Наскільки італійське гівно ломуче?
Питання ціни. За 8 тис. під ключ після невеликих пошкоджень я б стерпів, але таких немає
З точки зору американської автомобільної громадськості щодо машин концерну Крайслер, quality just isn`t there, і це стосується як конструкції, так і якості виготовлення. Там економиться на всьому, на чому можна (аналогічно GM, аналогічно Ніссан 21 сторіччя). Справді хороші двигуни в історії були (типу Джип 4,0), але вже не випускаються (Пентастар - більш-менш на безриб'ї), великі машини мають традиційно проблемну електрику. Фіат там - еталон ненадійності ще з 70-80 рр., коли вони намагалися продавати у Штатах 1/9 і Рітмо, які сипалися гірше, ніж Крайслери 70-х, а ремонтувати їх було нікому, а потім Фіат вийшов зі Штатів дуже надовго. Вони стверджують, що сучасні Фіати в США нічим з точки зору надійності не кращі. Проблемні моделі просто випускаються без суттєвих спроб щось змінити, поки є якісь продажі, потім перестають випускатися, на покупців після гарантії взагалі наплювати (і це зараз корпоративний стиль управління концерну FCA). Результат співпраці цих двох шкіл (як робити бізнес у автоіндустрії) зрозумілий, а купують їх там люди, які машинами не цікавляться. Ти, я думаю, і у нашій країні чув, що Фіат легко купити, але дуже важко продати (хоча у нас це, може, й не завжди заслужено, тут є досить непогані прості моделі).
Стосовно конкретно Ренегейда, ти ж маєш на увазі 2,4?
Як я читав у розповіді людини з посадою Chrysler Master Technician, машини з цими двигунами (будь-які) традиційно приїжджають на сервіс (до ОД, люди щось чули про регламент обслуговування, машина мабуть на гарантії) з сухим щупом рівня оливи.
Як я чув у розповіді досить популярного у ютубі "незалежного" механіка з Канзасу, коли у власника малих Доджів/Джипів або Ніссанів, які приїхали у майстерню з поломкою, питаєш коли ти міняв оливу останній раз, найпопулярніша відповідь "недавно - у минулому році... по-моєму", хоча зі стану оливи зрозуміло, що це дуже оптимістична версія, йому просто незручно зізнатися. Це говорить про те, хто такі машини там купує і, відповідно, що вони з ними там роблять. При суттєвих поломках, якщо їх ремонтувати дорого (а там більшість машин ремонтувати дорого), на ній їздять доки машина пересувається, або продають її традиційно бідній (і не без причини) людині, яка робить те саме, а потім машина відправляється на джанкйард, все. Я б таке не брав. Туди ж американські Міцубісі і Сузукі, і ще багато чого - їх просто не купують люди, які збираються за машиною доглядати. Новими ці машини коштують як нормальні, немає приводу вибрати саме їх замість нормальної машини. А на вторічці піднімати їх з колін - заняття специфічне, тому вони і дешеві на вторічці, чудес же не буває.
І це я не пам'ятаю яка АКПШ ЦФ, з тих, що ставилися на Крайслери, проблемна - 8 чи 9 ст. Якщо 9 - ще один привіт.
Про те, як людина з УОКу вибирала між Ренегейдом і власне Фіатом, а проїхавшись була трохи вражена комфортом і забула про обох, тобі розкажуть і без мене.
Хокеїст у мене в друзях майже три роки. Ніби норм. Але наскільки чесні там пробіги на аукціонах хз
Це хто?