не моя служебная была) не впечатлил качеством ( справедливости ради надо сказать куплен был б/у немного потрепаным, не следили за ним короче, но они не менее)не 500ий то точно. Ти спитав= то було в 2003 десь році. Але шо не вставив то пам"ятаю. Ти спробуй на ес500-600 . Звісно не ганяти по рядах, а просто їхати по поганій дорозі. Та і взагалі= там якось по іншому той простір весь. Коротше потрібно спробувати.
5литров конечно неплохо пхнут машину, сидегья с массажем , да и пневма вещь, но пока рабочая)) продали кстати тот мерс после того как пневма легла ( подмерзла) по приезду шефа в Киев 2й раз за одну зиму,
Опубликовано 10 Январь 2024 - 10:53
Мабуть сюди...
Омега за 75 куо: https://auto.ria.com...a_35824894.html
Та в чувака по любому нолік на клавіатурі залип,замість двох три їбанув
Опубликовано 10 Январь 2024 - 11:25
Та в чувака по любому нолік на клавіатурі залип,замість двох три їбанув
Дешевле всеравно нету.
Конкуренты продают дороже.
Созданные для поганять.
Но повороты проходит посредственно. По сравнению с конкурентами на НордШляйфе.
Неуправляемый Кирпич.
Опубликовано 10 Январь 2024 - 20:27
S500 w220 был служебный ( пара поездок, не моя служебная была) не впечатлил качеством ( справедливости ради надо сказать куплен был б/у немного потрепаным, не следили за ним короче, но они не менее)
5литров конечно неплохо пхнут машину, сидегья с массажем , да и пневма вещь, но пока рабочая)) продали кстати тот мерс после того как пневма легла ( подмерзла) по приезду шефа в Киев 2й раз за одну зиму,
Ну, не знаю.... Був період їздив на броні 220 і 221. Кайфові автівки. Від 221 ловив кайф постійно. Скоріше за все 220 був у вас дохлий від того такі враження залишились. Коли справний то м'ягкість ходу, підвіска, двигун, керованість там на 5+. До сих пір згадую тепллим словом))
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 10 Январь 2024 - 21:01
не впечатлил
Ехал как то 300 км на таком пассажиром. Может тоже подуставший был. по ровной дороге - диван. Но при 4-х человеках в салоне очень не любил неровности на дороге, подвеску пробивало до упора, если водила не сбрасывал скорость.
210-й не оправдал ожиданий. Думал Мерс Е класса это огого! А так авто как авто, по ощущениям по комфорту на ходу не лучше моей ОВА были. )) Ну разве что места больше. ))
Изменено: Avtomobilist, 10 Январь 2024 - 21:02
Опубликовано 13 Январь 2024 - 03:34
Сенатор 4.0 Ирмшер мех 1. В Киеве. На 2 передаче машину разворачивает или то давил газ сильно).
Омега штайметз после замены компрессора ехала ярче всего, но тормозов мало, и проблема с шкивом коленвала-….. Отдавали на Николаев
124 е500 гораздо больше
Люди вернутся в сентябре (с)

Опубликовано 13 Январь 2024 - 21:58
Ну в принципе даСкоріше за все 220 був у вас дохлий
у молодого шефа была болезнь роста так сказать - после мэрса этого купили суперб 1.8 4х4 в салоне , откатались без проблем 2 гола, потом кэмри. А потом он в Америку уехал))
Паралельно s500 он купил лично себе Е500 волчка, помучился немного с ним в основном по кузову и покраске,но к конце концов супер выгодно продал - на него вышел первый владелец конкретно этого экземпляра и за конские деньги выкупил под реставрацию: у состоятельного человека Ностальжи немного))
Также с меткой «авто, продажа»
Opel-Club →
Опелеманія →
Ищу автоподбор в Киеве (проверенный)Нужна помощь в проверке авто в Киеве Автор: Chuck • Дата: 06 Октябрь 2021 ![]() |
|
||
Регионы →
Одеса →
Посмотреть авто в ОдессеИли посоветовать хороших подборщиков Автор: Chuck • Дата: 16 Сентябрь 2021 ![]() |
|
||
Гараж →
Ремонт →
Подвеска и рулевое управление →
Автохимия и автокосметикаАвтор: Valik9863 • Дата: 12 Август 2021 ![]() |
|
||
Opel-Club →
Отдых и туризм →
Аренда автомобиля для путешествия?Автор: NikitaCanchuk • Дата: 25 Февраль 2020 ![]() |
|
||
Opel-Club →
Отдых и туризм →
Отдых и путешествия за рубежом →
на джипах по Мароккопутешествие по Марокко на авто на майские 2020 Автор: chief777 • Дата: 23 Январь 2020 ![]() |
|
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых