это такая фичаТа ми в курсі про вашу традицію всякий баг представляти як фічу

Я правильно розумію, шо техадмінам нас рать на юзерів і цю таксказать "фічу" вони виправляти не збираються?
Опубликовано 06 Январь 2020 - 19:09
это такая фичаТа ми в курсі про вашу традицію всякий баг представляти як фічу
Я правильно розумію, шо техадмінам нас рать на юзерів і цю таксказать "фічу" вони виправляти не збираються?
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 06 Январь 2020 - 19:32
УОК не стоит на месте!Не стоїть на місці, рухається. Деградація - це також рух. В нікУди.
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 06 Январь 2020 - 20:01
Какая разница?3.3. ... Категорично заборонений тролінг...
Опубликовано 06 Январь 2020 - 20:50
До этого форум вообще не работал, а сейчас простоГлючит. С мобильного зайти не даёт, с компа просит выполнить вход при каждом открытии вкладки. Блоки не отключаются.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 07 Январь 2020 - 02:09
власник ресурсу на свій розсуд визначає як повинен виглядати сайт та форум.Ага, значить це власнику ресурсу нас рать на комфорт юзерів, які наповнюють його ресурс контентом?.. Не думаю, що це розумний підхід. Зараз я пишу цей пост, а справа третина ресурсу пустує. Сумніваюсь, що це розсудливо.
Сумніваюсь... ні, не так: певен, що власник ресурсу навіть не здогадується, який бардак на його власному ресурсі.
Опубликовано 07 Январь 2020 - 09:27
Сумніваюсь... ні, не так: певен, що власник ресурсу навіть не здогадується, який бардак на його власному ресурсі.Не, царь хороший. Это всё бояре.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 07 Январь 2020 - 18:57
Опубликовано 07 Январь 2020 - 20:16
Не, царь хороший. Это всё бояре.Царь
Опубликовано 07 Январь 2020 - 20:50
Знову смуту сієш?...На то і
Опубликовано 07 Январь 2020 - 22:18
У них новогоднее развлечение: тырят чужие темы, переводят на украинский и выдают за свои.
"Но стоило только один раз..." (с) Акакдемик
По всяким деловым вопросам прошу писать мне в Польшу по Telegram или Whatsapp: +48 пятьсот десять шестьсот восемь триста восемьдесят восемь.
P.S. Jestem dobry człowiek do momentu, aż ktoś mnie nie wkurwi. Potem już nie jestem ani dobry, ani człowiek.
Опубликовано 08 Январь 2020 - 00:07
Б'юсь з однією машиною, домашньою. Задовбало вже. Що не так?
Та сама фігня.
...спробуй видалити cookie: Як видалити певні файли cookie
Не допомогло.
С Новым Годом емае....2 дня не мог сюда попасть
![]()
Ты не один.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 08 Январь 2020 - 08:08
Та сама фігня.
Изменено: Vakula, 08 Январь 2020 - 08:09
Опубликовано 08 Январь 2020 - 11:00
Зазвичай користуюсь Фаєрфоксом, але сьогодні зміг зайти на форум тільки через Хром
Боярам как-то (нужное вставить).Если всем дружно тех бояр не пинать, то під лежачий камінь вода не потече
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых