Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Флуд про вибір автотехнічні аспекти

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
5339 ответов в теме

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13070
  •  

Опубликовано 25 Апрель 2017 - 22:36

Тема виділена з "Продажного флуду", переважно містить обговорення технічних подробиць.

Обговорення особливостей професії і корисні повідомлення, які були актуальними переважно на момент їх написання, залишаються у "Продажному флуді".

Також сюди виносяться аналогічні повідомлення і обговорення з тем "Продам быстро... недорого. Дрин-тин (с)" та інших великих тем розділу.

Сенс виділення - щоб технічна інформація, яка може мати якусь цінність як корисна або хоча б цікава, не губилася у комерційних темах на сотню сторінок, де основне наповнення стає застарілим вже через декілька місяців.

• 0

Юрий Сергеевич

Юрий Сергеевич

Авторитет

• Сообщений 1854
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 09:51

И это говорит человек, который ток от красивого авто избавился??))

• 0

ПТН ПНХ

Стан

Стан

Дока

• Сообщений 685
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 09:52

Ех, флудить так флудить. Питання кроссовера виникає все частіше. Проблема в тому, що їх на ринку мало. У власності астра ж 2008 з салону і пробігом 71К, тому особливого досвіду користування такими та й не такими не має.

Що на вашу думку можнаб було глянути з кроссоверів на автоматі в бюджеті 14-14.5К?

Поки що дивився Додж Джорні - для дружини завеликий+розхід

Джип Ренегейт - для мене ніби малуватий

Форд Ескейп 2,5 на гідротрансформаторі- наче норм, але живих не бачив в такому бюджеті

ІХ35- двигун G4KD ще та лотарея

Хто що ще може додати до переліку або пропозицію, або ж кращий варіант зі списку зверху.

Експлуатація- 80% провінційне місто, 20%-поїздки по країні, в столицю, на дачу за припасами.

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27619
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 10:11

Що на вашу думку можнаб було глянути з кроссоверів на автоматі в бюджеті 14-14.5К?

Дустер з К9К...Буде майже новий..

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3375
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 10:18

Форд Ескейп 2,5 на гідротрансформаторі- наче норм, але живих не бачив в такому бюджеті

.

А какой там гидротрансформатор не подскажете?

• 0
Реклама в подписи запрещена!

Стан

Стан

Дока

• Сообщений 685
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 10:51

Дустер з К9К...Буде майже новий..

Андрію, тачан хороший, але для дефачки не по феншую на вигляд. На такому робочому катаюсь по полям. Для поля хороша, але багажника майже не має, в середині в моїй астрі і просторніше і по багаче.

• 0

kaktys

kaktys

Авторитет

• Сообщений 13535
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 11:02

Ок помониторю Гранд. Тем более гранд гармоничее смотрится, имхо
В Киеве есть у кого в Сценик посидеть?)) Хотя на площадках должны быть- пощупаю

Но ржавеют
Пробег проверять
Электронику в первую очередь

Модус такой как сказать, ну прям уродец, а ноут на той же платформе так прям шедевр , на его фоне)))

Он компактен. В городе самое оно
Надо понять что нужно
  • 0
+380672581100

Люди вернутся в сентябре (с)

avtoznatok_2016.png

Стан

Стан

Дока

• Сообщений 685
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 11:23

Можливо не правильно висловився. Мав на увазі, що саме на комплектації Ескейпа з 2.5 атмосфера стоїть не 6DCT450 (ПауерШифт) як на європейських Кугах, а 6F35 

• 0

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3375
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 11:37

Можливо не правильно висловився. Мав на увазі, що саме на комплектації Ескейпа з 2.5 атмосфера стоїть не 6DCT450 (ПауерШифт) як на європейських Кугах, а 6F35 

Я понял, просто уточнил какой именно чтоб почитать. Спасибо! 

Вы их 11-12 года ещё с квадратными фарами смотрите?

Изменено: sapphir, 04 Январь 2022 - 11:38

• 0
Реклама в подписи запрещена!

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37279
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 11:53

Годзила говорил, что на всех Эскейпах коробки одинаковые.

6F35 
Эти ?

Крутой тачан на полном приводе.

https://auto.ria.com...e_30710019.html
Эскейп вариант?

Ресурс у него сколько ?

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37279
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 11:56

Но ржавеют
Рено или только Сценик ?

Пробег проверять
Только как ?
  • 0

dcbac9fda97ft.jpg

Стан

Стан

Дока

• Сообщений 685
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 13:07

Я понял, просто уточнил какой именно чтоб почитать. Спасибо! 

Ні машина для сімї, але більше для дружини. Тому дивлюся 13-15 роки. Єдине що 2.5 завжди на мінімальній комплектації, хіба що може бути з допами. Але брати в максимальній бюджет не дозволяє, плюс комбінація Павершифт з двигуном Екобуст - такесобі шипуче поєднання.

Зараз прямо візуально зайшов Ренегат

• 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13070
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 13:33

6F35 розробки GM, допиляна Фордом (намагалися просунутися в напрямі цукерки), у GM її оригінальний варіант без фордівського допилювання називається 6T40.

Як для АКПШ розробки GM (тобто, апріорі не дуже надійно) - буває гірше, можна брати, якщо обслуговувати її і мати у резерві певний бюджет на випадок сюрпризів.

Коротше кажучи, плюс/мінус середня сучасна АКПШ.

https://auto.ria.com...e_30710019.html
Эскейп вариант?

Він же Меркюрі Марінер, він же Мазда Тріб'ют. Хороша машина, але ж пробіг... :sm3:

Зараз прямо візуально зайшов Ренегат

Навіщо тобі ломуче італійське гівно?

• 0

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37279
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 13:39

Павершифт з двигуном Екобуст - такесобі шипуче поєднання.
На Эскейп есть жалобы ?
  • 0

dcbac9fda97ft.jpg

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13070
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 13:41

Господа, а давайте пофлудим на тему выбора внедорожника/полноприводного кроссовера. Вторым авто в семью. Что хотелось бы? Да много чего (покатавшись на VAGe от следующей машинки хочется эргономики не хуже, надёжности не меньше), но как часто это бывает, покупая что-то мы смотрим на бюджет. Бюджет 10к. Авто однозначно с USA! В этот бюджет попадают: Компас, Форестер, Аутбэк, Аутлендер (по нашему ASX), Рог. Что бы вы посоветовали, что не разденет и что будет понятным (как VAG) в обслуживании?

Серед цих нічого кращого за Субару немає, але як вони з США можуть влізти в бюджет? Скоріше місцевий Аут чи Форь 15-річний може поміститися.

Ну і треба пам'ятати, що до 2014 р.в. (або до 12, я точно не пам'ятаю) може пробити прокладку ГБЦ, тобто на старішому (а який ще буде в бюджеті?), можливо, є сенс замінити зразу. Бюджет цієї процедури на опозитнику - я думаю, тут є люди, які знають. Але дешевше, ніж наслідки пробою.

Або Аутлендер Спорт і закласти 1800 на можливий ремонт варіатора.

Додж Джорні - для дружини завеликий+розхід

Джип Ренегейт - для мене ніби малуватий

ІХ35- двигун G4KD ще та лотарея

Із цих - Ескейп.

Із корейців - дизель з Кореї, навіщо тобі бензиновий кореєць зі Штатів.

• 0

Стан

Стан

Дока

• Сообщений 685
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 13:48

На Эскейп есть жалобы ?

Поки глибоко не копав, але теоретично та з америкосовських форумів малий ресурс двигуна. Двохлітрового стосується в меншій мірі.

PS^ Починаєш глибше копати то тоді хз що і брати

Изменено: Стан, 04 Январь 2022 - 13:49

• 0

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37279
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 13:50

кращого за Субару немає, але як вони з США можуть влізти в бюджет?
Какой бюджет ? (как всегда на штуку ниже рынка  :smile8: )

Із корейців - дизель з Кореї
Дай ссыль.

Двохлітрового стосується в меншій мірі.
240 кобыл ?
  • 0

dcbac9fda97ft.jpg

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13070
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 14:06

Дай ссыль.

ШВАРЦ, я не продаю б/в тачки з Кореї і не рекламую конкретні фірми, які цим займаються, і іншим не раджу рекламувати, так що ссиль знайдеш сам. Але я їх в Україні знаю як мінімум три, плюс веселого російськомовного корейця з представництвом зокрема в Україні, на Ютубі всі вони є. Кому з них довіряти доставку - питання не для цього розділу.

Тусон 18 року з пробігом 180 коштує вже в Україні близько 18 куо. Можна попуститися роком, а тим більше поколінням, і ціна стане цікавішою. За не биту машину з, можливо, не самою похмурою історією обслуговування.

• 0

Стан

Стан

Дока

• Сообщений 685
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 14:12

Навіщо тобі ломуче італійське гівно?

Наскільки італійське гівно ломуче?

Сильно не вникав. Вчора побачив на стоянці і прямо таки зайшло обом. Що буває рідко, бо поки вламував на Джорні сам зрозумів, що надто довгий паровоз.

Ескейп плавно піднімається в ціні і виходить з бюджета. 

Це й малюк поки в бюджеті.

Дизельного корейця взяв би із задоволенням, але я їх в притул не бачу 

.

Хокеїст у мене в друзях майже три роки. Ніби норм. Але наскільки чесні там пробіги на аукціонах хз

• 0

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37279
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 14:45

наскільки чесні там пробіги на аукціонах хз
99 %

з пробігом 180 коштує вже в Україні близько 18 куо
Уже корч.

7777 Дорого ? За полный привод .

Какой бюджет ?

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27619
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 14:56

тачан хороший, але для дефачки не по феншую на вигляд.

То "ваша Галя балувана!"... :sm13_:

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37279
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 15:05

То "ваша Галя балувана!"... :sm13_:

Какой бюджет ? (как всегда на штуку ниже рынка  :smile8: )

я не продаю б/в тачки з Кореї і не рекламую

Дай ссыль.

Таковых нет.

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

Андрюха 1981

Андрюха 1981

Авторитет

• Сообщений 974
  • Гос. номер:ВЕ5883АС
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 15:21

Сильно не вникав. Вчора побачив на стоянці і прямо таки зайшло обом. Що буває рідко, бо поки вламував на Джорні сам зрозумів, що надто довгий паровоз.
Це й малюк поки в бюджеті.

Хокеїст у мене в друзях майже три роки. Ніби норм. Але наскільки чесні там пробіги на аукціонах хз

Нещодавно Богдан тут пропонував дизельного спортейджа 1,7. Здається 2012 рік. Пробігу +/-150000, каже чесних. Щоправда мпкк. В продавайці була тема, здається

Надіслано від мого M2102J20SG, використовуючи Tapatalk
  • 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13070
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 16:53

Питання ціни. За 8 тис. під ключ після невеликих пошкоджень я б стерпів, але таких немає

З точки зору американської автомобільної громадськості щодо машин концерну Крайслер, quality just isn`t there, і це стосується як конструкції, так і якості виготовлення. Там економиться на всьому, на чому можна (аналогічно GM, аналогічно Ніссан 21 сторіччя). Справді хороші двигуни в історії були (типу Джип 4,0), але вже не випускаються (Пентастар - більш-менш на безриб'ї), великі машини мають традиційно проблемну електрику. Фіат там - еталон ненадійності ще з 70-80 рр., коли вони намагалися продавати у Штатах 1/9 і Рітмо, які сипалися гірше, ніж Крайслери 70-х, а ремонтувати їх було нікому, а потім Фіат вийшов зі Штатів дуже надовго. Вони стверджують, що сучасні Фіати в США нічим з точки зору надійності не кращі. Проблемні моделі просто випускаються без суттєвих спроб щось змінити, поки є якісь продажі, потім перестають випускатися, на покупців після гарантії взагалі наплювати (і це зараз корпоративний стиль управління концерну FCA). Результат співпраці цих двох шкіл (як робити бізнес у автоіндустрії) зрозумілий, а купують їх там люди, які машинами не цікавляться. Ти, я думаю, і у нашій країні чув, що Фіат легко купити, але дуже важко продати (хоча у нас це, може, й не завжди заслужено, тут є досить непогані прості моделі).

Стосовно конкретно Ренегейда, ти ж маєш на увазі 2,4?

Як я читав у розповіді людини з посадою Chrysler Master Technician, машини з цими двигунами (будь-які) традиційно приїжджають на сервіс (до ОД, люди щось чули про регламент обслуговування, машина мабуть на гарантії) з сухим щупом рівня оливи.

Як я чув у розповіді досить популярного у ютубі "незалежного" механіка з Канзасу, коли у власника малих Доджів/Джипів або Ніссанів, які приїхали у майстерню з поломкою, питаєш коли ти міняв оливу останній раз, найпопулярніша відповідь "недавно - у минулому році... по-моєму", хоча зі стану оливи зрозуміло, що це дуже оптимістична версія, йому просто незручно зізнатися. Це говорить про те, хто такі машини там купує і, відповідно, що вони з ними там роблять. При суттєвих поломках, якщо їх ремонтувати дорого (а там більшість машин ремонтувати дорого), на ній їздять доки машина пересувається, або продають її традиційно бідній (і не без причини) людині, яка робить те саме, а потім машина відправляється на джанкйард, все. Я б таке не брав. Туди ж американські Міцубісі і Сузукі, і ще багато чого - їх просто не купують люди, які збираються за машиною доглядати. Новими ці машини коштують як нормальні, немає приводу вибрати саме їх замість нормальної машини. А на вторічці піднімати їх з колін - заняття специфічне, тому вони і дешеві на вторічці, чудес же не буває.

І це я не пам'ятаю яка АКПШ ЦФ, з тих, що ставилися на Крайслери, проблемна - 8 чи 9 ст. Якщо 9 - ще один привіт.

Про те, як людина з УОКу вибирала між Ренегейдом і власне Фіатом, а проїхавшись була трохи вражена комфортом і забула про обох, тобі розкажуть і без мене.

Це хто?

• 0

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1091
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 17:44

Muzzy, Часи надійних авто з двигунами мільйонниками давно минули. Це стосується не лише фіата. Малооб'ємні турбовані двигуни з електронікою, яка буде постійно давити вихлоп на користь екології - це найближче реальне майбутнє у світі (у нас більш віддалене звичайно). В цьому плані РенегаД же не саме ломуче авто - з 2.4 класичним двигуном та класичною акпп.
  • 0

Юрий Сергеевич

Юрий Сергеевич

Авторитет

• Сообщений 1854
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 17:46

Но ржавеют

С чего бы рено ржавели? Это же не ланос.. Разве что только из моря вытащили... или после неудачного ремонта.

• 0

ПТН ПНХ

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13070
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 18:02

Muzzy, Часи надійних авто з двигунами мільйонниками давно минули. Це стосується не лише фіата. Малооб'ємні турбовані двигуни з електронікою, яка буде постійно давити вихлоп на користь екології - це найближче реальне майбутнє у світі (у нас більш віддалене звичайно).

Все відносно. Їх все менше, але ще трохи є. Але недешево. У нас. У них машину з двигуном Б'юїк 3800 можна купити дуже дешево і небиту, і вона набагато переживе будь-який Рог, включно з Рогом з салону, але в Україні це не має взагалі ніякого сенсу, враховуючи, що ті двигуни випускалися до 2008 року і у нас для них немає нічого. А новітня Тойота з двигуном 2,5 л, у якому одночасно прямий і розподілений вприск, яка також може мільйон і проїде, буде б/в коштувати дорого і тут, і там. 

Стосовно класичної АКПШ - якщо у ЦФ проблемна таки 9-ст., то вартість її ремонту може неприємно здивувати. Гідромеханічність - не панацея, от взагалі не панацея.

В цьому плані РенегаД же не саме ломуче авто - з 2.4 класичним двигуном та класичною акпп.

Не саме ломуче - безперечно.

Питання у тому, чи варта ця машина тих грошей, які за неї просять, апелюючи, зокрема, до класичності її АКПШ. І за які продають, бо людям таки подобається його дизайн.

Так у нас і потенційно (або вже) задрані Хьонде/Кіа (з родичами класичного двигуна Ренегейда) нормально продаються, дуже ліквідні машини на вторічці.

• 0

Стан

Стан

Дока

• Сообщений 685
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 19:35

Це хто?

Кореєць хабаровського походження, раніше підбирав для фірми в Україні, а зараз ганяє для наших сам. Скоріше за все ми про одного й того ж думаємо.

Дякую за розгорнуту відповідь по тому, що я запитував. 

Значить буду шукати нормальний Ескейп. 

• 0

bzhasso

bzhasso

Авторитет

• Сообщений 4281
    & народная ТурбоОмерика 2.0.0
  • Гос. номер:АЕ3448HI
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 19:42

Но ржавеют
Пробег проверять
Электронику в первую очередь

Он компактен. В городе самое оно
Надо понять что нужно

ониж эти сценики оцинкованные вроде должны быть... :smile423:
нужен нисран ноут (100% попадание в параметры ибо были в семье две штуки , даже отсутствие багажника не помеха) - но него нет денег :sm13_: на днях дерну товарища за его ноут - может созрел или хотя бы обрисует перспективы ценообразования :sm12_:

а потом буду мониторить сценик/гранд сценик/ ситр ксара пикассо/ ноут/ модус гранд возможно - короче минивэн/микровэн :smile284: :sm64:
а там гляди по ходу мониторинга подкоплю тыщуполторы :sm13_:

Значить буду шукати нормальний Ескейп.

если нужны нормальные гпригонщики - есть контакт в Киеве
в начале декабря привез Эскейп клиенту - тот доволен шо слон

IMG_3ff7da7f3c2869e4cbdfab4a63e87e6e_V_5

Изменено: bzhasso, 04 Январь 2022 - 19:43

• 0

:hi: 

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13070
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 19:59

ситр ксара пикассо/

Пам'ятаю його ще новим у салоні - мене здивувало, що у цієї машини дуже низька стеля, я не очікував такого від компакт-вена.

Кореєць хабаровського походження, раніше підбирав для фірми в Україні, а зараз ганяє для наших сам. Скоріше за все ми про одного й того ж думаємо. 

На Д починається на ЕКС закінчується?

• 0

alexmk82

alexmk82

Пастырь

• Сообщений 369
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 20:10

alexmk82, Щоб в 10к повний привід обійшовся тут на номерах, там він має коштувати не більше 1.5тис. В таку ціну це "битки" в повному розумінні цього слова, або з пробігом більше 200миль. Не варто вибирати там таке авто, краще вже тут дивитися.

Брать тут конечно вариант хороший, но нет никакой уверенности в оригинальности пробега. Оно ж лях перед продажей смотал, потом ввуйко з полонини, потом наш (который самый честный перекуп) тоже мотонул тыщ 100. И в итоге имеешь одометр 160, а по факту 400. А 400 - это таки 400, мотор коробка и прочее уже выработало ресурс. А в случае с США - ты понимаешь что там 100% тот пробег, который заявлен!

• 0

Стан

Стан

Дока

• Сообщений 685
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 20:13

На Д починається на ЕКС закінчується?

Дивно, але Ні. Навіть скоротить не має як А. Тей, бувший пригонщик  Адв...р

если нужны нормальные гпригонщики - есть контакт в Киеве
в начале декабря привез Эскейп клиенту - тот доволен шо слон

IMG_3ff7da7f3c2869e4cbdfab4a63e87e6e_V_5

Мені б вже готовий тут  :blush:

• 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13070
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 20:21

Дивно, але Ні. Навіть скоротить не має як А. Тей, бувший пригонщик  Адв...р

А, у них також є свій кореєць, не знав. Я знаю, про яку фірму ти говориш.

Ні, я мав на увазі іншого. Пишеться латиною, п'ять букв.

Тут не так-то просто уникнути варіанту "срала-мазала-лєпіла". Хоча, якщо є людина, здатна достовірно оцінити реальний стан, то може й так нормально.

Брать тут конечно вариант хороший, но нет никакой уверенности в оригинальности пробега. Оно ж лях перед продажей смотал, потом ввуйко з полонини, потом наш (который самый честный перекуп) тоже мотонул тыщ 100. И в итоге имеешь одометр 160, а по факту 400. А 400 - это таки 400, мотор коробка и прочее уже выработало ресурс. А в случае с США - ты понимаешь что там 100% тот пробег, который заявлен!

Не рахуючи можливого додаткового пробігу в Україні, яка різниця у визначенні пробігу з покупкою у Штатах?

• 0

kaktys

kaktys

Авторитет

• Сообщений 13535
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 20:24

Ага))))
Типа в штатах не мотают))))
И куклы не лепят
А учитывая менталитет покупателя- вот и приезжают лотереи)

Кстати, ран и драйв с мертвой акпп- ото нежданчик)
  • 0
+380672581100

Люди вернутся в сентябре (с)

avtoznatok_2016.png

bzhasso

bzhasso

Авторитет

• Сообщений 4281
    & народная ТурбоОмерика 2.0.0
  • Гос. номер:АЕ3448HI
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 20:25

ну он был либо вообще не бит( манхейм вроде бы)  либо по минимуму и тут сделан - я в подробности  не вникал, мне эта тема интересна, имея 3000 на руках)) 

разговор начинался за форд ( мол как дела то сё, я клиенту форда притаранил)  закончился прокатиться на тесле Y( кстати я перед выдачей клиенту теслу буду тестить все ли норм +переходник зарядки надо проверить - хочешь прокатиться? - падает (я)  в обморок, но успевает сказать- да,хочу :sm13_: )   - дальше все как в тумане :sm13_:   

в общем если надо контакт пиши в личку 

Изменено: bzhasso, 04 Январь 2022 - 20:26

• 0

:hi: 

alexmk82

alexmk82

Пастырь

• Сообщений 369
  •  

Опубликовано 04 Январь 2022 - 21:04

Ага))))
Типа в штатах не мотают))))
И куклы не лепят
А учитывая менталитет покупателя- вот и приезжают лотереи)

Кстати, ран и драйв с мертвой акпп- ото нежданчик)

Оно то всё так. Но куда не плюнь - попадёшь как не в джетту с пассатом, так в фокуса с эскейпом/рогом/фориком/аутбеком/элантрой. И всё с США!

• 0

0 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых