Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Американський футболправила і так далі

football американський НФЛ NFL NCAA Super Bowl college football тачдаун touchdown Viasat

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
46 ответов в теме

lame

lame

Авторитет

• Сообщений 28040
  • Гос. номер:AA7233EP
  •  

Опубликовано 08 Февраль 2021 - 10:38

Так це мабуть вже внук його

та для мене саме прізвище "прітча во язицех",

не слідкую за творчим шляхом династії  :blush:  :smile44:

більшість коментаторів знають гравців суттєво гірше, ніж уболівальник зі стажем сім сезонів

мене це завжди дратувало щодо європейського футболу  :faceoff:

• 0

lame

lame

Авторитет

• Сообщений 28040
  •  

Опубликовано 08 Февраль 2021 - 11:09

також дивитимусь в запису

подивився тільки хайлайти (в ліжку та без звуку)

відверто здивувася перемозі тампи, яких  більшість вважала андердогом,

незважаючи на їх фактичну домашню гру (вперше в історії),

хоча номінальним господарем наче був канзас...

бреді з гронком красівчегі,  bs.gif

і ще за 40 секунд роліку хайлайтів склалось враження,

що махоумз більше був змушений скрембліти, ніж роздавав  smile8.gif  bm.gif

Изменено: lame, Сегодня, 10:22

• 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13050
  •  

Опубликовано 09 Февраль 2021 - 13:32

До матчу я б з логічної точки зору надав перевагу Канзас-Сіті проти Тампи 60/40, але, як казав Папа Гуйє, "эта футболь".

По-перше, Тампа - зібрана Еріенсом і Бреді команда переважно збитих льотчиків, пік кар'єри яких уже минув - або вони вже трохи старі, як Ндамуконг Су чи Антоніо Браун, або у них бували суперсезони, інколи ще в універі, але вони кришталеві і грали мало ігр за сезон, як Джейсон П'єр-Пол чи Леонард Фурнет, або ще щось пішло не так. Гронк - і те, і інше. Були і цілком актуальні зірки, типу Еванса і Годвіна, які роками сиділи у цій вічно безпонтовій Тампі, якій нічого не світить. Щодо Бреді була популярною думка, що у Білла Бєлічіка команда вигравала б Супербоули і без Бреді, а в самого Бреді рука поступово слабшає вже декілька років (щодо руки - так і є). Їм всім було, що доводити, і це все дуже непрості дядьки.

По-друге, Чіфс банально не вивезла їх оффенсів лайн, вона провалилася - Махоумс постійно був змушений викидати м'яча зарано. Він це вміє і тому він один з найкращих квотербеків сучасності і має контракт на півмільярда, але тут зовсім не пішло. Бреді мав не тільки більше хороших цілей для кидка, але і більше часу.

Вираз традиційно нахабної пики Тіранна Матьє, коли після перерви стало зрозуміло, що щось не просто йде не так, а, можливо, вже назад не повернеться - безцінно.

Гра, якщо дивитися на рахунок, з точки зору інтириги була начебто не дуже, але насправді це був триллер і величезне задоволення від нього.

Сам я з самого початку збирався вболівати за андердога, хоча проти Канзаса нічого не маю і рік назад вболівав за них.

• 0

lame

lame

Авторитет

• Сообщений 28040
  •  

Опубликовано 12 Февраль 2024 - 11:55

несколько лет неглубоко "посматриваю" за американским футболом...  :blush:

нахожу для себя интересные моменты

до понимания внутренних процессов еще далек,

даже не уверен, что пытаюсь, но хайлайтсы очень нравятся  :sm17_2:

вот только пару часов, как закончился очередной супербоул

почему-то букмекеры фаворитом считали форти найнерсов

но, как и четыре года назад, чифсы их одолели

считаю, в прошедшем сезоне,

не умаляя заслуг "афишных" лидеров махоумза и келси

очень сильно, особенно в играх плэй оффа,

отыграл пачеко

Изменено: lame, 12 Февраль 2024 - 15:44

• 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13050
  •  

Опубликовано 14 Февраль 2024 - 15:42

Всю другу половину матчу і початок овертайму був впевнений, що 49 (проти яких я вболівав, при всій моїй повазі до Кіттла і Трента Вільямса, симпатії до Брока Парді, та і проти МакКафрі я нічого не маю) виграють. Чіфс виглядали так собі, Пачеко фамбл на рівному місці зробив, Тайрік Хілл давно не в команді.

Найнерс вважалися фаворитами зокрема тому, що впевнено провели регулярний сезон, а Чіфс були там непереконливими.

Я дуже дивувався, що одними з головних фаворитів вважався Балтімор - Ламар занадто специфічний, щоб приносити чемпіонство, я не вважаю його видатним квотербеком.

Радий, що здулася Філадельфія.

Даллас - як завжди. Там проблема власника, це американський аналог Динамо Київ (і частково Феррарі) - є історія, є бабки, але Джеррі Джонс вважає, що він геніальний генеральний менеджер, при тому, що він самозакоханий не дуже розумний дід, який відданий "динамівським серцям". А Стівен Джонс, який прийде після нього, приблизно такий же. На продаж франшизи сім'єю сподіватися на доводиться, так що це надовго. З Феррарі спільне те, що кожен сезон команда знаходиться у режимі win now, відповідно вибудувати команду на роки питання не особливо і ставиться, постійно вирішуються переважно поточні питання.

Радий, що нарешті піднявся Детройт. Ну і Майамі вперше за багато років цікавий.

Від Баффало хотілося нарешті побачити більше, але загалом це сильна команда і не бачу тенденції до регресу.

Петріотс закінчилися, мабуть, надовго, там руїни. Хоча...
  • 0

lame

lame

Авторитет

• Сообщений 28040
  •  

Опубликовано 15 Февраль 2024 - 13:06

несколько лет неглубоко "посматриваю" за американским футболом...  :blush:

очень интенсивный вид спорта, но длительность каникул таки удивляет  :smile8:  :smile44:

больше полугода паузы от венчающего предыдущий сезон супербоула

до начала регулярного чемпионата следующего сезона  :ac:

• 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13050
  •  

Опубликовано 16 Февраль 2024 - 20:37

но длительность каникул таки удивляет

до начала регулярного чемпионата следующего сезона  :ac:

При тому, що половина команд у плей-офф не потрапляє, тобто для них сезон ще коротший.

Ще у серпні є чотири товариські гри, коли фанати і спеціалісти дивляться на потенційних новачків, більшість яких потім відсікається (на той момент, по-моєму, можна мати 93 гравці у складі, а з початком регулярного сезону до минулого року було 53 у основній заявці і ще 12 у практіс скуод, а з минулого начебто дозволили трохи більше, але це не точно).

Ну і майже все літо проходить тренувальний табір, який у кожній команді також під прицілом преси. Про це знімають документалку Hard Knocks - кожен рік про одну команду.

З перших чисел березня буде підписання вільних агентів, інтенсивно до двох тижнів, це все буде обговорюватися.

I скаутінг комбайн претендентів на драфт: https://www.nfl.com/...couting-combine

Потім обговорення майбутнього драфту, численні мок-драфти, потім у кінці квітня сам драфт.

Медійно там перерва хіба що зараз, а в плані тренувань - декілька місяців, але далеко не півроку.

очень интенсивный вид спорта

Кажуть, що 80% членів чоловічих легкоатлетичних збірних США грали в університетських футбольних командах на різних позиціях.

Дивлячись як біжить Тайрік Хілл та інші швидкісні ресівери і корнербеки - вірю. Вони і на полі біжать як елітні спрінтери.

• 0

lame

lame

Авторитет

• Сообщений 28040
  •  

Опубликовано 09 Сентябрь 2024 - 16:53

очень интенсивный вид спорта, но длительность каникул таки удивляет :smile8: :smile44:
до начала регулярного чемпионата следующего сезона :ac:

почалося :sm17_2: :smile44:

Дивлячись як біжить Тайрік Хілл

з першої гри сезону
оу, хі із е гост (с) :sm13_:

Спойлер

І це незважаючи на інцидент що з ним трапився ще до початку гри

(новина щойно на очі потрапила: https://www.cbssport...egame-incident/ )

Изменено: lame, 10 Сентябрь 2024 - 09:37

• 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13050
  •  

Опубликовано 10 Февраль 2025 - 10:27

Як вболівальник Далласа, не цього я хотів, але у них вражаюче гарна команда.

Чіфс весь сезон оцінювалися на межі першої десятки, не в останню чергу з-за втрати Ріші Райса (він у мене у фентезі був), а потім на характері таки обіграли у плей-оф майже всіх, включно з прекрасним Баффало, але на фоні Філадельфії вони виглядали дуже сумно, заробивши хоч якісь очки тільки у сміттєвий час проти не зовсім першого складу.

Координатор нападу Іглс Келлен Мор (як не дивно, вони Moore вимовляють не Мур) раніше був координатором у Далласі і вважався одним з претендентів на посаду головного тренера у цьму сезоні, але я його не любив ще коли він був у Далласі третім квотербеком і не хотів його повернення, і зараз не хочу.

Хтось грає у NFL Fantasy?

• 0

lame

lame

Авторитет

• Сообщений 28040
  •  

Опубликовано 10 Февраль 2025 - 11:37

нападу Іглс

в першу чергу я б відзначив захист іглз,

махомса раз у раз клали на газон не даючи дихнути, такої кількості секів і не згадаю

та навіть коли він встигав адресно позбутися м'яча, часто перехоплення або втрата ресівером

на жаль, вся гра в одні ворота, без натяку на опір,

більшість своїх балів чіфи набрали, коли вже все було зрозуміло та ігли грали в пів-ноги

трамп на звичній хвилі популізму  :smile44:

стверджують, що це перший чинний президент сша, хто особисто відвідав супербоул

Изменено: lame, 12 Февраль 2025 - 12:37

• 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13050
  •  

Опубликовано 10 Февраль 2025 - 12:01

в першу чергу я б відзначив захист іглз

То саме собою, захист шикарний. Але команда з ЦИМ координатором нападу, від якого Даллас (і я) не проти були здихатися (крім його першого року) вийшла у Супербоул.

Стосовно спортивного менеджменту Філадельфії загалом: я розумію, що таких як Сакуон Барклі мало, але його взяли минулим літом вільним агентом - будь-хто міг взяти, треба було тільки не пожлобитися на зарплату і не розтринькати місце під кепкою на дурниці, типу мегаконтракту Дака Прескотта.

Джален Хьортс був взятий у другому раунді драфту - будь-яка команда могла взяти. І зараз у нього контракт скромніший, ніж у Прескотта. А він історично ще й вболівальник Ковбойз з дитинства. Ну і так далі.

• 0

lame

lame

Авторитет

• Сообщений 28040
  •  

Опубликовано Сегодня, 10:40

знаючи про мою цікавість питанням, заради хохми подарували м'яча...

тепер маю мабуть зайву вже активність bm.gif

м'яч не нфл звичайно, але знайшов "рулес оф зе гейм", заміряв, зважив,

дуже близько до вимог...

передивився все, яке знайшов, віртуальне навчання,

в мене відповідно до зросту (184) відносно невеликі долоні та пальці

але наче більш-менш опанував хват,

тепер намагаюсь кинути як треба - ніхт ac.gif bm.gif   

тепер нехай краще бейсбольну рукавицю подарують, м'яч є,

сподіватимусь на більші успіхі ah.gif ag.gif

• 0

Также с меткой «football, американський, НФЛ, NFL, NCAA, Super Bowl, college football, тачдаун, touchdown, Viasat»

1 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых