Є організаційне питання стосовно нової теми в розділі, прошу висловити думку.
З весни, коли виник потік біженців, періодично думав про це, але підозрював, що "нє взлєтіт", бо значною мірою дублює цю тему.
Суть теми, цитата з іншого місця, тому в лапках:
"Довгограюча тема стосовно вибору машин для експлуатації в умовах Європи (тобто з дорогою вартістю роботи по ремонту, тобто бажано щоб до цього не доходило або хоча б можна було робити це самостійно при поверхових навичках), типу тієї, яка була кимось створена про вибір трьох машин у Британії. Фактично аналог "Флуду про вибір авто", але з обмеженішими критеріями - надійні і/або прості машини. Але не впевнений, що у неї будуть писати. "Флуд про вибір" довго виглядала зайвою поруч з "Продажним флудом", поки її не "розпробували" і не почали туди писати."
З можливістю задваати, за прикладом британської теми, питання стосовно конкретних машин у продажу, тобто з домішком ще й "Купівельного флуду". Такий собі емігрантський варіант. До Європи можна додати Канаду і США, не в цьому суть.
Питання наступні:
1) Чи ви будете таку тему читати?
2) Чи ви будете туди писати?
Власне, при наявності певної кількості позитивних відповідей хоча б на перше питання, можна не питати чи вона потрібна.
Особисто я хотів би мати можливість таку тему читати. Що я і роблю, читаючи зарубіжні форуми чи зарубіжні коментарі до цікавих мені машин на ютубі. Причому, там пишуть на рівні, зрозумілому навіть мені, тобто людині, яка автомобільною промисловістю все життя цікавилася, але під капотом може тільки деякі фільтри поміняти.