Я тоже засомневался , ведь перевые Форестеры увидели свет еще в середине девяностых .
Но , как я понял , деньги жмут . Можно расширить круг , смотреть Туссон , Рав4 второгопоколения , Витару ., та и Санта Фе первая тоже нормально.
Опубликовано 06 Сентябрь 2018 - 19:09
Я тоже засомневался , ведь перевые Форестеры увидели свет еще в середине девяностых .
Но , как я понял , деньги жмут . Можно расширить круг , смотреть Туссон , Рав4 второгопоколения , Витару ., та и Санта Фе первая тоже нормально.
Опубликовано 13 Сентябрь 2018 - 16:43
Полгода назад тоже рассматривал эти варианты на меху. Аут исключил ввиду меньшего багажника и расхода. 2,0 не едет и расход 14л (на газу), а 2,4л едет но расход 17л (на газу). Брал бы 2го Форя 2,0 атмо на меху, на нем реально можно укладываться в 10-11л газа, большой багажник и внешне приятней. ИМХО
Опубликовано 13 Сентябрь 2018 - 16:49
Полгода назад тоже рассматривал эти варианты на меху. Аут исключил ввиду меньшего багажника и расхода. 2,0 не едет и расход 14л (на газу), а 2,4л едет но расход 17л (на газу). Брал бы 2го Форя 2,0 атмо на меху, на нем реально можно укладываться в 10-11л газа, большой багажник и внешне приятней. ИМХО
Спс, учту.
Что реально атмо Аут и Форь 2х литровые с такой разницей в расходе???
Опубликовано 13 Сентябрь 2018 - 19:13
Изменено: igorokkk, 13 Сентябрь 2018 - 19:16
Опубликовано 04 Октябрь 2018 - 17:06
Субарівські дизелі мають суперечливу репутацію. Але про них взагалі дуже мало відомо - так, чутки здалеку.
Багато хто каже, що на дизельних бокстерах колінвал лопається. Я би навіть сказав, що є така думка...
Своїми ж очима я не бачив ні жодного лопнутого колінвала ні власника пробитого дизельного бокстера
Тим часом заміна заднього ступичного підшипника і всіх сайлентів задньої підвіски Subaru Forester 2.0 XТ 04:
- комплект підшипника (підшипник і три сальника) 700 грн;
- сайленти (12 шт) 1400 грн;
- розвальні болти (2шт) і повздовжні ботли (2шт) 600 грн;
- пильник гранати внутрішній 250 грн.
Все виключно оригінал. Деякі позиції задля здешевлення довелося кілька тижнів почекати.
Плюс заміна рідин в редукторах, мастила ДВС і фільтрів.
Робота 1000 грн без розвалу.
Розвал-сход 400 грн
Ціни на роботи періферійні, може хтось і сам собі в гаражі то зробити зможе)
Пробіт авто 296 тискм. Вся задня частина ходовки стояла ще завод
Опубликовано 04 Октябрь 2018 - 17:31
и там в основі був якийсь відомий їхній бензиновий двигун?
Скоріш за все. Там є проблема - розбива в друзки колінвал. Великі навантаження для двигуна такого розміру. Але начебто проблема з переходом на Евро 5 була вирішена. Але достовірно так і не відомо, чи стикаються дизельні субаристи з проблемою колінвала з 2010-го року чи ні. Все таки дизель для повного приводу - це гарна річ
Опосередковано можна судити, що ця проблема таки залишилася.
Изменено: topran, 04 Октябрь 2018 - 17:33
Опубликовано 05 Октябрь 2018 - 20:58
Субару взагалі самовтійний автовиробник. Колонів нема, нікому не належить, ні ким не володіє...
Щось конструктивно схожого на субару вцілому я не бачив)))
Та було трошки . В девяностые были кой какие модели совместные с Сузуки , Джи Эм там небольшой долей владел . Сейчас Тойота что то выкупила . Потому Аутбек и стал машиной американских домохозяек .
Ноэто звание не упрек , а похвала . Много фирм хотели бы такого достичь . Автомобиль для домохозяек значит просторный , комфортный и беспроблемный .
Опубликовано 27 Август 2020 - 08:38
Форестер не брати дизель, а бензинку можна, якщо розхід не лякає.Что там с дизелем ? Вот такая машина https://auto.ria.com...r_26877079.html
https://auto.ria.com...r_27727149.html
Субарівські дизелі мають суперечливу репутацію. Але про них взагалі дуже мало відомо - так, чутки здалеку.
Время прошло много, но инфы не намного больше. Маховик, муфта генератора... Но сам дизель после 10 г.в. без негатива. До 2010 ломались коленвалы.
Опубликовано 27 Август 2020 - 14:27
Время прошло много, но инфы не намного больше. Маховик, муфта генератора... Но сам дизель после 10 г.в. без негатива. До 2010 ломались коленвалы.
Цікаво. Бачив у Німеччині (в енторнеті) у продажу дизельний Аутбек: https://suchen.mobil...em&id=306251584
Сподобався.
Опубликовано 27 Август 2020 - 16:03
Легасси Аутбек и Аутбэк чем то отличаются ?
Наскільки я знаю, Аутбек відпав від Легасі і став самостійною моделлю у 2009 році, вже в наступному поколінні. До того вони називалися Легасі Аутбек.
Можливо, за межами європейського ринку називалися інакше, не цікавився. Думаю, технічно це одна модель.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых