Реклама

Опубликовано 21 Ноябрь 2024 - 10:39
ни одна команда не набрала возможного максимума очков
ни одна, кроме румынии (пока за пять туров)
фактически сыгранную шестую игру пока не считают, -
игроки косово свалили с поля и не вышли даже послушать финальный свисток
уефа видимо решают техничку присудить или доиграть (минут 5 оставалось)...
уефа ожидаемо прибила косово техничкой
и румыны таки стали единственной командой (из 54),
которая за время группового турнира набрала максимум возможных очков (18 за 6 игр)
Опубликовано 22 Ноябрь 2024 - 14:33
Жеребкування пар плей-оф дивізіону А Ліги націй відбудеться у п'ятницю, 22 листопада
доки уок змінював прописку відлохотронили плей оф ліги націй за вихід у вищий дивізіон
здається, наступного року бельгія гратиме в групі а, ми ж продовжимо в б
згадувати про "м'яч круглий, ворота прямокутні" мабіть недоречно...
Опубликовано 22 Ноябрь 2024 - 16:08
доки уок змінював прописку відлохотронили плей оф ліги націй за вихід у вищий дивізіон
здається, наступного року бельгія гратиме в групі а, ми ж продовжимо в б
згадувати про "м'яч круглий, ворота прямокутні" мабіть недоречно...
![]()
Так, пройти Бельгію буде важко...
За перемогу у турнірі зіграють пари 1/4 фіналу - 1/2 фіналу
Данія - Португалія/Італія - Німеччина
Нідерланди - Іспанія/Хорватія - Франція
Опубликовано 27 Ноябрь 2024 - 10:19
Після приходу Платіні до керівництва , замість спортивного принципу прийшов комерційний . Й все пішло по жіночому статевому принципу .
Опубликовано 28 Ноябрь 2024 - 15:51
я вчора дивився Лівер, Реал шось не те, Модрич вже роки беруть своє, Мбапе шось незрозуміло, я б в Реалі виділив Куруа, Рюдігера і Камавінгу, остача якісь незрозумілі персонажі...
глянув на 85-й хвилині 2-0 шахта веде, ну думаю порядок, молодці, а сьогодні дивлюсь а там таке, подивився огляд, Конопля печаль, злівау шахти якийсь непонятний персонаж... Нажаль це наш рівень на даний момент
Опубликовано 04 Декабрь 2024 - 10:58
Результати жеребкування:
А: Словаччина, Іспанія, Італія, Румунія;
В: Чехія, Англія, Німеччина, Словенія;
С: Португалія, Франція, Польща, Грузія;
D: Фінляндія, Нідерланди, Україна, Данія.
Нагадаємо, турнір серед збірних U-21 проходитиме в червні (11-28) 2025 року в Словаччині.
Збірна України U-21 дізналася своїх суперників на груповому етапі Євро-2025
Майбутній чемпіонат Європи прийматиме Словаччина.
Опубликовано 04 Декабрь 2024 - 11:22
Казав я цьому Довбику - не лізь туди , в Жироні ж був супер перцем . Він і тут не пасе задніх , але вихлоп не той .
а чого ти думаєш шо в Жироні в цьому сезоні в нього б все виходило так само? Жирона все ж не так атакує, а Довбику треба багато моментів, яких в Жироні в цьому сезоні не так багато. Йому треба команда яка робить багато моментів, з яких би він свої 20-30% би реалізовував. Якби зараз Рома грала нормально то все б в нього виходило, а так він як і в збірній грає без м'яча, тому такий і результат. Як варіант він би, як на мене, підійшов нинішньому Реалу, де вони роблять моменти, але вони грають без нападача
Опубликовано 04 Декабрь 2024 - 17:17
Я так думаю .а чого ти думаєш шо в Жироні в цьому сезоні в нього б все виходило так само?
Жирона і в цьому сезоні грає гарно - широко , швидко , красиво . Ще б добавити кілька голів від Довбика , хай навіть штук шість , результат був би ще трохи кращим .
А в Реал можна переходити після трьох успішних років в , наприклад , Жироні . А так , кожен рік скакать , стабільності не буде .
Изменено: Шусман, 04 Декабрь 2024 - 17:17
Опубликовано 05 Декабрь 2024 - 16:55
Вісімка чвертьфіналістів виглядає наступним чином: Штутгарт, Армінія, Вердер, Баєр (чинний переможець), Кельн, Вольфсбург, РБ Лейпциг, Аугсбург.
Жеребкування 1/4 фіналу Кубка Німеччини-2024/25 має відбутися в неділю, 8 грудня, тоді як 2-матчеві протистояння заплановано на лютий (4-5 і 25-26) 2025 року.
Также с меткой «football, UEFA, FIFA, УЕФА, ФІФА»
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Американський футболправила і так далі Автор: мАнтёр • Дата: 06 Август 2015 ![]() |
|
||
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
2018 FIFA World CupGo! Автор: Dosa • Дата: 30 Ноябрь 2017 ![]() |
|
|
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Опрос ЕВРО 2016ЕВРО 2016 Автор: Омегоман • Дата: 21 Май 2016 ![]() |
|
|
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Футбол - европейских чемпионатов и не толькоАнглия, Германия, Испания, Италия, Франция и другие Автор: Омегоман • Дата: 19 Январь 2016 ![]() |
|
|
![]() |
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Мы на ЕВРО 2016!!!Автор: Limon_s • Дата: 17 Ноябрь 2015 ![]() |
|
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых