1/4 финала Лиги Наций выдались просто убойные!
Как и камбэк Бельгии против Украины
Опубликовано 24 Март 2025 - 17:42
такого матчу очікував минулого разу, але минулого разу вони вирішили зіграти в футбол, а зараз все стало на свої місця, напевне рівень наш такий чи вже я незнаю шо ще може буть
+100
Наші вміють так НЕ грати, коли дійсно залишився один крок
Группа D, в которой Украина будет проходить квалификацию к Чемпионату Мира 2026:
Франция
Украина
Исландия
Азербайджан
Вот все бы ничего, если бы не Франция
Опубликовано 24 Март 2025 - 21:08
причому розвязка наступила коли вийшли Циганков з Довбиком
як на мене розв'язка наступила коли раніше не вийшли Циганков і Довбик, а ще Ярмола просидів матч, нащо його було взагалі запрошувать?! Свої півгодини часу він би дав трохи швидкості, або на крайняк досвіду
як на мене то в першому матчі вийшло бо грали в футбол, а в другому матчі вирішили не грати, і це вже не вперше така історія, сказати що бельгійці якісь інопланетяни то не сказав би, замість 3 центральних треба було насичувать центр поля і намагаться грать, а не 90 хвилин відбиваться....
Опубликовано 07 Апрель 2025 - 14:22
Шовковський здобув 40 перемог в УПЛ як тренер Динамо
Ювілейна звитяга сталась в матчі з Лівим Берегом.
Перемога Динамо над Лівим Берегом (2:0) у 23-му турі УПЛ стала ювілейною для наставника "біло-синіх" Олександра Шовковського.
Шовковський здобув 40 перемог на чолі Динамо. Для цього йому знадобився 51 матч.
Швидше 40 перемог в УПЛ здобували лише Мірча Луческу, Юрій Сьомін та Сергій Ребров.
Изменено: Омегоман, 07 Апрель 2025 - 14:23
Опубликовано 28 Апрель 2025 - 09:21
lame, ну 2-2 у Львові, вже можна сказать шахта не буде чемпіоном, а Олександрії не вистачить сил. Я думаю вже в таблиці мало що зміниться(в першій трійці), хіба що, поїдуть великі валізи до Олександрії.
Але за перший тайм киян треба було в мішок і з моста, як казав один великий тренер котів а ось другий показв шо є потенціал у киян, дуже хотілось би щоб фінал не був матчем одного тайму і грали весь матч. А шахті треба вигравати кубок, а інакше ліга конференцій
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Американський футболправила і так далі Автор: мАнтёр • Дата: 06 Август 2015 ![]() |
|
||
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
2018 FIFA World CupGo! Автор: Dosa • Дата: 30 Ноябрь 2017 ![]() |
|
|
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Опрос ЕВРО 2016ЕВРО 2016 Автор: Омегоман • Дата: 21 Май 2016 ![]() |
|
|
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Футбол - европейских чемпионатов и не толькоАнглия, Германия, Испания, Италия, Франция и другие Автор: Омегоман • Дата: 19 Январь 2016 ![]() |
|
|
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Мы на ЕВРО 2016!!!Автор: Limon_s • Дата: 17 Ноябрь 2015 ![]() |
|
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых