К слову про мейзу, у сотрудника на днях "умер" mi 2 mini.
Вот просто телефон превратился в кусок дерьма, прямо в руках, все стало дико тормозить, половина софта глючит и не работает.
Покурил 4пда и узнал что на всех более старых прошивках кроме крайней перестали работать (поддерживаться) сервисы гугла. У них там давняя война, оказывается.
Ну короче, я то пере прошил и оживил тело, даже удовольствие получил, давно я на такое развлечение не тратил 4-ре часа, но повторить это точно смогут не все.
у мене також був (лежить в комоді) М2 міні, але там фізично не вистачає пам'яті, щоб гугл закинув каку, щоб все гальмувало
але у знайомої така сама проблема на М3s, все це пов'язано з 5 Андроїдом (я колись писав), тому за годину все було оновлено, це разом з бекапами. Зараз все у неї працює, вона навіть передумала нового телефона купувати
Когда прошлой весной выбирал между сяоми редми5+ и мейзу ноут6, взял сяоми только из-за лучшей ситуации с прошивками.
це все як з фломастерами, вони на смак різні, наприклад на технічному форумі більш схильні до того, що перешивати простіше Meizu ніж Xiaomi
p/s/ мені, як користувачу Meizu не склало труднощів оновити ПЗ цього бренду, мабуть буде складніше оновити Xiaomi, але наприклад Мешу простіше