Реклама

Шурупокрутвибір приладу
Опубликовано 11 Декабрь 2019 - 22:58
що, хто далі?ещё Festool осталось испытать
По всяким деловым вопросам прошу писать мне в Польшу по Telegram или Whatsapp: +48 пятьсот десять шестьсот восемь триста восемьдесят восемь.
P.S. Jestem dobry człowiek do momentu, aż ktoś mnie nie wkurwi. Potem już nie jestem ani dobry, ani człowiek.
Опубликовано 12 Декабрь 2019 - 09:31
ещё Festool осталось испытать
Да, колись попадався на очі. Цінник надійності, а там видко буде. До речі, прицінювався на новий Хілті сф-22а. Зарядили 15000. З припискою, мовляв коли купують в комплексі, то стільки акумуляторів та зарадок не потрібно і ціна менша. Та як по мені, треба для кожного інструменту свій комплект: чумойдан, зарядка, два аки, тушка.
Опубликовано 12 Декабрь 2019 - 10:43
До речі, прицінювався на новий Хілті сф-22а. Зарядили 15000.
https://www.hilti.ua...RS_7124/2113448
Тут за 7 кгрн тільки тушка і чемодан? Зарядне і два акума окремо потрібно купувати?
Опубликовано 12 Декабрь 2019 - 13:38
І так, за 59евро куплений безщітковий Парксайд, в комплекті кейс, зарядне та акум 20 В і 2Аг. За ці гроші міг бути хіба якийсь китаєць з Епіцентру.
доставка ще правда 2 євро приблизно. В руках ще не тримав, але сподіваюсь,буду задоволений,для домашнього ремонту вистачить
Опубликовано 12 Декабрь 2019 - 15:24
Цікаво на скільки часу вистачає заряду акумулятора
Хто його зна, треба частіше користуватись Зручно що є індикатор заряду
Спробував вчора прикрутити декілька меблевих ручок, після мого старого шурупокрута, цей звичайно більш потужний та більш швидкий, навіть на першій швидкості, мабуть до цього ще треба звикнути. Трохи натиснув на важіль, а він вже добре крутить...тут ще треба навчитись вірно виставляти ступінь затягу.
Знімальний патрон поки не вкурив, не настільки м'яко натискається фіксатор щоб це робити швидко та точно (там ще у отвори кульок треба попасти)
Metabo, Bocsh, DeWalt, PARKSIDE, Makita... що, хто далі?
Мілуокі ще є
доставка ще правда 2 євро приблизно
це в Україну?
Опубликовано 24 Декабрь 2019 - 12:06
12 В Парксайд
я вже у хаті майже усі господарські питання вирішив, а воно ще зеленим підсвічує, навіть вже стало цікаво розрядити та хоч раз зарядити
дуже хороший чемодан
у мене ще й компактний туди навіть втулив декілька біт та трохи саморізів щоб завжди були під рукою
Опубликовано 02 Март 2020 - 13:19
Для дома естественно.Rek, якось не віриться, що за ціну до 100$ буде якісний товар. Хоча. як для дому, то можливо і саме те.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 02 Март 2020 - 17:47
Спустя 15 лет безотказной службы наконец отдали концы Ni-ka аккумы Макиты. Пообщавшись на "юности" и на "птичке" с ремонтниками, сделал свой вывод по новому шурику.
Пересмотрел и перепробовал много вариантов до 2000 грн. В итоге лег в руку как влитой Vega Va-18 Li. Знакомый продаван гарантировал, будем посмотреть.... Он же отговорил от бесщеточного варианта, типа сырые еще, отказов много.
Макиту оставил как резервный, но надо заменить емкости в батареях.
Опубликовано 02 Март 2020 - 18:20
Перепаковую батареї і шурик буде крутити, як новий. А то ще краще.
прилад це не тільки акумулятор, там ще двигун, щітки, механізм сили затискання...за 15 років воно вже не тільки морально, а й фізично застаріло
вартість перепакування не у рази менша від вартості нового прилада
Опубликовано 02 Март 2020 - 21:26
за 15 років воно вже не тільки морально, а й фізично застаріло
Это смотря как эксплуатировать инструмент. Если бригады строительные, то и за пару заказов убить можно, а если в одних руках, как в моем случае, то и 15 лет не предел, ресурс батарей определяет. Технически и внешне состояние самого шурика спустя 15 лет очень удовлетворительное.
Опубликовано 03 Март 2020 - 10:38
Новый нормальный шурик это +- 3 тыс и выше. Перепаковка стоит в несколько раз меньше.
якщо не потрібен 18-20В, а достатньо 12В, то за 50 баксів можна взяти новий нормальний на літій-іонній батареї
не пам'ятаю, чи були 15 років назад шурупокрути літій-іоні, тобто перепаковувати треба на нікель-кадмій, або колхоз з літієм + додатково новий зарядний
Это смотря как эксплуатировать инструмент. Если бригады строительные, то и за пару заказов убить можно, а если в одних руках, как в моем случае, то и 15 лет не предел, ресурс батарей определяет. Технически и внешне состояние самого шурика спустя 15 лет очень удовлетворительное.
згоден що від експлуатації багато залежить, але нове це нове, особливо кол технології не стоять на місці
Опубликовано 03 Март 2020 - 12:01
Ще раз розкажу усім.
Мав в нагоді 5 Макіт; від перших до 6271 максимум. Перні були з батареєю магазинного типу на 9 вольт і звичайні 12 вольтові.
Так от ті перші були самі витривалі. Один мінус в порівняні з новими, це патрон. В нових бистрозажим, що дуже виручає.
Що ранішніх, то теперішніх, це перемикач швидкостей; недомикає трохи і. як результат - редуктор в шлак. Заміна тільки з корпусом і то не надовго допомогає.
Редуктори! саме хворе місце. особливо 6271. Кожен рік приходилось міняти, достало.
Ергономіка. Тут як кому. Коли користувався, подобалось. Зараз навіть не скажу, не те зовсям.
Мотори живучі, та вони й не дорогі. Щітки тут міняти, це просто збочення.
Батареї в принципі годні своїх грошей.
Те, що іх роблять мадяри, китайці, усілякі румини практично немає різниці.
Маю зараз літіевий Hilti.
Поміняв 2 рази щітки (бо не рідні, а рідні скажено як коштують) і все. Взяв БУ, 4-тий рік. Працювати йому приходиться не солодко.
Хворе місце батареї. Перепаковував уже раза 4, в останнє вдало тільки одна. Що поробиш, такі банки. І не дешеві ж гади, а якість з п'ятого на десяте.
Коли на об'єкт їду в сильний мороз, то беру і макіту; хілті реально замерзає і ніц не працює - ЛІТІЙ.
Пробував ребрендитись Бошом. Не те, не моє.
Перепаковка, особливо Ni-Mg, Ni-Cd своє справдує. Але. коли є бажання мати інструмент, а той що є вже морально застарілий, то перепаковка не варта того. Для дому краще брати звісно літієві.
Перепаковувавти з Ni-Mg, Ni-Cd на LI-Ion навіть не розглядаю і не рекомендую. При нормальному розкладі попадання в грошах не кисле. І ще й як повезе.
Цікавий варіант на даному часі, це безщіткові шурики. Але я поки що такого в руках не тримав, не те, що б купити. Я повинен бути впевненим в тому. що ЦЕ - МОЄ.
Десь таки, коротенький опус.
Ну і що б не бути пустобрехом, ось фото теперішніх моїх помічників.
Изменено: Vakula, 03 Март 2020 - 12:09
Опубликовано 03 Март 2020 - 12:31
Перепаковка, особливо Ni-Mg, Ni-Cd своє справдує.
можливо якщо розглядати більш професійний інструмент (Макіта, Хілті, Девольт, Мілуокі і т.д.), я маю старий недорогий шурупокрут на Ni-Cd, рахував скільки вийде перепакувати...це щось більше 400грн + треба вміти паяти, щоб не перегріти банки...ці гроші краще докласти та купити новий
фото теперішніх моїх помічників
у Хілті зарядний пів чемодана займає
Опубликовано 03 Март 2020 - 12:33
Vakula, Переключатель слабое место в некоторых Макитах, но если после переключения не крутить сразу, а делать пару коротких нажатий в холостую, чтобы возможно недовключившаяся передача дощелкнулась, то проблем с редуктором не будет. Да и в новых бюджетных Макитах и Бошах с нуля неслабый люфт патрона.
Перепаковка на литий может быть дорога от незнания, какими именно компонентами паковать. Превратить 12В 2Ач Ni-Cd в 6 Ач Li-Ion стоит: 14.3$ - 6шт 18650, + 2.56$ плата БМС, +7-10 $ зарядка на 2 ампера, + мелочевка: разъем 2.1х5.5, вольтметр с нефиксируемой кнопкой для удобного контроля заряда = 30$ максимум. И немного рукоблудства. Перепаковывать имеет смысл только инструмент с хорошим остаточным ресурсом.
Понимаю, что кому-то легче купить китайдешман за 50$ в котором даже при нежном использовании первым загнется именно аккум, но тут каждый решает сам.
Изменено: Olaf, 03 Март 2020 - 12:35
Также с меткой «шуруповерт, Шурупокрут, електроінструмент»
Продам
Базар →
Разное (куплю / продам) →
Прочее →
Продам новый шуруповёрт Makita WD330 две батареи и ЗУцена 850грн. Автор: ViZar • Дата: 01 Июль 2021 ![]() |
|
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых